Rețele de socializare

În căutare

Atenție la minorul din imagini! A fugit din pușcărie: Poliția încearcă să-i dea de urmă.

Se caută condamnatul Amalani Stanislav a.n. 28.12.2002, originar din r. Căușeni, cu domiciliu în s. Tănătari, r. Căușeni, moldovean, celibatar, studii medii, nesupus serviciului militar, condamnat de către Judecătoria Căușeni conform art. 186 (2) b), c), d) CP RM la 3 ani închisoare, în penitenciar pentru minori, care la data de 09.09.2019 în jurul orei 01:00 a evadat din Penitenciarul nr.10-Goian.

Semnalmente:

Bărbat, înălțimea (185-190 cm.), corpolență slabă, umerii lăsați în jos, gâtul lung, culoarea părului negru, fața rotundă, fruntea plată, sprincenele lungi, nasul lung, gura medie, buzele groase, urechile medii.

Îmbrăcămintea:


Maiou/pulover de culoare neagră, pantaloni negri, ghete de culoare închisă.

La parvenirea oricărei informaţii, rog să ne comunicaţi pe adresa s. Goian, sect. Rîșcani, mun. Chișinău, tel. 0(22) 35-08-90; 0(22) 40-97-87; 078777450 sau Serviciul Național Unic pentru Apelurile de Urgență – 112.


Ediție TV

/VIDEO/ Căutați pentru escrocherii

Trei tineri sunt căutați de poliție, suspectați că au pus pe roate o schemă de dare ilegală în chirie a apartamentelor din Chișinău.

Într-un comunicat de presă poliția anunță că suspecții închiriau apartamente pentru o 1 zi sau 2,  iar ulterior se prezentau drept proprietarii acestora și le dădeau în chirie pe termen lung. Aceștia solicitau de la noii chiriași achitarea pentru prima și ultima lună. După ce îți primeau banii, aceștia dispăreau. Victimele ajungeau fără bani și fără loc de trai.

Până acum, sunt cunoscute 15 cazuri, toate în capitală. În acest context, persoanele care i-au recunoscut pe tinerii din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 524 448.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei trei riscă până la 3 ani de pușcărie pentru escrocherie. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


 


Citește mai departe

În căutare

Tânăr din Vulcănești, student în Chișinău, dispărut de 3 săptămâni. Părinții sunt disperați

Un tânăr din Vulcănești, student în Chișinău, dispărut de 3 săptămâni, iar părinții nu mai știu unde să îl caute. Aceștia l-au văzut ultima dată pe 16 ianuarie.

Potrivit gagauzinfo.md, tânărul de 21 de ani se numește Simion Dmitriuc. Acesta este originar din Vulcănețti, dar învață la Academia de Studii Economice din Moldova. Acesta locuiește în Chișinău, pe strada Hriso Botev din sectorul Botanica.

Mama acestuia ar fi declarat că în seara de 16 ianuarie, acesta ar fi plecat la cineva în ospeție, însă nu s-a mai întors. În data de 18 ianuarie, acesta și-ar fi sutat părinții. Din acea zi, nimeni nu mai știe nimic despre locul unde s-ar putea afla tânărul.

În acest context, cei care dețin careva informații despre locul unde s-ar putea afla Simion sunt rugați să anunțe la numerele de telefon 068 501 272, 060 033 205 sau 076 766 292.


Orice informație contează.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Atenție la tinerii din imagini

Atenție la tinerii din imagini. Poliția din Bălți îi caută pentru furt. În data de 24 ianuarie cei doi ar fi furat o sticlă de divin în valoare de 3.000 de lei dintr-un supermarket.

Iar pentru asta, acum sunt anunțați în căutare. Camerele de supraveghere din magazin i-au surprins pe cei doi suspecți, iar acum, poliția cere ajutorul oamenilor. În acest context, persoanele care i-au recunoscut pe tinerii din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numere de telefon indicate pe ecran.

Dacă vor fi identificați și găsiți vinovați, cei doi riscă pedeapsă penală pentru furt.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii