Rețele de socializare

Rutiere

Accident cu trei autoturisme la Ungheni: Martorii: Mașina și autobuzul s-au tamponat, iar în timp ce așteptau poliția, în ei s-a izbit și microbuzul.

Un autobuz și un microbuz de rută, dar și un autoturism s-au tamponat într-o intersecție din Ungheni. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 11 septembrie, în cartierul Dănuțeni.

Imaginile de la fața locului au fost expediate de către un martor ocular pe adresa redacției noastre.

Potrivit sursei, în accident au fost implicate un microbuz de pe ruta municipală nr. 3 și un autobuz ce efectuează cursa Ungheni – Cetireni, dar și un automobil. Mai întâi, s-ar fi tamponat mașina și autobuzul, iar, în timp ce așteptau poliția, în ei s-a izbit și microbuzul, ne-a mai spus sursa.

Din fericire, victime nu s-au înregistrat.


Circumstanțele se stabilesc.

echipa.md


Rutiere

/FOTO/ Grav accident în capitală. Un minor de 16 ani a fost dus la spital

Grav accident în capitală. Un minor de 16 ani a fost dus la spital. S-a întâmplat cu puțin timp în urmă, pe strada Uzinelor.

Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Internauții scriu că s-au tamponat un Ford și un Volkswagen.

Preliminar, un minor de 16 ani a fost dus la spital cu o traumă la picior.

Alte persoane implicate în accident nu au avut de suferit. Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.mdCitește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ O șoferiță a ajuns la spital în stare de șoc

Grav accident în sectorul Botanica al capitalei. O șoferiță a ajuns la spital după ce a suferit un adevărat șoc în urma celor întâmplate.

Accidentul s-a produs în dimineața de 20 septembrie, la intersecția străzii Sarmizegetusa cu Grădina Botanică, în jurul orei 10.40. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că impactul s-a produs între o Toyota, condusă de o șoferiță de 26 de ani și un Volkswagen, la volanul căruia se afla un tânăr de 29 de ani.

La fața locului a venit și o ambulanță, care a preluat-o pe șoferița de 26 de ani. Preliminar, aceasta nu a suferit careva traume, însă, a suferit un stres puternic.

Polițiștii urmează să stabilească care dintre șoferi a trecut la culoarea roșie a semaforului și a provocat accidentul de circulație. Cel care va fi găsit vinovat, riscă 1.500 de lei amendă și șase puncte de penalizare.

echipa.mdCitește mai departe

Rutiere

Accident pe traseul Chişinău-Orhei. Un şofer a ajuns cu maşina în şanţ

Imaginea a fost postată de către un internaut pe Facebook. O posibilă cauză a accidentului ar fi condițiile meteo nefavorabile.

Deocamdată nu se cunoaște numărul persoanelor aflate în automobil dar şi dacă a avut cineva de suferit în urma accidentului.

publika.md


Citește mai departe

topul săptămânii