Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Ucis de prietenul de pahar

Un bărbat de 57 de ani din satul Chircăiești, Căuşeni, şi-a omorât prietenul de pahar în vârstă de 34 de ani, după o ceartă. Totul a avut loc în amiaza de 6 iulie, în jurul orei 16.00.

Crima a fost descoperită întâmplător de poliție, după ce l-au oprit pe suspect care conducea un tractor, iar în remorcă era cadavrul victimei, cu semne de moarte violentă. Potrivit poliţiei, crima a fost săvârșită în timp ce suspectul era în stare de ebrietate.

CORINA REPEȘCIUC, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE CĂUȘENI:

Astfel, poliția a stabilit că în amiaza de șase iulie, trei bărbați, de 30, 34 și 57 de ani consumau împreună alcool. la un moment dat, între ei s-a iscat o ceartă. Bărbatul de 57 de ani a luat  rangă metaliză și l-a lovit de mai multe ori pe cel de 34 de ani, în regiunea capului, până când victima a decedat. Ulterior, suspectul, împreună cu fiul său de 30 de ani, prezent și el la fața locului, au pus cadavrul în remorca unui tractor și s-au pornit s ascundă cadavrul la marginea satului.


Cei doi au fost reținuți. Poliţia investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Dacă vina acestora va fi demonstrată ei riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Detalii despre minora dispărută din Grigoriopol. A ieșit la contact cu mama

O minoră de 14 ani din Stânga nistrului esre de negăsit după ce a plecat la școală pentru a face o gazetă de perete alături de alți colegi. Aceasta este căutată cu disperare de părinți.

Soții Hariton, din satul Maiac, raionul Grigoriopol, nu-și găsesc liniștea din data de 26 ianuarie. Duminică, Tatiana fiica lor a ieșit din casă, iar de atunci nici urmă de ea. Fata avea cu ea telefonul mobil, însă la apelurile telefonice nu răspunde.

Recent aceasta i-ar fi scris mamei sale pe rețelele de socializare că se va întoarce în curând acasă, fără, însă a specifica unde se află. Locul aflării copilei nu se cunoaște. Copila are înălțimea de 1.58m, corpolența medie, ochii căprui și părul șaten.

În ziua dispariției, purta o geacă verde cu blană albă, blugi și cizme negre și avea un ghiozdan verde. Persoanele care a recunoscut-o pe minora din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 102, 112 sau 021 032 637.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Contrabandă de 4.000.000 de lei

Angajații unei firme din Republica Moldova ar putea compărea în fața magistraților pentru contrabandă în proporții deosebit de mari.

Asta după ce recent, la punctul vamal moldo-ucrainean Tudora, aceștia s-au prezentat cu patru autocamioane care ar transporta mașini pentru prelucrarea cerealelor, marfă care potrivit legii este scutită de taxe. Cu toate acestea, în urma unei verificări mai riguroase s-a constatat că informația trecută în declarație este una falsă. În realitate, remorcile vehiculelor erau pline ochi cu biciclete, piese pentru biciclete, accesorii pentru motociclete, precum și piese moto în valoare totală de 4 milioane de lei.

Dacă suspecții ar fi declarat aceste bunuri, ei ar fi fost obligați să achite taxele vamale. Pe acest caz, a fost pornită urmărire penală pentru contrabandă, iar camioanele cu tot cu marfă au fost reținute.

Persoanele care se vor fi găsite vinovate pușcări de până la 10 ani, pentru contrabandă. Iar, firma implicată în acest mișmaș ar putea vi amendată cu jumătate de milion de lei sau chiar ar putea fi lichidată. Cercetările pe caz continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A ieșit din casă și nu s-a mai întors

A ieșit din casă și nu s-a mai întors. Un minor de 15 ani este căutat de rude și poliție. Dumitru Mavrodi locuiește împreună cu familia în satul Chioselia Rusă din raionul Comrat.

În data de 3 ianuarie, minorul a ieșit din casă iar, de atunci, nu s-a mai auzit nimic despre el. Rudele băiatului au ajuns la capătul puterilor, mai ales că, nu este prima dată când acesta pleacă de acasă.

Familia presupune că, cel mai probabil, minorul s-ar afla la Chișinău. Copilul are înălțimea de circa 1,60m, corpolența medie, ochii albaștri și părul șaten. În ziua dispariției, băiatul avea pe cap un fes negru și era îmbrăcat într-o geacă neagră cu blană, un pulover albastru, blugi negri, iar în picioare purta ghete negre cu talpa de culoare albă. În acest context, toți cei care l-au recunoscut pe Dumitru și cunosc detalii despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să apeleze la numerele de telefon 112 sau 029 825 795.

Orice informație contează.

echipa.md


 


Citește mai departe

topul săptămânii