Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Bălți, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că descoperirea macabră a avut loc ieri, 25 iunie, în jurul orei 23:00. Bărbatul ar fi zăcut acolo de mai bine de trei zile. Medicii legiști, care au examinat cadavrul la fața locului, nu au depistat  semne de moarte violentă, ceea ce-i face pe polițiști să creadă că este vorba despre un caz de suicid.

„Vecinii bărbatului au solicitat intervenția poliției, după ce au simțit un miros neplăcut în scara blocului. După ce au intrat în apartament, într-o cameră a fost găsit spânzurat cadavrul bărbatului. La fața locului a fost chemată și concubina acestuia, care le-a povestit oamenilor legii că, acum trei zile, între ea și victimă, s-a iscat un conflict, în urma căruia ea și-a strâns lucrurile și a plecat”, ne-a spus Molceanov.

Reprezentantul IP Bălți ne-a mai spus că, după ce a venit la locul tragediei, femeii i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluată ulterior de o ambulanță.


Pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru a se stabili motivele care l-au determinat pe bărbat să-și pună capăt zilelor.