Rețele de socializare

Moldova

Ceartă cu final tragic la Edineț. Un tânăr a fost înjunghiat de către amicul său din copilărie

Ceartă cu final tragic. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost înjunghiat de către amicul său din copilărie. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în casa suspectului din Edineț. Victima venise din Federația Rusă și se afla în ospeție la bunica sa din Edineț.

Solicitată telefonic de Realitatea.md, Eugenia Molceanov, ofițera de presă a IP Edineț, ne-a declarat că apelul telefonic la nr 112 a fost înregistrat în jurul oeri 12: 40 noaptea.

„La fața locului a fost îndreptată grupa operativă care a depistat un bărbat însângerat zăcând pe podea. Oamenii legii au observat leziuni corporale în formă de tăieturi penetrante și laterale la antibrațul stîng și cutia toracică pe stînga”, ne-a spus ofițera de presă a IP Edineț.

Potrivit sursei, oamenii legii nu au putu obține declarații de la acesta, deoarece se afla în stare de șoc. La ascurt timp a sosit salvarea, care a preluat pacientul și l-a transportat la Spitalul orășănesc pentru acordarea ajutorului medical.


Ulterior, polițiștii au stabilit că proprietarul locuinței unde s-a produs tragedia, în vârstă de 24 de ani, locuia singur în casa părintească, în timp ce părinții se aflau la muncă în Chișinău. Acesta nu consumase băuturi alcoolice.

„Suspectul a comunicat că de o săptămînă de zile, prietenul din copilărie s-a întors din Federația Rusă, la bunica care locuiește în or. Edineț, însă pe parcursul la cîteva nopți a înoptat la el. De asemnea, din cele declarate s-a stabilit că, la 07.08.2019 la miezul nopții, în ospeție la el din nou a venit victima, care vizibil se afla în stare de ebrietate. Între aceștea s-a ivit un conflict din motiv că gazda nu a dorit să îl însoțească la plimabare în oraș

Intrînd în casă, proprietarul a fost urmat de camarad, care, prin surprindere i-a aplicat cîteva lovituri cu pumnii. Ulterior, aceștia s-au luat la bătaie. Barbatul care a venit in ospetie prevala asupra situației și îl sugruma pe stăpînul casei de gît. Ulterior, proprietarul a opus rezistență și a scăpat din mâinele amicului său, a luat de pe perete un cuțit ornamentat și i-a aplicat mai lovituri”, a mai declarat Eugenia Molceanov.


Observând că băiatul a căzut l-a podea plin de sânge, a contacta prin intermediul serviciuluii 112, ambulanța. Deoarece timp de 20 minute salvarea nu venise, acesta a plecat pe jos la sediul serviciului de Urgență, care este amplasat în vecinătate, unde a solicitat ajutorul medicilor, întorcându-se ulterior la domiciliu.

În jurul ori 02 noaptea, medicii de serviciu au fost constat decesul tânărului ca urmare a leziunilor primite. Pe acest caz a fost intentat un dosar penal pentru omor. Oamenii legii cercetează în continuare toate circumstanțele producerii tragediei.

realitatea.md


Moldova

/FOTO/ Camion rupt în bucăți la Sângerei: Primele imagini de la fața locului

Un camion a fost făcut zob după ce a derapat de pe traseu și s-a răsturnat.

Incidentul s-ar fi produs astăzi, 7 decembrie, în timp ce șoferul se deplasa pe un drum ce duce spre Bălți, transmite Știri.md.

Martorul care a surprins imaginile de la fața locului a declarat că roata de la camion s-a spart și, respectiv, șoferul nu s-ar fi isprăvit cu volanul vehiculului și a derapat de pe șosea.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă din cadrul IP Sângerei, Ina Moscaliuc, a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei 15:12, pe porțiunea de drum dintre satele Bilicenii Noi și Mândrești din raionul Sângerei.


Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că la volanul TIR-ului se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani, originar din raionul Soroca.

Potrivin informațiilor, el ar fi pierdut controlul asupra volanului și a derapat de pe traseu. Ulterior acesta s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului după care s-a inversat într-un lan agricol.

Din fericire șoferul a supraviețuit. Acesta a fost transportat la spital.


Oamenii legii invesctighează cazul pentru a stabili cauzele producerii accidentului.


Citește mai departe

Moldova

O mașină a fost vandalizată noaptea aceasta, în centrul Capitalei

Dimineață cu ghinion pentru un șofer din Capitală care și-a parcat automobilul pe o stradă din centrul Capitalei.

Potrivit martorului care a publicat imaginile cu mașina vandalizată, aceasta ar fi fost parcată chiar lângă un inspectorat de poliție, transmite Știri.md.

Martorul a menționat că a observat mașina în curtea unui bloc care se află la intersecția străzilor Pușkin și Octavian Goga.

Din imagini se observă că fereastra din spatele automobilului a fost în totalitate spartă.


Citește mai departe

Moldova

Accident fatal în sectorul Buiucani. Un bărbat de 66 de ani a fost spulberat de o mașină

Un bărbat de 62 de ani a murit, accidentat de o mașină. Tragedia rutieră s-a produs în seara de 06 decembrie, în jurul orei 18.30, la intersecția dintre străzile Alba Iulia și Liviu Deleanu din sectorul Buiucani al capitalei.

Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că la volanul Toyotei se afla un tânăr de 33 de ani. Victima traversa neregulamentar, la 50 de metri de trecerea pentru pietoni.

La fața locului a venit și o ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Acesta a decedat la scurt timp de la producerea impactului.

Poliția sectorului Buiucani urmează să stabilească toate circumstanțele.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii