Rețele de socializare

Moldova

Studentele de la medicină care au bătut o moldoveancă AU FOST EXMATRICULATE

Studentele de la medicină care au luat la bătaie o mamă ce mergea pe stradă de mână cu fetiţa ei de doar 3 ani AU FOST EXMATRICULATE, informaţia a fost confirmată pentru PUBLIKA.MD de către rectorul USMF, Ion Ababii.

Incidentul a avut loc în data de 23 septembrie, în jurul orei 15:30, pe strada Nicolae Testemiţanu din Chişinău, din cartierul Malina Mică.

Victima a fost mai întâi împinsă pe la spate de una dintre tinere, după care lovită cu piciorul de o altă femeie.

Martor la scena oribilă a fost copilul de trei ani, care plângea şi bătea din picioare fiind foarte afectat de ceea ce vedea.


Revoltător este faptul că minute în şir nimeni nu a intervenit pentru a aplana conflictul. Mai mulţi oameni au trecut pe alături cu nepăsare. În cele din urmă, o femeie care mergea prin preajmă a dat dovadă de curaj şi bun simţ şi a luat copilul în braţe, iar doi tineri au încercat să le despartă pe femeile bătăuşe.

Psihologii susţin că micuţa, care a fost martor la această situaţie, ar putea rămâne cu sechele.

publika.md


Moldova

Intoxicaţie în masă la un colegiu din Capitală: Cinci elevi, transportaţi la spital

Cinci elevi de la Colegiu Tehnologic din Capitală, au fost aduşi noaptea trecută la Institutul Mamei şi a Copilului, după ce s-ar fi intoxicat cu vapori de vopsea.

Elevii au vârstele cuprinse între 16 şi 18 ani. Potrivit medicilor, patru au fost externaţi, doar unul rămâne la spital în stare satisfăcătoare.

Știre în curs de actualizare…

publika.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Accident în centrul Capitalei. Un autobuz şi două maşini s-au ciocnit pe bulevardul Ştefan cel Mare

Accident în centrul Capitalei. Un autobuz şi două maşini s-au ciocnit pe bulevardul Ştefan cel Mare. Incidentul a generat ambuteiaje în ambele sensuri de deplasare.

Imaginile au fost postate de către un martor ocular pe Facebook.

Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului, dar şi dacă sunt persoane rănite.

publika.md


Citește mai departe

Moldova

Furau capace de canalizare. Trei bărbați din Florești riscă 4 ani de pușcărie

Polițiștii din Florești au identificat și reținut trei bărbați, după ce au furat mai multe capace de canalizare de pe teritoriul raionului Florești.

Angajații Inspectoratului de Poliție Florești au fost sesizați de autoritățile locale precum că, pe parcursul lunii ianuarie, persoane necunoscute au sustras mai multe capace de fontă, 21 de metri de gard metalic şi două transformatoare electrice.

Astfel, ca urmare a măsurilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, polițiștii au identificat și reținut trei suspecţi de săvârşirea furturilor. Aceștia s-au dovedit a fi trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, doi dintre ei locuitori ai satului Rădulenii Vechi, iar unul din orașul Florești.

La data de 21 ianuarie, în cadrul acţiunilor de urmărire penală, polițiștii au ridicat de la un depozit amplasat în extravilanul satului Răduleni Vechi, 27 de capace de fontă şi un transformator electric dezmembrat.


Fiind audiaţi, suspecţii şi-au recunoscut vina, declarând că acţionau în grup, pe timp de noapte, în intervalul orelor 24:00-03:00, cu două automobile de model Wolkswagen T4.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru furt. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore, iar dacă vinovăţia le va fi dovedită, aceştia riscă până la 4 ani privaţiune de libertate.

Poliția continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și implicarea suspectaţi la alte infracțiuni similare.


Citește mai departe

topul săptămânii