Rețele de socializare

În căutare

Minora de 14 ani dată dispărută, a fost găsită

Minora de 14 ani din Bender, dată dispărută la 31 iulie, a fost găsită. Aceasta a plecat de acasă, invocând că părinții nu ar fi lăsat-o să iasă din casă până seara târziu.

Milițienii din Bender au avut o discuție cu minora dispărută. Cu toate acestea, nu a fost ușor să o convingă pe aceasta să se întoarcă acasă.

Prima noapte a petrecut-o la prietena ei, pe ai cărei părinți i-a mințit că a pierdut cheile apartamentului, iar familia era plecată. A doua noapte, a stat la un prieten.

Timp de aproape două zile, Elvira nu a luat legătura cu mama ei, dar a vizitat regulat paginile ei de pe rețelele de socializare. Inspectorii minori au stabilit un cerc de cunoscuți pe Internet cu care Elvira a vorbit. Ea a spus unuia dintre ei că a plecat special de acasă, deoarece părinții ei nu i-au permis să iasă din casă până seara târziu. Fata a indicat în mod deliberat locația greșită, deși în tot acest timp a fost în Bender.


După ce au colaborat cu prietenii dispăruți, milițienii l-au convins pe unul dintre adolescenți să facă o întâlnire cu fata. Elvira nu se aștepta ca altcineva să vină împreună cu prietena ei. Văzând-o pe mama sa, Elvira a încercat să fugă. Cu toate acestea, poliția a oprit-o pe fată.

Polițiștii de la Bender au avut o discuție cu școlara dispărută și cu mama ei.

unica.md


În căutare

Strigăt de ajutor! Femeia din imagini a dispărut fără veste. Rudele o caută cu disperare.

O femeie de 69 de ani din Chișinău a dispărut fără veste. Deja de trei zile, rudele fac tot ce le stă în putință ca să dea de urmele femeii, însă, până la moment, fără niciun rezultat.

Pe o rețea de socializare a apărut o postare în care rudele cer ajutorul oamenilor.” O cheamă Valentina Hristician, este născută în anul 1950. A plecat de acasă în data de 16 august și nu s-a mai întors. Era îmbrăcată într-o rochie albă cu flori. Are părul negru, până la umeri.

Recent, femeia a început să aibă probleme de memorie, ne temem că și-ar fi putut pierde memoria. Noi o sunăm pe telefonul mobil, semnal este, însă nimeni nu răspunde”, au scris rudele femeii în postare

Femeia locuiește în sectorul Botanica al capitalei. Persoanele care au recunoscut-o pe femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 078 107 790.


Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ S-a certat cu părinții și a fugit

O minoră de 14 ani a dispărut fără veste de mai bine de o săptămână de zile, iar rudele nu mai știu unde să o caute. Copila ar fi ieșit din casă în dimineața de opt august, iar din acea zi, nimeni nu mai știe nimic de ea.

Pe o rețea de socializare a apărut o postare, în care rudele cer ajutorul oamenilor. Acestea s-au adresat și la poliție, și ar fi declarat că fata a plecat de acasă după ce s-ar fi certat cu părinții. Oamenii legii ar fi redirecționat orientări către toate inspectoratele de poliție.

Din păcate, însă, până în prezent, căutările nu au dat niciun rezultat. Iana Staeva locuiește pe strada Sucevița din sectorul Buiucani al capitalei. Aceasta are înălțimea de 1.70, corpolența slabă, ochii căprui și părul șaten, până la umeri. În ziua dispariției, purta un tricou alb, pantaloni albaștri și adidași negri. În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe minora din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 022 741 931.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

/VIDEO/ A furat un MacBook dintr-un internet-cafe. Proprietarul bunului cere ajutorul oamenilor pentru a da de urmele hoțului.

A intrat într-un internet-cafe din sectorul Botanica, a furat un MacBook și s-a făcut nevăzut. Bărbatul care apare în imagini este căutat de către proprietarul calculatorului, dar și de poliție, după ce ar fi comis furtul.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 09.20, într-un internet-cafe de pe bulevardul Dacia 20.

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare de către proprietarul MacBook-ului. Acesta scrie că bunul său stătea pe masă, iar bărbatul din imagini l-ar fi furat. În acest context, proprietarul calculatorului roagă persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 078 078 681.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii