Rețele de socializare

În căutare

/VIDEO/ Femeia din imagini a găsit pe jos un portmoneu. Proprietarul: „Vă rog să mi-l întoarceți, ofer recompensă!”

Femeia care apare în imagini ar fi găsit, în mijlocul străzii, un portmoneu, pierdut de un bărbat din Chișinău.

Într-o postare pe o rețea de socializare povestește că el și-ar fi pierdut bunul, în care se aflau acte și bani. Apoi, uitându-se pe camerele de supraveghere din preajmă ar fi văzut-o pe femeia care a găsit portmoneul și l-a luat de jos.

„Rog cine cunoaște Doamna să-mi scrie în privat. Mi-a găsit portmoneu cu acte și o rog frumos să mi-l întoarcă pentru o recompensă!!!”, a scris autorul postării.

Deocamdată, nu este clar ce a făcut femeia cu portmoneul în cauză. Cert este că bărbatul care l-a pierdut încearcă să facă tot posibilul pentru a-l recupera.


În acest context, ținem să informăm că, în cazurile în care găsiți bunuri pierdute, care nu vă aparțin, trebuie să le duceți la cel mai apropiat post de poliție, altfel, acțiunile voastre vor fi calificate drept furt.

echipa.md


În căutare

O femeie din Bălți a dispărut fără veste. Rudele și vecinii o caută de două săptămâni

O femeie din Bălți a dispărut fără veste. Rudele și vecinii o caută de două săptămâni.

Informația despre femeia dispărută a fost publicată pe o rețea de socializare de către o vecină a acesteia. Potrivit sursei, în data de 8 octombrie, femeia, pe nume Olga Necrasova, în vârstă de 80 de ani,  s-ar fi pornit de la Bălți spre Chișinău. Ultima informașie, deținută despre femeie este că aceasta ar fi coborât la Gara de Nord din capitală.

Vecina mai relatează că ginerele femeii s-a adresat și la poliție, însă, până la moment, aceasta este de negăsit. În acest context, persoanele care dețin careva informații sunt rugate să lase un mesaj, la această adresă. 

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

UPDATE: Tânăra din Ungheni, anunțată în căutare, este fata ucisă din gelozie, la Rezina

Tânăra din Ungheni, anunțată în căutare, este fata ucisă din gelozie, la Rezina. După ce pe o rețea de socializare a apărut anunțul despre fata de 18 ani, originară din Ungheni, care s-a dus la muncă în Rezina și a dispărut, reporterul nostru a încercat să afle mai multe detalii despre acest caz.

Prin urmare, s-a constatat că fata căutată, este, de fapt, adolescenta omorâtă și incendiată în pădurea de la Echimăuți. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Rezina, Irina Burdujan, a declarat că despre decesul tinerei părinții au fost anunțați chiar în ziua când s-a aflat despre crimă. Cel mai probabil, cea care a postat pe o rețea de socializare despre dispariția fetei este o rudă mai îndepărtată.

La scurt timp, după ce anunțul a fost postat pe mai multe portaluri de știri, acesta a fost șters de pe rețeaua de socializare unde fuse-se plasat.

Amintim că o adolescentă de 19 ani a fost strangulată, apoi arsă, într-o pădure de la marginea satului Echimăuți. Suspectată de crimă ar fi o tânără de 27 de ani, care, anterior ar fi avut o relație cu iubitul victimei. Potrivit poliției, în data de 14 decembrie, un tânăr de 25 de ani a sunat la 112 și a declarat că acum câteva zile, actuala lui iubită s-a dus să stea de vorbă cu fosta lui concubină, și nu s-a mai întors.


IRINA BURDUJAN, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE REZINA:

Polițiștii au stabilit că la 8 octombrie 2019,la ora 16:00, fosta concubină a bărbatului a venit acasă la cei doi, și, sub pretextul că are ceva de discutat cu fata de 19 ani, a chemat-o afară, după care ambele au plecat într-o direcție necunoscută fără careva conflicte. În timpul discuției cu tânăra de 19 ani, femeia de 27 ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, dar și a geloziei, ar fi dus-o pe fată în pădurea din apropierea satului Echimăuți, unde ar fi început să o maltrateze.

Apoi, potrivit poliției, suspecta, în vârstă de 27 de ani ar fi ar fi apucat victima de gât și ar fi strâns-o atât de tare, încât fata s-a asfixiat. Apoi, pentru a ascunde urmele crimei, femeia ar fi dat foc cadavrului și a stat lângă el câteva ore, până acesta a ars complet. Acum, suspecta, de 27 de ani este reținută pentru 72 de ore.


echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Shopping cu iz penal, în capitală

Shopping cu iz penal, în capitală. O femeie a fost surprinsă de camerele de supraveghere cum alege mai multe haine și perechi de încălțăminte, iar apoi, iese fără ca să le achite.

Totul s-a întâmplat în data de 28 mai, într-un magazin de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală. Când și-au dat seama că femeia i-a dus de nas, angajații magazinului au sunat la poliție și au declarat că așa numita cumpărătoare a reușit să fure articole vestimentare de 1.500 de lei.

De atunci, oamenii legii încearcă să o găsească pe femeie, însă, până la moment, fără rezultat. În acest context, poliția roagă persoanele care au recunoscută pe femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla, să anunțe la numerele de telefon 112 sau 079 575 130. Dacă va fi identificată, pe numele ei va fi pornit un dosar penal pentru furt, care prevede, o amendă de până la 67.500 de lei sau detenție de până la patru ani.

Forțele de ordine garantează confidențialitatea surselor de informare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii