Rețele de socializare

Sociale

Două casierițe, mamă și fiică, ar fi furat 100.000 $ de la o bancă comercială din Moldova

Două casierițe de la o bancă comercială din Moldova ar fi sustras 100 de mii de dolari. Lipsa banilor a fost depistată pe data de 4 septembrie.

Informația despre furt a fost confirmată de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, dar și de șeful relații cu publicul de la banca Comercială, Bălănel Sorin.

Ambele surse nu au confirmat, însă, suma menționată mai sus și nu au putut oferi detalii, întrucât să nu fie prejudiciat mersul anchetei. Cert este că suspectele ar fi sustras bani timp de câteva luni.
Potrivit băncii, în cadrul procedurilor obligatorii de inventariere a banilor din casierii, pe 4 septembrie, la una din unitățile bancare a fost depistat un neajuns bănesc. Banca a făcut toate demersurile obligatorii, a anunțat imediat poliția și a depus o solicitare pentru investigarea cazului dat. Concomitent, banca a demarat propria investigație internă.

„Comunicăm că acest incident nu afectează nici într-un fel economiile clienților. Toate mijlocele bănești ale clienților sunt asigurate. Neajunsul de bani este doar un incident izolat la una din casieriile interne a băncii. Activitatea băncii nu a fost perturbată și se derulează în regim normal”, se arată în comunicat.


Potrivit oamenilor legii, dacă vor fi găsite vinovate, suspectele riscă pedeapsa cu închisoarea.

unimedia.info


Sociale

/VIDEO/ Bărbat din Râșcani, adus cu elicopterul la Chișinău, în urma unui accident rutier

Astăzi 21 septembrie 2019 echipajul aero medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare pe calea aeriană a unui bărbat în vârsta de 41 de ani care a avut de suferit în urma unui accident de circulație.

Misiunea a avut loc pentru aducerea persoanei din raionul Râșcani în capitală. Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo din Chișinău. Pe parcursul zborului bărbatul a fost monitorizat de echipajul de medici și paramedici SMURD Iași. Pacientul a fost preluat de echipa de medici și transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Potrivit IGSU, în anul 2019 aceasta este a douăsprezecea operațiune aero–medicală SMURD în Republica Moldova.


Citește mai departe

Sociale

Conducea un ansamblu rutier, deşi nu avea acest drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu rutier, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 19 septembrie a.c, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul din R. Moldova D.S., în vârstă de 25 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Citește mai departe

Sociale

/VIDEO/ No Comment: O țeavă a erupt pe strada Albișoara. Apa țâșnește ca dintr-un havuz.

O țeavă a erupt pe strada Albișoara. Apa țâșnește ca dintr-un havuz. Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare.

Internauții au păreri diferite despre cele întâmplate. Unii au făcut haz de necaz și s-au amuzat pe seama incidentului, în timp ce alții au presupus că sumele venite pe facturi vor crește din această cauză.

Deocamdată, nu este clar din ce cauză s-a produs incidentul.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii