Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Urmărire ca în filme, în Chișinău

Urmărire ca în filme, la Poșta Veche. Un minor de 14 ani, care fugea de poliție cu o mașină furată, a tamponat violent un alt autoturism, apoi a ajuns cu mașina în peretele unei case.

S-a întâmplat în noaptea de 03 octombrie, pe strada Putnei. Cazul a ieșit la iveală după ce proprietara mașinii a povestit despre cele întâmplate pe o rețea de socializare. Potrivit ei, la trei dimineața a sunat-o poliția și a întrebat-o, dacă automobilul în cauză îi aparține. Aceasta a confirmat că mașina este a ei, iar ce a aflat apoi, a băgat-o în sperieți. Se pare că un minor de 14 ani i-a furat mașina din fața casei, pentru a se plimba. La un moment dat, acesta a fost observat de o echipă de polițiști, plimbându-se cu viteză excesivă.

Șoferul nu a reacționat la somațiile polițiștilor și ar fi încercat să fugă, însă, ghinion, acesta a intrat cu ea într-un alt automobil și a ajuns în peretele unui bloc de locuit. Informația a fost confirmată și de ofițerul de presă de la poliția Capitalei, Svetlana Scripnic.

SVETLANA SCRIPNIC, OFIȚER DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI:


Un automobil de model ,, Honda Civic’’ ce aparținea proprietarului în vârsta de 32 de ani, a fost răpit de către un minor de 14 ani de pe str. Putnei. Minorul, ulterior a accidentat un alt automobil de model ,, Mercedes Sprinter” pe str. Studenților , a părăsit locul accidentului rutier, după care s-a lovit în obstacol pe str. Putnei 2A. Acum, părinții minorului urmează să meargă la inspectorat pentru declarații, iar ulterior sa fie luata o decizie in acest sens.

BETA: Proprietara mașinii mai scrie că și-a cumpărat autoturismul acum o săptămână și nici nu a urcat încă niciodată la volanul acestuia. Experții tehnici au constatat că mașina nu poate fi supusă reparației. Cercetările continuă.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Imagini șocante: Momentul în care un pieton este spulberat de o mașină

Imagini șocante, plasate pe o rețea de socializare. Momentul în care un tânăr este spulberat de o mașină, pe o stradă din Chișinău.

Totul a avut loc în dimineața de patru iunie, pe strada Vadul lui Vodă. În secvența video se vede cum un tânăr începe traversarea într-un loc neregulamentar. Unul dintre șoferi îi cedează trecerea, iar cel de-al doilea, cel mai probabil nu l-ar fi observat pe tânăr și l-a luat, la propriu, pe capota mașinii. Imediat la fața locului a fost chemată poliția și ambulanța. Tânărul accidentat a fost dus la institutul de medicină urgentă, unde s-a stabilit că are o fractură la piciorul drept.

Acum, agenții de la Secția Documentare Accidente Rutiere investighează toate circumstanțele în care s-a produs impactul. Dacă șoferul va fi găsit vinovat, acesta ar putea fi pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor pe care le-a suferit victima.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Două cazuri de suicid, la Ștefan Vodă

Și-au luat viețile cu propriile mâini. Două cazuri de suicid s-au întâmplat în localitățile Antonești și Carahasani, din raionul Ștefan Vodă.

Tragediile au avut loc pe data de 3 și 4 iunie. În informația oferită de ofițerul de presă IGP, Mariana Bețivu este specificat că, referitor la primul caz, poliția a fost sesizată pe date de 3 iunie. Femeia de 65 de ani, originară din Carahasani, la ora 11:50, a fost găsită strangulată de cahla de la soba din propria casă. După investigația vizuală la locul faptei, medical legist a constatat că moartea nu a fost violentă. Despre cel de-al doilea caz, poliția a fost alertată aproximativ la ora 06.00. Un tânăr de 20 de ani, a fost găsit strangulat de o bară metalică, de consăteni, la marginea satului Antonești.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție împreună cu medicul legist, care ulterior a declarat că semne de moarte violentă nu au fost depistate. Din informația plasată pe un portal de știri, s-a aflat că acesta trăia împreună cu părinții și fratele mai mare. Tânărul făcea abuz de alcool.

Investigațiile pe ambele cazuri continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VDEO/ Accident cu două motociclete

Grav accident pe strada Grenoble din capitală. Trei persoane au ajuns la spital după ce două motociclete s-au tamponat violent.

Totul a avut loc în seara de 03 iunie, în jurul orei 22.20. Martorii de la fața locului au apelat imediat la 112, iar la locul impactului au venit polițiștii, dar și medicii cu o ambulanță. Forțele de ordine au stabilit că cele două vehicule erau conduse de doi tineri, de 31 și respectiv 32 de ani. Totodată, pe scuterul șoferului de 32 de ani se afla și un pasager de 34 de ani. În urma coliziunii, toți trei au fost răniți și transportați la spital.

Forțele de ordine urmează să stabileacă care dintre motocicliști a provocat impactul. Acesta va fi pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor pe care le-au suferit victimele. Totodată, potrivit datelor oferite de Poliția Capitalei, în ultimele 72 de ore în capitală s-au înregistrat 124 de accidente rutiere, dintre care 117 soldate doar cu pagube materiale. În alte șapte cazuri au fost rănite nouă persoane.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii