Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Fura biciclete și le vindea la piață

Un bărbat, judecat anterior pentru furt, riscă să-și petreacă alți patru ani în spatele gratiilor pentru furtul mai multor bunuri din două scări de bloc din sectorul Ciocana al capitalei.

Primul caz a avut loc pe 3 august, când o femeie de 33 de ani le-a comunicat oamenilor legii că i-a fost furată bicicleta chiar din fața blocului în care locuiește. Păgubașa s-a plâns că ar fi lăsat bicicleta nesupravegheată preț de câteva minute, iar când s-a întors nici zare de ea.

Prejudiciul care i-a fost cauzat este de peste 1500 de lei. Două zile mai târziu, individul ar fi dat din nou spargerea. De aceasta dată victima suspectului a devenit o tânără de 29 de ani. Acesteia i s-a furat o tricicletă în valoare de 1.600 de lei. Bănuitul ar fi acționat după  o schemă asemănătoare: a profitat de neatenția proprietarilor, a intrat în scara blocului, situat pe strada Nicolae Milescu Spătaru, a luat bunul după care a plecat într-o direcție necunoscută.  La scurt timp, individul în vârstă de 34 de ani a fost identificat și reținut. Audiat,  acesta și-a recunoscut vinovăția.

Mai mult, acesta le-a povestit polițiștilor că ar fi vândut bunurile furate la una din piețele din capitală. În prezent, oamenii legii încearcă să identifice persoanele care au cumpărat obiectele sustrase pentru a le returna adevăraților proprietari. Iar, dacă vina suspectului va fi dovedită acesta riscă amendă până la 67 500 lei, sau chiar pușcărie de până la 4 ani.

echipa.md


Moldova

/FOTO/ Camion rupt în bucăți la Sângerei: Primele imagini de la fața locului

Un camion a fost făcut zob după ce a derapat de pe traseu și s-a răsturnat.

Incidentul s-ar fi produs astăzi, 7 decembrie, în timp ce șoferul se deplasa pe un drum ce duce spre Bălți, transmite Știri.md.

Martorul care a surprins imaginile de la fața locului a declarat că roata de la camion s-a spart și, respectiv, șoferul nu s-ar fi isprăvit cu volanul vehiculului și a derapat de pe șosea.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă din cadrul IP Sângerei, Ina Moscaliuc, a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei 15:12, pe porțiunea de drum dintre satele Bilicenii Noi și Mândrești din raionul Sângerei.


Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că la volanul TIR-ului se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani, originar din raionul Soroca.

Potrivin informațiilor, el ar fi pierdut controlul asupra volanului și a derapat de pe traseu. Ulterior acesta s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului după care s-a inversat într-un lan agricol.

Din fericire șoferul a supraviețuit. Acesta a fost transportat la spital.


Oamenii legii invesctighează cazul pentru a stabili cauzele producerii accidentului.


Citește mai departe

Moldova

O mașină a fost vandalizată noaptea aceasta, în centrul Capitalei

Dimineață cu ghinion pentru un șofer din Capitală care și-a parcat automobilul pe o stradă din centrul Capitalei.

Potrivit martorului care a publicat imaginile cu mașina vandalizată, aceasta ar fi fost parcată chiar lângă un inspectorat de poliție, transmite Știri.md.

Martorul a menționat că a observat mașina în curtea unui bloc care se află la intersecția străzilor Pușkin și Octavian Goga.

Din imagini se observă că fereastra din spatele automobilului a fost în totalitate spartă.


Citește mai departe

Moldova

Accident fatal în sectorul Buiucani. Un bărbat de 66 de ani a fost spulberat de o mașină

Un bărbat de 62 de ani a murit, accidentat de o mașină. Tragedia rutieră s-a produs în seara de 06 decembrie, în jurul orei 18.30, la intersecția dintre străzile Alba Iulia și Liviu Deleanu din sectorul Buiucani al capitalei.

Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că la volanul Toyotei se afla un tânăr de 33 de ani. Victima traversa neregulamentar, la 50 de metri de trecerea pentru pietoni.

La fața locului a venit și o ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Acesta a decedat la scurt timp de la producerea impactului.

Poliția sectorului Buiucani urmează să stabilească toate circumstanțele.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii