Rețele de socializare

Rutiere

/FOTO/ Accident rutier în raionul Râșcani. O persoană a fost transportată la spital

O femeie în vârstă de 45 ani, a ajuns la spital cu comoție cerebrală, după ce mașina în care se afla s-a tamponat într-un alt automobil care ieșea de pe un drum secundar.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.00, în satul Corlăteni din raionul Râșcani. Un bărbat în vârstă de 47 ani, care se afla la volanul unei mașini de model Opel Astra, și mergea regulamentar, s-a tamponat într-un automobil de marca BMW, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 43 ani, cel din urmă ne cedând trecerea primului.

Conducătorii auto nu se aflau în stare de ebrietate.

În urma impactului, pasagera care se afla în mașina de model Opel Astra, în vârstă de 45 ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic Bălți cu diagnoza, comoție cerebrală, și preventiv o coastă fracturată.


Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele accidentului.

tvn.md


Rutiere

/FOTO/ Un troleibuz cu pasageri, implicat într-un accident, în centrul capitalei

Un troleibuz cu pasageri a fost implicat într-un accident la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Vasile Alecsandri.

Totul s-a întâmplat astăzi.

Din imaginile transmise de un vizitator fidel al site-ului protv.md, se vede ca troleibuzul s-a ciocnit cu o Toyota. În zonă s-a format ambuteiaj.

Nu cunoaștem daca sunt victime.


Citește mai departe

Rutiere

53 de șoferi, prinși băuți pe trasee, în acest weekend. Ce alte încălcări au comis șoferii în ultimele zele.

1 600 de încălcări au fost documentate de polițiștii de patrulare în weekend-ul trecut.

Iată cele mai grave dintre acestea:

704 conducători auto au depășit limita de viteză;
74 nu și-au cuplat centura de siguranță;
66 nu au acordat prioritate pietonilor;
53 conduceau în stare de ebrietate;
32 nu aveau la ei permisul de conducere.

Din cauza nerespectării Regulamentului Circulației Rutiere, în aceste 3 zile s-au produs 28 de accidente rutiere, soldate cu o persoană decedată și 35 traumatizate.


Citește mai departe

Rutiere

Atenție, șoferi! Trafic suspecdat pe o stradă din Chișinău, până pe 24 august

Conducătorii auto sunt îndemnați de către Primăria capitalei ca, în perioada 19.08.2019 – 24.08.2019, să ocolească strada Mitropolit Petru Movilă în perimetrul cuprins între strada 31 August 1989 și strada A. Corobceanu. 

Într-un comunicat de presă al Primăriei se arată că în perioada menționată vor avea loc lucrări de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a Chișinăului.

Ca urmare, conducătorii auto sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona menționată.

a-tv.md


Citește mai departe

topul săptămânii