Rețele de socializare

În căutare

Ajutor! O femeie din Fălești a dispărut fără urmă. Acasă, o așteaptă soțul și fiul de 8 ani

O femeie din Fălești a părăsit locuința pentru a merge la serviciu, dar nu s-a mai întors.

Carolina Oală, în vârstă de 33 de ani, a ieșit din casă pe 1 august, atunci când a fost văzută ultima oară de către cei apropiați. Acasă, o așteaptă soțul și fiul, în vârstă de 8 ani, relatează esp.md.

Întreaga familie este foarte îngrijorată și solicită ajutorul oamenilor.

Cei care pot furniza informații despre locația femeii sunt rugați să sune la tel. 0681-7-08-40 (soț Zahar), 0690-3-16-55 (mama Elena), viber + 380-960-20-86-26 (fratele Alexandru).


unica.md


Advertisement

În căutare

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini! A furat o bicicletă

Bărbatul ce apare în imagini este căutat de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui furt de bicicletă.

Cazul a avut loc pe data de 12 iunie, individul aflânduse pe str. Busuioceşi, observând bicicleta lăsată fără supraveghere a sustras-o, după care s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Prejudiciul cauzat părții vătămate a fost estimat la 3 000 lei.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației suspectul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 076 022 767


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Femeia dispărută de o lună, de negăsit: Poliția cere din nou ajutorul oamenilor

De negăsit. Femeia de 47 de ani din satul Dumbrăvița, raionul Sîngerei, data în căutare încă la sfârșitul lunii mai nu a fost găsită.

Rudele s-au adresat la poliție, însă, până la moment fără niciun rezultat. Se cunoaște că femeia a ieșit din curte în dimineața de 23 mai și a plecat într-o direcție necunoscută. Ultima dată, aceasta a fost văzută pe traseul M5 în direcția de deplasare spre mun. Chișinău.

Aurelia Chiriac are înălțimea de 1.60 m, corpolența medie, ochii verzi și părul la șaten cu fire cărunte. În ziua dispariției ea purta o geacă de culoare albastră, blugi negri și avea o poșetă de o culoare întunecată.

În acest context, persoanele care au recunoscut femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 069 455 235.


Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

/VIDEO/ S-a dus în ospeție și a dispărut

S-a dus împreună cu concubinul în ospeție la un consătean și a dispărut. O tânără de 23 de ani, originară din raionul Ocnița, dar care locuiește din satul Ciorești, raionul Nisporeni este căutată de rude deja de o săptămână.

Poliția a fost sesizată de către iubitul fetei care a declarat că în seara de 16 iunie, ei s-ar fi dus împreună în ospeție la un prieten. În timp ce toți stăteau la masă, tânăra ar fi ieșit din casă și a plecat într-o direcție necunoscută. Ulterior ea ar fi fost văzută în data de 19 iunie, tot în sat. Aceasta ar fi întrebat de un localnic cât costă biletul până la Chișinău. Maria Curea are înălțimea de 1.60m, corpolența medie, părul negru și ochii căprui. În ziua dispariției purta pantaloni negri cu dungi albe de tip sport, o bluză galbenă și șlapi albaștri.

Fata avea la ea buletinul de identitate și 150 de lei. În acest context, persoanele lare au recunoscut-o pe tânăra din imagini și cunosc detalii despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon indicate pe ecran. Orice informație contează.

echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii