Rețele de socializare

În căutare

O minoră de 14 ani a dispărut fără urmă. Cei care cunosc detalii sunt rugați să anunțe oamenii legii

O fetiță de 14 ani a ieșit ieri, pe 30 iulie, din casă și până la ora actuală nu s-a mai întors la domiciliul său. Oamenii legii au publicat un anunț despre fata dată dispărută, în care cer ajutor.

Deligul Elvira Vyacheslavovna este născută în 2005. Ea locuiește în orașul Bender. În jurul orei amiezii, pe 30 iulie 2019, fata a plecat de acasă și până acum nu se știe unde se află, se arată în comunicatul emis de serviciul de presă al așa-zisului Minister al Afacerilor Interne al Transnistriei.

Semne: vârsta 14-15 ani, înălțimea 155 cm, constituție subțire. Fața ovală, pielea deschisă la culoare, fruntea mijlocie, sprâncenele drepte, ochii gri-verzi, nasul drept. Părul blond deschis. Vorbirea este clară.

Semne speciale: o cicatrice lungă de 2-3 cm deasupra sprâncenei drepte, un semn din naștere în formă ovală pe piciorul drept (lungime de aproximativ 8 cm).


La momentul dispariției, minora purta un tricou negru cu litere albe, pantaloni scurți, sandale din piele neagră. Un rucsac negru, cu produse cosmetice și obiecte de igienă personală.

Dacă aveți informații despre locul aflării minorei, apelați poliția. În regiunea transnistreană, prin telefon la 102, în orașul Bender (552) 4-33-22, 0 (552) 2-77-57 sau apelând la asistența Ministerului Afacerilor Interne (533) 8-15-29.

unica.md


Ediție TV

/VIDEO/ Bărbat din Hâncești, căutat de rude

Strigăt de disperarea al unei familii din satul Cărpineni din raionul Hâncești. De o săptămână de zilele, un bărbat de 58 de ani a dispărut fără veste, iar de atunci, rudele nu-și pot găsi liniștea.

Acestea cer ajutorul oamenilor, după ce bărbatul a plecat de acasă  și nu s-a mai întors. A fost depusă și o cerere la poliție, iar acum, oamenii legii, dar și apropiații bărbatului încearcă să-i dea urmă. Potrivit ofițerului de presă de la IP Hâncești, Cristina Vicol, Andrei Golban are înălțimea de 1.50 m, ochii căprui și părul negru.

În ziua dispariției, purta o geacă maro, pantaloni și un pulover negru, un fes, la fel, negru iar în picioare avea șlapi negri de cauciuc.

În acest context, toți cei care l-au recunoscut pe bărbatul din imagine sau dețin careva informații despre locul unde s-ar putea afla, sunt rugați să anunțe la numerele de telefon 060 80393 075 sau 112.


Orice informație contează.

echipa.md

 

 


 

 

 


 

 


 

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Căutați pentru escrocherii

Trei tineri sunt căutați de poliție, suspectați că au pus pe roate o schemă de dare ilegală în chirie a apartamentelor din Chișinău.

Într-un comunicat de presă poliția anunță că suspecții închiriau apartamente pentru o 1 zi sau 2,  iar ulterior se prezentau drept proprietarii acestora și le dădeau în chirie pe termen lung. Aceștia solicitau de la noii chiriași achitarea pentru prima și ultima lună. După ce îți primeau banii, aceștia dispăreau. Victimele ajungeau fără bani și fără loc de trai.

Până acum, sunt cunoscute 15 cazuri, toate în capitală. În acest context, persoanele care i-au recunoscut pe tinerii din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 524 448.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei trei riscă până la 3 ani de pușcărie pentru escrocherie. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


 


Citește mai departe

În căutare

Tânăr din Vulcănești, student în Chișinău, dispărut de 3 săptămâni. Părinții sunt disperați

Un tânăr din Vulcănești, student în Chișinău, dispărut de 3 săptămâni, iar părinții nu mai știu unde să îl caute. Aceștia l-au văzut ultima dată pe 16 ianuarie.

Potrivit gagauzinfo.md, tânărul de 21 de ani se numește Simion Dmitriuc. Acesta este originar din Vulcănețti, dar învață la Academia de Studii Economice din Moldova. Acesta locuiește în Chișinău, pe strada Hriso Botev din sectorul Botanica.

Mama acestuia ar fi declarat că în seara de 16 ianuarie, acesta ar fi plecat la cineva în ospeție, însă nu s-a mai întors. În data de 18 ianuarie, acesta și-ar fi sutat părinții. Din acea zi, nimeni nu mai știe nimic despre locul unde s-ar putea afla tânărul.

În acest context, cei care dețin careva informații despre locul unde s-ar putea afla Simion sunt rugați să anunțe la numerele de telefon 068 501 272, 060 033 205 sau 076 766 292.


Orice informație contează.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii