Rețele de socializare

Moldova

Scene sângeroase, la Telenești. Un tată și-a înjunghiat fiul de 15 ani cu un cuțit. Minorul se zbate între viață și moarte.

Scene sângeroase, la Telenești. Un tată și-a înjunghiat fiul de 15 ani cu un cuțit. Minorul se zbate între viață și moarte.

Totul s-a întâmplat în dimineața de 29 septembrie,  în jurul orei 04.00, într-un sat din raionul Telenești.

Ofițerul de presă de la IP Telenești, Irina Burdujan a declarat pentru echipa 902 că polițiștii au stabilit că, la 29 septembrie 2019, între orele 03:00 – 04:00, un bărbat de 33 ani aflându-se la domiciliu, fiind în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, în rezultatul unui conflict, i-a aplicat fiului minor de 15 ani, o lovitură cu un cuțit de bucătărie în regiunea coastelor, pe stânga, cauzându-i o plagă penetrantă. În urma loviturii de cuțit, victima a fost internată în stare gravă în secția chirurgie a Spitalului raional Telenești, suportând o intervenție chirurgicală.

Pe cazul dat a fost pornit un dosar penal pe faptul violenței în familie cu cauzarea leziunilor medii. Bărbatul de 33 ani a fost reținut pentru 72 de ore.

echipa.md


Moldova

Dosar penal pentru un cetățean moldovean depistat la volanul unui ansamblu rutier

Un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Republica Moldova, a fost depistat de polițiștii de la Sectorul de Poliție de Frontieră Huși, conducând un ansamblu rutier deși permisul de conducere pe care îl poseda nu-i dădea acest drept.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 16 octombrie.

Cetățeanul moldovean a fost oprit pe raza localității Drânceni și la controlul efectutat, polițiștii de frontieră au constatat că acesta nu avea dreptul de a conduce ansamblul rutier compus dintr-un microbuz și o remorcă.

„La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză”, au precizat reprezentanții IPTF Iași.


În cauză, bărbatul de 22 de ani este cercetat pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

realitateadevaslui.net


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer tupeist o face pe deşteptul în trafic şi a pus viaţa mai multor persoane în pericol, iar un pieton traversează strada neregulamentar

Lipsa celor șapte ani de acasă se vede și în trafic. Un șofer îndrăzneț o face pe deșteptul în trafic şi a pus viaţa mai multor persoane în pericol.

video: facebook.com/StopHamMoldova

Din imaginile video postate pe internet de către un internaut se vede cum un pieton fuge înaintea automobilului pentru a traversa strada la culoarea roşie, iar un șoferul a ieșit pe contrasens şi era la un pas de a produce un accident.

Incidentul s-a întâmplat pe o stradă din Capitală.

Imaginile video au apărut pe internet și au stârnit mai multe reacții.


publika.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Adevărat pericol pe străzi. Un tractor, pe cale să rămână fără roată, în timp ce se deplasa

Un tractor care se deplasa haotic a atras atenția mai multor participanți la trafic. Unitatea de trasport se deplasa cu o roată defectă care era pe cale să cadă. Totul s-a întâmplat ieri, pe o stradă din localitatea Congaz, Unitatea Teritorială Administrativă Găgăuzia.

Imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare.

Potrivit autorului filmulețului, înainte de acel moment, tractorul a fost răsturnat, iar în momentul surprins șoferul se îndrepta spre un service auto.

publika.md


Citește mai departe

topul săptămânii