Rețele de socializare

În căutare

Ajutor! O femeie din Fălești a dispărut fără urmă. Acasă, o așteaptă soțul și fiul de 8 ani

O femeie din Fălești a părăsit locuința pentru a merge la serviciu, dar nu s-a mai întors.

Carolina Oală, în vârstă de 33 de ani, a ieșit din casă pe 1 august, atunci când a fost văzută ultima oară de către cei apropiați. Acasă, o așteaptă soțul și fiul, în vârstă de 8 ani, relatează esp.md.

Întreaga familie este foarte îngrijorată și solicită ajutorul oamenilor.

Cei care pot furniza informații despre locația femeii sunt rugați să sune la tel. 0681-7-08-40 (soț Zahar), 0690-3-16-55 (mama Elena), viber + 380-960-20-86-26 (fratele Alexandru).


unica.md


Advertisement

În căutare

UPDATE: Tânăra din Ungheni, anunțată în căutare, este fata ucisă din gelozie, la Rezina

Tânăra din Ungheni, anunțată în căutare, este fata ucisă din gelozie, la Rezina. După ce pe o rețea de socializare a apărut anunțul despre fata de 18 ani, originară din Ungheni, care s-a dus la muncă în Кezina și a dispărut, reporterul nostru a încercat să afle mai multe detalii despre acest caz.

Prin urmare, s-a constatat că fata căutată, este, de fapt, adolescenta omorâtă și incendiată în pădurea de la Echimăuți. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Rezina, Irina Burdujan, a declarat că despre decesul tinerei părinții au fost anunțați chiar în ziua când s-a aflat despre crimă. Cel mai probabil, cea care a postat pe o rețea de socializare despre dispariția fetei este o rudă mai îndepărtată.

La scurt timp, după ce anunțul a fost postat pe mai multe portaluri de știri, acesta a fost șters de pe rețeaua de socializare unde fusese plasat.

Amintim că o adolescentă de 19 ani a fost strangulată, apoi arsă, într-o pădure de la marginea satului Echimăuți. Suspectată de crimă ar fi o tânără de 27 de ani, care, anterior ar fi avut o relație cu iubitul victimei. Potrivit poliției, în data de 14 decembrie, un tânăr de 25 de ani a sunat la 112 și a declarat că acum câteva zile, actuala lui iubită s-a dus să stea de vorbă cu fosta lui concubină, și nu s-a mai întors.


IRINA BURDUJAN, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE REZINA:

Polițiștii au stabilit că la 8 octombrie 2019,la ora 16:00, fosta concubină a bărbatului a venit acasă la cei doi, și, sub pretextul că are ceva de discutat cu fata de 19 ani, a chemat-o afară, după care ambele au plecat într-o direcție necunoscută fără careva conflicte. În timpul discuției cu tânăra de 19 ani, femeia de 27 ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, dar și a geloziei, ar fi dus-o pe fată în pădurea din apropierea satului Echimăuți, unde ar fi început să o maltrateze.

Apoi, potrivit poliției, suspecta, în vârstă de 27 de ani ar fi ar fi apucat victima de gât și ar fi strâns-o atât de tare, încât fata s-a asfixiat. Apoi, pentru a ascunde urmele crimei, femeia ar fi dat foc cadavrului și a stat lângă el câteva ore, până acesta a ars complet. Acum, suspecta, de 27 de ani este reținută pentru 72 de ore.


echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Shopping cu iz penal, în capitală

Shopping cu iz penal, în capitală. O femeie a fost surprinsă de camerele de supraveghere cum alege mai multe haine și perechi de încălțăminte, iar apoi, iese fără ca să le achite.

Totul s-a întâmplat în data de 28 mai, într-un magazin de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală. Când și-au dat seama că femeia i-a dus de nas, angajații magazinului au sunat la poliție și au declarat că așa numita cumpărătoare a reușit să fure articole vestimentare de 1.500 de lei.

De atunci, oamenii legii încearcă să o găsească pe femeie, însă, până la moment, fără rezultat. În acest context, poliția roagă persoanele care au recunoscută pe femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla, să anunțe la numerele de telefon 112 sau 079 575 130. Dacă va fi identificată, pe numele ei va fi pornit un dosar penal pentru furt, care prevede, o amendă de până la 67.500 de lei sau detenție de până la patru ani.

Forțele de ordine garantează confidențialitatea surselor de informare.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Dispărut de aproape o săptămână

Un bărbat de 57 de ani din Bender a dispărut fără veste. Acesta pur și simplu a ieșit din casă și nu s-a mai întors. Disperate, rudele nu mai știu unde să îl caute.

Acestea s-au adresat după ajutor milițienilor din regiune și ar fi declarat că bărbatul ar fi dispărut în data de nouă septembrie. Andrei Savco are înălțimea de 1.75, corpolența slabă, ochii gri, părul cărunt, iar pe barbă are o cicatrice de trei cm. În ziua dispariției purta un pulover albastru, blugi, la fel, de culoare albastră și era încălțat în sandale cafenii.

Persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 102, 112 sau 055 229 440.

Orice informație contează.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

topul săptămânii