Rețele de socializare

Grave

Ceartă cu final tragic la Edineț. Un tânăr a fost înjunghiat de către amicul său din copilărie

Ceartă cu final tragic. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost înjunghiat de către amicul său din copilărie. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în casa suspectului din Edineț. Victima venise din Federația Rusă și se afla în ospeție la bunica sa din Edineț.

Solicitată telefonic de Realitatea.md, Eugenia Molceanov, ofițera de presă a IP Edineț, ne-a declarat că apelul telefonic la nr 112 a fost înregistrat în jurul oeri 12: 40 noaptea.

„La fața locului a fost îndreptată grupa operativă care a depistat un bărbat însângerat zăcând pe podea. Oamenii legii au observat leziuni corporale în formă de tăieturi penetrante și laterale la antibrațul stîng și cutia toracică pe stînga”, ne-a spus ofițera de presă a IP Edineț.

Potrivit sursei, oamenii legii nu au putu obține declarații de la acesta, deoarece se afla în stare de șoc. La ascurt timp a sosit salvarea, care a preluat pacientul și l-a transportat la Spitalul orășănesc pentru acordarea ajutorului medical.


Ulterior, polițiștii au stabilit că proprietarul locuinței unde s-a produs tragedia, în vârstă de 24 de ani, locuia singur în casa părintească, în timp ce părinții se aflau la muncă în Chișinău. Acesta nu consumase băuturi alcoolice.

„Suspectul a comunicat că de o săptămînă de zile, prietenul din copilărie s-a întors din Federația Rusă, la bunica care locuiește în or. Edineț, însă pe parcursul la cîteva nopți a înoptat la el. De asemnea, din cele declarate s-a stabilit că, la 07.08.2019 la miezul nopții, în ospeție la el din nou a venit victima, care vizibil se afla în stare de ebrietate. Între aceștea s-a ivit un conflict din motiv că gazda nu a dorit să îl însoțească la plimabare în oraș

Intrînd în casă, proprietarul a fost urmat de camarad, care, prin surprindere i-a aplicat cîteva lovituri cu pumnii. Ulterior, aceștia s-au luat la bătaie. Barbatul care a venit in ospetie prevala asupra situației și îl sugruma pe stăpînul casei de gît. Ulterior, proprietarul a opus rezistență și a scăpat din mâinele amicului său, a luat de pe perete un cuțit ornamentat și i-a aplicat mai lovituri”, a mai declarat Eugenia Molceanov.


Observând că băiatul a căzut l-a podea plin de sânge, a contacta prin intermediul serviciuluii 112, ambulanța. Deoarece timp de 20 minute salvarea nu venise, acesta a plecat pe jos la sediul serviciului de Urgență, care este amplasat în vecinătate, unde a solicitat ajutorul medicilor, întorcându-se ulterior la domiciliu.

În jurul ori 02 noaptea, medicii de serviciu au fost constat decesul tânărului ca urmare a leziunilor primite. Pe acest caz a fost intentat un dosar penal pentru omor. Oamenii legii cercetează în continuare toate circumstanțele producerii tragediei.

realitatea.md


Grave

/VIDEO/ Doi frați au murit înecați, la Sângerei

Doliu și durere în satul Heciul Nou, raionul Sângerei. Aici într-o fracțiune de secundă o familie a rămas fără cei doi copii ai săi.

Nenorocirea s-a produs în după-amiaza de 17 august, pe teritoriul unei stații de epurare lăsate în paragină, în apropiere de localitatea Alexandreni. Potrivit poliției, totul s-ar fi întâmplat sub ochii neputincioși ai mamei. Femeia și-ar fi urmărit cei doi copii de la distanță. Pe neașteptate însă micuții, fetița de doar 7 ani și frățiorul acesteia de 13 ani, s-ar fi scufundat în bazinul cu o adâncime de 5 metri.

JANA MOLCEANOV, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE BĂLȚI:

Copiii cu acordul mamei au hotărât să-şi spele picioarele într-un mini bazin artificial şi intrând în apă până la brâu ultimii s-au scufundat, iar mama aflându-se la o distanţă aproximativ 15 metri lăsându-i fără supraveghere a observat că copii se îneacă din care motiv nu a dovedit să le acorde ajutor iar ultimii în acel moment s-au înecat.


BETA: Disperată, femeia nu a putut face nimic pentru a-i salva așa că a fugit să ceară ajutorul sătenilor. Aceștia au sunat la pompieri, iar o oră mai târziu trupurile celor doi frați erau scoase la suprafață. În urma celor întâmplate mama celor doi a ajuns în stare de șoc și a fost transportată la spitalul de psihiatrie din Bălţi pentru a i se oferi ajutorul necesar. Familia se pregătește pentru înmormântare. Fetița urma să plece la întâi septembrie în clasa I, iar băiețelul – în clasa a V- a.


Citește mai departe

Grave

CUTREMURĂTOR. Un bărbat de 70 de ani a fost GĂSIT MORT pe marginea unui iaz din Dănceni

Cadavrul unui bărbat de 70 de ani a fost găsit ieri pe marginea unui iaz din Dânceni. Potrivit informațiilor preliminare, acesta plecase de acasă la pescuit, dar nu s-a mai întors.

Informația a fost confirmată de o persoană, care a sunat la serviciul 112.

Potrivit informațiilor preliminare, cadavrul nu are semne de moarte violentă.

Organele de drept stabilesc toate circumstanţele cazului dat. Urmeqaza a fi efectuata expetiza medico legala pentru a cauzele decesului. A fost initiat proces penal…


Știrea se actualizează…

publika.md

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Biciclist spulberat pe șosea, la Ungheni

Grav accident în raionul Ungheni. Un biciclist de 41 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce o mașină a dat peste el. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 18 august, în satul Buzduganii de Jos.

Ofițerul de presă de la IGP, Mariana Bețivu, a declarat că victima se deplasa cu bicicleta pe mijlocul carosabilului, iar șoferul nu ar fi putut evita impactul și l-a accidentat în plin. Imediat, conducătorul auto a chemat poliția și ambulanța, iar bărbatul de 41 de ani a fost dus la spitalul din Ungheni.

Poliția a pornit o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii