Rețele de socializare

În căutare

O minoră de 14 ani a dispărut fără urmă. Cei care cunosc detalii sunt rugați să anunțe oamenii legii

O fetiță de 14 ani a ieșit ieri, pe 30 iulie, din casă și până la ora actuală nu s-a mai întors la domiciliul său. Oamenii legii au publicat un anunț despre fata dată dispărută, în care cer ajutor.

Deligul Elvira Vyacheslavovna este născută în 2005. Ea locuiește în orașul Bender. În jurul orei amiezii, pe 30 iulie 2019, fata a plecat de acasă și până acum nu se știe unde se află, se arată în comunicatul emis de serviciul de presă al așa-zisului Minister al Afacerilor Interne al Transnistriei.

Semne: vârsta 14-15 ani, înălțimea 155 cm, constituție subțire. Fața ovală, pielea deschisă la culoare, fruntea mijlocie, sprâncenele drepte, ochii gri-verzi, nasul drept. Părul blond deschis. Vorbirea este clară.

Semne speciale: o cicatrice lungă de 2-3 cm deasupra sprâncenei drepte, un semn din naștere în formă ovală pe piciorul drept (lungime de aproximativ 8 cm).


La momentul dispariției, minora purta un tricou negru cu litere albe, pantaloni scurți, sandale din piele neagră. Un rucsac negru, cu produse cosmetice și obiecte de igienă personală.

Dacă aveți informații despre locul aflării minorei, apelați poliția. În regiunea transnistreană, prin telefon la 102, în orașul Bender (552) 4-33-22, 0 (552) 2-77-57 sau apelând la asistența Ministerului Afacerilor Interne (533) 8-15-29.

unica.md


În căutare

/VIDEO/ Femeia din imagini a găsit pe jos un portmoneu. Proprietarul: „Vă rog să mi-l întoarceți, ofer recompensă!”

Femeia care apare în imagini ar fi găsit, în mijlocul străzii, un portmoneu, pierdut de un bărbat din Chișinău.

Într-o postare pe o rețea de socializare povestește că el și-ar fi pierdut bunul, în care se aflau acte și bani. Apoi, uitându-se pe camerele de supraveghere din preajmă ar fi văzut-o pe femeia care a găsit portmoneul și l-a luat de jos.

„Rog cine cunoaște Doamna să-mi scrie în privat. Mi-a găsit portmoneu cu acte și o rog frumos să mi-l întoarcă pentru o recompensă!!!”, a scris autorul postării.

Deocamdată, nu este clar ce a făcut femeia cu portmoneul în cauză. Cert este că bărbatul care l-a pierdut încearcă să facă tot posibilul pentru a-l recupera.


În acest context, ținem să informăm că, în cazurile în care găsiți bunuri pierdute, care nu vă aparțin, trebuie să le duceți la cel mai apropiat post de poliție, altfel, acțiunile voastre vor fi calificate drept furt.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Hoți de biciclete și portmonee

Unul ar fi furat un portmoneu, iar alți doi – două bicicletă. Tinerii care apar în imagini sunt căutați de polițiștii din Chișinău, suspectați de furt. Primul caz s-a produs în data de șase aprilie, într-o cafenea de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Un bărbat de 30 de ani ar fi chemat poliția și a declarat că și-a lăsat geaca pe un scaun din local și a ieșit până afară, iar când s-a întors, din haină i-ar fi dispărut portmoneul cu 4.500 de lei în el. Camerele video din cafenea l-au surprins pe suspect, care acum este căutat de poliție.

Cel de-al doilea caz a avut loc în noaptea de 31 mai. Doi tineri au intrat în scara unui bloc de locuit de pe strada Melestiu și au furat două biciclete, în valoare de 6.000 de lei, lăsate fără supraveghere de către proprietar, în holul blocului. Și de această dată, suspecții au fost surprinși de camerele de supraveghere. Acum, poliția încearcă să dea de urmele celor trei hoți, de aceea, oamenii legii roagă persoanele care i-au recunoscut pe tinerii din imagini să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 069 306 175.

Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă până la patru ani de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A furat un telefon, uitat într-un magazin

A furat un telefon dintr-un Market din Bălți, iar acum este căutată de poliție.

Angajații Secției Investigații Infracțiuni al IP Bălți, solicită cetățenilor de a contribui la identificarea persoanei de gen feminin din imagine.

Persoana este suspectată în sustragerea unui telefon mobil de pe unul dintre rafturile marketului „SLAVENA Lux” , fiind uitat de către un alt cumpărător.

Cazul dat a avut loc la data de 04 septembrie 2019 în jurul orei 20:30 pe str. Alexandru cel Bun 5.


Persoanele care au recunoscut femeia, sunt rugate să comunice informațiile la numerele de contact „112” sau „023123476”.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii