Rețele de socializare

Rutiere

Un pieton, la un pas de a fi spulberat, pe zebră. Un taximetrist a frânat în ultima secundă.

La un pas de tragedie rutieră. Un pieton a fost la un pas de a fi spulberat, pe zebră de către un taximetrist care mergea cu viteză excesivă.

S-a întâmplat zilele trecute, pe Bulevardul Decebal din sectorul Botanica al capitalei. Din imaginile de la fața locului se vede cum un bărbat începe să traverseze regulamentar strada, transmite bloknot-moldova.md

Mașina de pe prima bandă a oprit, pentru a ceda trecerea, ia pietonul a început traversarea. În acel moment, un taximetrist care mergea pe a doua bandă, nu a încetinit, iar când l-a văzut pe bărbatul de pe zebră, a frânat atât de brusc, încât de sub roți a izbucnit un sunet puternic de frână.

Din fericire, impatul a fost evitat în ultima clipă.

echipa.md


 


Rutiere

/FOTO/ Un troleibuz cu pasageri, implicat într-un accident, în centrul capitalei

Un troleibuz cu pasageri a fost implicat într-un accident la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Vasile Alecsandri.

Totul s-a întâmplat astăzi.

Din imaginile transmise de un vizitator fidel al site-ului protv.md, se vede ca troleibuzul s-a ciocnit cu o Toyota. În zonă s-a format ambuteiaj.

Nu cunoaștem daca sunt victime.


Citește mai departe

Rutiere

53 de șoferi, prinși băuți pe trasee, în acest weekend. Ce alte încălcări au comis șoferii în ultimele zele.

1 600 de încălcări au fost documentate de polițiștii de patrulare în weekend-ul trecut.

Iată cele mai grave dintre acestea:

704 conducători auto au depășit limita de viteză;
74 nu și-au cuplat centura de siguranță;
66 nu au acordat prioritate pietonilor;
53 conduceau în stare de ebrietate;
32 nu aveau la ei permisul de conducere.

Din cauza nerespectării Regulamentului Circulației Rutiere, în aceste 3 zile s-au produs 28 de accidente rutiere, soldate cu o persoană decedată și 35 traumatizate.


Citește mai departe

Rutiere

Atenție, șoferi! Trafic suspecdat pe o stradă din Chișinău, până pe 24 august

Conducătorii auto sunt îndemnați de către Primăria capitalei ca, în perioada 19.08.2019 – 24.08.2019, să ocolească strada Mitropolit Petru Movilă în perimetrul cuprins între strada 31 August 1989 și strada A. Corobceanu. 

Într-un comunicat de presă al Primăriei se arată că în perioada menționată vor avea loc lucrări de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a Chișinăului.

Ca urmare, conducătorii auto sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona menționată.

a-tv.md


Citește mai departe

topul săptămânii