Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Fumatul ucide. Un bărbat a murit după ce a adormit cu țigara în mână. Prietenul lui de pahar s-a ales cu arsuri pe tot corpul.

Tragedie provocată de o țigară nestinsă. Un bărbat a decedat, iar altul s-a ales cu arsuri grave pe tot corpul.

Totul a început aproape de miezul nopții, când o casă din Bender a luat foc. Pompierii au fost chemați de o femeie, care a observa că arde locuința vecinului său. La fața locului au venit două echipe de pompieri, care au constatat că focul a cuprins 25 de metri pătrați din suprafața casei.

Unul dintre bărbații care se aflau în casă, în momentul când a izbucnit incendiul, a fost salvat. Acesta, în vârstă de 48 de ani, a primit arsuri grave pe 80% din suprafața corpului.

Proprietarul casei, în vârstă de 63 de ani,  însă a decedat. Cadavrul carbonizat al victimei a fost depistat pe patul din odaia unde a izbucnit incendiul. Potrivit vecinilor, acesta deseori consuma alcool și fuma în casă.


preliminar s-a constatat că, și în seara tragediei, cei doi ar fi băut împreuna după care au adormit. Proprietarul casei ar fi adormit cu țigara nestinsă în mână, ceea ce a și dus la izbucnirea incendiului. 

echipa.md


Moldova

Dosar penal pentru un cetățean moldovean depistat la volanul unui ansamblu rutier

Un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Republica Moldova, a fost depistat de polițiștii de la Sectorul de Poliție de Frontieră Huși, conducând un ansamblu rutier deși permisul de conducere pe care îl poseda nu-i dădea acest drept.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 16 octombrie.

Cetățeanul moldovean a fost oprit pe raza localității Drânceni și la controlul efectutat, polițiștii de frontieră au constatat că acesta nu avea dreptul de a conduce ansamblul rutier compus dintr-un microbuz și o remorcă.

„La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză”, au precizat reprezentanții IPTF Iași.


În cauză, bărbatul de 22 de ani este cercetat pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

realitateadevaslui.net


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer tupeist o face pe deşteptul în trafic şi a pus viaţa mai multor persoane în pericol, iar un pieton traversează strada neregulamentar

Lipsa celor șapte ani de acasă se vede și în trafic. Un șofer îndrăzneț o face pe deșteptul în trafic şi a pus viaţa mai multor persoane în pericol.

video: facebook.com/StopHamMoldova

Din imaginile video postate pe internet de către un internaut se vede cum un pieton fuge înaintea automobilului pentru a traversa strada la culoarea roşie, iar un șoferul a ieșit pe contrasens şi era la un pas de a produce un accident.

Incidentul s-a întâmplat pe o stradă din Capitală.

Imaginile video au apărut pe internet și au stârnit mai multe reacții.


publika.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Adevărat pericol pe străzi. Un tractor, pe cale să rămână fără roată, în timp ce se deplasa

Un tractor care se deplasa haotic a atras atenția mai multor participanți la trafic. Unitatea de trasport se deplasa cu o roată defectă care era pe cale să cadă. Totul s-a întâmplat ieri, pe o stradă din localitatea Congaz, Unitatea Teritorială Administrativă Găgăuzia.

Imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare.

Potrivit autorului filmulețului, înainte de acel moment, tractorul a fost răsturnat, iar în momentul surprins șoferul se îndrepta spre un service auto.

publika.md


Citește mai departe

topul săptămânii