Rețele de socializare

Rutiere

/VIDEO/ Grav accident pe Șoseaua Balcani. Un șofer a ajuns la spital.

Un șofer a ajuns la spital, după ce mașina pe care o conducea a fost izbită violent de un microbuz. Accidentul a avut loc ieri pe Şoseaua Balcani, la ieşirea din Chişinău. Din cauza accidentului, în zonă s-a creat un ambuteiaj infernal.

Potrivit informaţiilor preliminare, conducătorul auto din microbuzul care transporta marfă nu ar fi respectat distanța. În urma impactului, șoferul autoturismului a ajuns la spital cu leziuni uşoare. În microbuz se afla și un pasager care spune ca nici nu a observat cum s-a produs accidentul.

„Eu mă uitam în telefon şi eram ca pasager, eu nu am văzut, când am văzut, bubuitura deja.”

Șoferul microbuzului a refuzat să facă declaraţii.


Poliția investighează cazul pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului. Cert este că şoferul care se face vinovat de incident se va alege cu o amendă de 1500 de lei și șase puncte de penalizare.

publika.md


Rutiere

/FOTO/ Un troleibuz cu pasageri, implicat într-un accident, în centrul capitalei

Un troleibuz cu pasageri a fost implicat într-un accident la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Vasile Alecsandri.

Totul s-a întâmplat astăzi.

Din imaginile transmise de un vizitator fidel al site-ului protv.md, se vede ca troleibuzul s-a ciocnit cu o Toyota. În zonă s-a format ambuteiaj.

Nu cunoaștem daca sunt victime.


Citește mai departe

Rutiere

53 de șoferi, prinși băuți pe trasee, în acest weekend. Ce alte încălcări au comis șoferii în ultimele zele.

1 600 de încălcări au fost documentate de polițiștii de patrulare în weekend-ul trecut.

Iată cele mai grave dintre acestea:

704 conducători auto au depășit limita de viteză;
74 nu și-au cuplat centura de siguranță;
66 nu au acordat prioritate pietonilor;
53 conduceau în stare de ebrietate;
32 nu aveau la ei permisul de conducere.

Din cauza nerespectării Regulamentului Circulației Rutiere, în aceste 3 zile s-au produs 28 de accidente rutiere, soldate cu o persoană decedată și 35 traumatizate.


Citește mai departe

Rutiere

Atenție, șoferi! Trafic suspecdat pe o stradă din Chișinău, până pe 24 august

Conducătorii auto sunt îndemnați de către Primăria capitalei ca, în perioada 19.08.2019 – 24.08.2019, să ocolească strada Mitropolit Petru Movilă în perimetrul cuprins între strada 31 August 1989 și strada A. Corobceanu. 

Într-un comunicat de presă al Primăriei se arată că în perioada menționată vor avea loc lucrări de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a Chișinăului.

Ca urmare, conducătorii auto sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona menționată.

a-tv.md


Citește mai departe

topul săptămânii