Rețele de socializare

Moldova

CĂLĂRAȘI: Femeie de 63 de ani, ucisă cu bestialitate în propria casă. Din locuință au dispărut 20.000 de lei.

O femeie de 63 de ani a fost ucisă cu bestialitate în propria casă. Din locuința victimei au dispărut 20.000 de lei.

Poliția a fost anunțată în data de 4 octombrie.

Ofițerul de presă de la IP Călărași, Cristina Vicol a declarat că la faţa locului s-a deplasat grupa operativă a IP Călărași, procurorul r-lui Călărași, medicul-legist, unde documentând cazul dat, s-a constatat faptul că victima locuia singură, soțul fiind decedat, cei 5 copii locuiau separat.

Victima era angajată în câmpul muncii ca inspector fiscal in primăria din localitate, ducea un mod pașnic de viață. Pe parcursul zilei de 04.10.2019, femeia nu a răspuns la telefon, de aceia fiind verificată la domiciliul de către o vecină, a fost depistat cadavrul acesteia, cu semne de moarte violentă.  În urma examinării la fața locului s-a stabilit că gospodăria victimei, formată dintr-o singură odaie, era deschisă, cheile aflându-se în ușă din interior.


În interiorul odăii, covorul de pe perete era jos, urme de umblătură în frigider, sobă și dulap. Victima se afla jos lângă pat, era îmbrăcată în pijama, avea mâinile legate la mijloc cu un fragment de perdea, iar picioarele legate cu o haina. Pe corp, în special în regiunea coastelor si a capului are multiple echimoze și escortații formate în urma loviturilor cu un obiect dur, capul fiind învelit cu un ștergar, iar în regiunea gurii era insângerată, a declarat Cristina Vicol.

Din casă au dispărut bani în sumă de aproximativ 20.000 lei, care se aflau în dulap, însă careva urme dactiloscopice nu au fost posibil de ridicat, din motiv că predominau urme vădite de mănuși din pânză.

echipa.md


Moldova

Dosar penal pentru un cetățean moldovean depistat la volanul unui ansamblu rutier

Un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Republica Moldova, a fost depistat de polițiștii de la Sectorul de Poliție de Frontieră Huși, conducând un ansamblu rutier deși permisul de conducere pe care îl poseda nu-i dădea acest drept.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 16 octombrie.

Cetățeanul moldovean a fost oprit pe raza localității Drânceni și la controlul efectutat, polițiștii de frontieră au constatat că acesta nu avea dreptul de a conduce ansamblul rutier compus dintr-un microbuz și o remorcă.

„La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză”, au precizat reprezentanții IPTF Iași.


În cauză, bărbatul de 22 de ani este cercetat pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

realitateadevaslui.net


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer tupeist o face pe deşteptul în trafic şi a pus viaţa mai multor persoane în pericol, iar un pieton traversează strada neregulamentar

Lipsa celor șapte ani de acasă se vede și în trafic. Un șofer îndrăzneț o face pe deșteptul în trafic şi a pus viaţa mai multor persoane în pericol.

video: facebook.com/StopHamMoldova

Din imaginile video postate pe internet de către un internaut se vede cum un pieton fuge înaintea automobilului pentru a traversa strada la culoarea roşie, iar un șoferul a ieșit pe contrasens şi era la un pas de a produce un accident.

Incidentul s-a întâmplat pe o stradă din Capitală.

Imaginile video au apărut pe internet și au stârnit mai multe reacții.


publika.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Adevărat pericol pe străzi. Un tractor, pe cale să rămână fără roată, în timp ce se deplasa

Un tractor care se deplasa haotic a atras atenția mai multor participanți la trafic. Unitatea de trasport se deplasa cu o roată defectă care era pe cale să cadă. Totul s-a întâmplat ieri, pe o stradă din localitatea Congaz, Unitatea Teritorială Administrativă Găgăuzia.

Imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare.

Potrivit autorului filmulețului, înainte de acel moment, tractorul a fost răsturnat, iar în momentul surprins șoferul se îndrepta spre un service auto.

publika.md


Citește mai departe

topul săptămânii