Rețele de socializare

În căutare

Minora de 14 ani dată dispărută, a fost găsită

Minora de 14 ani din Bender, dată dispărută la 31 iulie, a fost găsită. Aceasta a plecat de acasă, invocând că părinții nu ar fi lăsat-o să iasă din casă până seara târziu.

Milițienii din Bender au avut o discuție cu minora dispărută. Cu toate acestea, nu a fost ușor să o convingă pe aceasta să se întoarcă acasă.

Prima noapte a petrecut-o la prietena ei, pe ai cărei părinți i-a mințit că a pierdut cheile apartamentului, iar familia era plecată. A doua noapte, a stat la un prieten.

Timp de aproape două zile, Elvira nu a luat legătura cu mama ei, dar a vizitat regulat paginile ei de pe rețelele de socializare. Inspectorii minori au stabilit un cerc de cunoscuți pe Internet cu care Elvira a vorbit. Ea a spus unuia dintre ei că a plecat special de acasă, deoarece părinții ei nu i-au permis să iasă din casă până seara târziu. Fata a indicat în mod deliberat locația greșită, deși în tot acest timp a fost în Bender.


După ce au colaborat cu prietenii dispăruți, milițienii l-au convins pe unul dintre adolescenți să facă o întâlnire cu fata. Elvira nu se aștepta ca altcineva să vină împreună cu prietena ei. Văzând-o pe mama sa, Elvira a încercat să fugă. Cu toate acestea, poliția a oprit-o pe fată.

Polițiștii de la Bender au avut o discuție cu școlara dispărută și cu mama ei.

unica.md


În căutare

A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată cu disperare

A dispărut fără urmă. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată de către oamenii legii. Minora a plecat din casă în data de 11 decembrie şi nu s-a mai întors.

Copila are părul lung, de culoare șaten închis, corpolenţă medie şi înălţimea 160-165 cm. Aceasta era îmbrăcată într-o scurtă de culoare cafenie, blugi de culoare albastră, cizme de culoare închisă, geantă de culoare neagră.

Cei care cunosc detalii despre minoră sunt rugaţi să sune la poliţie 112 sau (0 -237)-2-20-33, 068201228.

publika.md


Citește mai departe

Ediție TV

/FOTO/ Atenție la persoanele din imagini. Sunt căutate de poliția din Ialoveni

Tinerii care apar în imagini sunt căutați de poliția din Ialoveni, suspectați că ar fi bătut o persoană, în plină stradă. Totul s-ar fi întâmplat în luna noiembrie, pe o stradă a orașului Ialoveni.

Potrivit oamenilor legii, cei doi băieți, dar și tânăra din poze s-ar fi apropiat de o persoană, și fără niciun motiv ar fi agresat-o, după care au plecat de la fața locului. Ofițerul de presă de la IP Ialoveni, Silvia Vetcu, a declarat că nu ne poate da mai multe detalii ale cazului, deoarece ancheta este încă în proces de desfășurare.

În acest context, persoanele care dețin informații despre indivizii din imagini sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 737 829.

Poliția garantează confidențialitatea surselor de informare.

echipa.mdCitește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Căutat de poliție de un an de zile

A furat mai multe aparate foto și altă tehnică dintr-un studiou și a fugit cu tot cu ele. Bărbatul din imagini este căutat de poliția din Bălți, de un an de zile, însă până la moment, fără rezultat.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat în data de 26 decembrie 2018 într-un studio de filmări și prelucrarea a fotografiilor.  Când și-a dat seama că-I lipsește toată tehnica, proprietarul studioului s-a adresat la poliție după ajutor.

Acum, forțele de ordine încearcă dă dea de urmele suspectului. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe tânărul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon: 112, 0 231 23476 sau 069 944 600. Dacă va fi identificat și găsit vinovat, acesta riscă până la patru ani de pușcărie pentru furt.

Confidențialitatea surselor este garantată.


Citește mai departe

topul săptămânii