Rețele de socializare

Grave

GROAZNIC: Tânărul împușcat în această dimineață la Telenești a MURIT la spital

Tânărul de 28 de ani, din Negureni, transportat în stare extrem de gravă la spital după ce a fost împușcat de un consătean, s-a stins din viață.

Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de serviciul de presă al spitalului raional Telenești.

Amintim că totul s-a întâmplat în această noapte, într-o gospodărie din satul Negureni, Telenești. Ofițerul de presă de la IP Telenești, Irina Burdujan a declarat pentru echipa 902 că poliția a fost anunțată în jurul orei 04.00 dimineața.

Mama tânărului de 28 de ani a fost cea care a sunat la 112 și a declarat că fiul ei a fost împușcat. Ajunși la fața loculi, oamenii legii au stabilit că suspectul ar fi bătut în ușa vctimei, care atunci se afla singură acasă. În momentul în care tânărul împușcat a deschis ușa. suspectul ar fi tras un glonte dintr-o armă de vânătoare, după care a plecat de la fața locului.


Când și-a găsit copilul inconștient, mama acestuia a chemat imediat ambulanța. Acum tânărul de 28 de ani este internat în stare critică la spitalul din Telenești. Acesta este inconștient.

Forțele de ordine au mai constatat că victima și suspectul, la fel, de 28 de ani, sunt consăteni. Cei doi se aflau în relații ostile din cauza unui conflict mai vechi.

Suspectul a fost încătușat la el acasă și reținut pentru 72 de ore.


Grave

/VIDEO/ Pieton lovit mortal de o mașină, pe traseul Chișinău-Ungheni. Victima traversa neregulamentar.

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, locuitor al capitalei, a fost lovit mortal de un automobil pe traseul Chișinău-Ungheni. Accidentul s-a produs în apropierea satului Pănășești, Strășeni.

Oamenii legii au fost sesizați de un trecător în jurul orei 6:00. Ofițera de presă a Inspectoratului de poliție Strășeni, Silvia Vetcu, a confirmat informația pentru ZUGO. Potrivit ei, la volanul vehiculului de model Mercedes, care a lovit bătrânul, se afla un tânăr de 19 ani, originar din satul Sadova, raionul Călărași.

Polițiștii au stabilit că victima traversa strada neregulamentar, iar la aproximativ 15 metri de locul impactului se afla o trecere pentru pietoni. Șoferul implicat în accident a fost supus unui test alcoolscopic, constatându-se că acesta nu a consumat băuturi alcoolice.

Poliția investighează cazul și urmează să stabilească toate circumstanțele în care a avut loc accidentul.


Citește mai departe

Grave

/FOTO/ Accident fatal la Ceadâr-Lunga. Un șofer băut a intrat cu mașina într-un copac. Pasagerul lui, de 18 ani, a decedat la fața locului

Accident fatal la Ceadâr-Lunga. Un adolescent de 18 ani a decedat după ce mașina în care se afla ca pasager s-a tamponat într-un copac. Șoferul mașinii ar fi urcat băut la volan.

Tragedia s-a produs în dimineața de 22 septembrie, în jurul orei 04.30 pe drumul care unește orașul Ceadâr-Lunga de satul Tvardița. Potrivit polițiștilor, la volanul mașinii se afla un șofer de 21 de ani. Acesta nu s-ar fi isprăvit cu ghidajul, iar autoturismul lui a derapat de pe traseu și a intrat direct într-un copac de pe marginea drumului.

Din nefericire, pasagerul din automobil, un adolescent de 18 ani, originar din satul Beșghioz, a decedat la fața locului. Șoferul a suferit numai câteva traume minore. Testul la alcool, la care a fost supus șoferul a demonstrat că acesta ar fi urcat băut la volan.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 72 de ore, iar acum, polițiștii cercetează cazul.

echipa.mdCitește mai departe

Grave

Incendiu la Briceni. Un bărbat a murit, iar altul a ajuns în stare gravă la spital

Astăzi, 21  septembrie 2019, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au fost alertați să intervină la lichidarea unui incendiu, care s-a produs în localitatea Coteala, raionul Briceni.

imagine simbol

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 03:20 de minute. Potrivit IGSU arderea s-a produs într-o casă de locuit. La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri. Ajunși salvatorii au reușit localizarea incendiului în cel mai scurt timp. În timpul intervenției într-o cameră salvatorii au depistat cadavrul carbonizat a unui bărbat în vârsta de 53 de ani. Proprietarul locuinței un bărbat în vârsta de 52 de ani a fost preluat de Serviciul  asistență medicină urgentă la spitalul raional.

În urma arderii flăcările au distrus bunurile materiale din interiorul a două odăi și antreu. Circumstanțele şi cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.


Citește mai departe

topul săptămânii