Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Crima de la Botanica

Potrivit poliției, suspectul ar fi comis crima din interese financiare. Acesta a fost identificat în seara de 13 iulie și a fost anunțat deja în căutare. Bărbatul a fost anterior judecat în Rusia pentru omor și în Republica Moldova pentru săvârșirea jafurilor.

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase a făcut și unele precizări cu referire la crimă. Năstase a dezmințit informația precum că trupul neînsuflețit al femeii ar fi fost dezmembrat. Victima a murit, fiind strangulată. Descoperirea crimei a durat trei zile. Pentru a da de urmele suspectului, au fost verificate toate camerele video de pe drumul pe care suspectul l-a parcurs.

Cadavrul femeii de 32 de ani, mamă a doi copii minori, a fost găsit pe bancheta din spate a mașinii care îi aparține, în seara de 9 iulie pe strada Nicolae Titulescu din sectorul Botanica al capitalei. Cei care au bătut alarma privind dispariția femeii au fost rudele acesteia. Disperați, oamenii au solicitat ajutorul poliției, după ce tânăra a plecat în dimineața de 9 iulie de acasă și nu s-a mai întors. Pe acest caz a fost inițiată urmărirea penală pe omorul intenționat a unei persoane, săvârșit cu premeditare și din interes material.


Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la 25 de ani de pușcărie sau chiar detenție pe viață. Victima a lăsat în urmă o familie îndoliată, printre care 2 copii minori, cel mai mic având doar 2 anișori, iar cel mai mare abia împlinise vârsta de 8 ani.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Minor rănit în accident, la Tohatin

Un minor de șase ani a fost rănit și a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla s-a tamponat cu un alt autoturism. Coliziunea între vehicule s-a produs în comuna Tohatin din Chișinău, în jurul orei 12.20.

Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că la fața locului, oamenii legii au stabilit că un autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, având la bord un copil de șase ani, ar fi ieșit la depășire pe contrasens și a tamponat un alt autoturism, care se deplasa regulamentar.

La volan se afla un bărbat de 44 de ani. Impactul a fost atât de puternic, încât, atât șoferul de 28 de ani, cât și pasagerul său minor au fost răniți și transportați la spital. Băiatul de șase ani a suferit o contuzie cerebrală și este internat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.


Celălalt conducător auto n-a pățit nimic. Șoferul care va fi găsit vinovat, riscă 1500 de lei amendă și șase puncte de penalizare. 

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Căutat pentru o crimă deosebit de gravă

Tânărul care apare în imagini este căutat de poliția sectorului Botanica pentru comiterea unei infracțiuni deosebit de grave. Pentru a da de urmele lui, forțele de ordine cer ajutorul cetățenilor.

Deocamdată, nu este clar pentru ce infracțiune este căutat, poliția nu a oferit niciun detaliu. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe tânărul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 060 033 397.

Dacă va fi identificat și recunoscut vinovat, acesta va fi pedepsit, conform legii, pentru infracțiunea de care este suspectat. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


 


Citește mai departe

Diaspora

/VIDEO/ Moldovean ucis în accident, în Rusia

Grav accident rutier în orașul Sankt Petersburg din Rusia. Un tânăr moldovean, de 28 de ani, care lucra taximetrist, a murit după ce un șofer băut a accidentat autoturismul acestuia.

Presa din Rusia scrie că totul s-a întâmplat în seara de 13 iulie, într-o suburbie a orașului. Imaginile cu momentul impactului au fost surprinse de camerele de supraveghere din preajmă. Atenție, imagini cu impact emoțional. Din secvențele video se vede cum moldoveanul ar fi oprit la culoarea roșie a semaforului.

În acel timp, un alt șofer venea cu viteză din spate și a spulberat, la propriu, mașina din fața lui. În urma accidentului teribil, șoferul mașinii de taxi a murit pe loc. la fața locului au intervenit și pompierii.


Tânărul avea în mașină și o pasageră în mașină, care, din fericire, a scăpat cu viață. Oamenii legii din Rusia investighează cazul.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii