Rețele de socializare

Grave

O tânără a vrut să-și taie venele, în centrul capitalei. Martorii:”Fugea de medici și striga că trebuie să moară”

O tânără a vrut să-și taie venele, în centrul capitalei. S-a întâmplat cu puțin timp în urmă, lângă hotelul Cosmos.

Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Autorul postării scrie că tânăra și-ar fi aplicat mai multe plăgi de cuțit la ambele mâini, în regiunea venelor. Martorii ar fi chemat ambulanța, tânăra însă fugea de medici și striga că trebuie să moară.

În cele din urmă fata a fost preluată de medici și dusă la spital.


Știrea se actualizează…

echipa.md

 Grave

Crimă la Briceni. Cadavrul unui bărbat, găsit la gunoiște. Victima ar fi fost ucisă de un oaspete.

A fost ucis cu toporul în dormitor, iar trupul neînsuflețit a fost cărat în spatele casei și lăsat să zacă într-o groapă de gunoi. Este vorba despre un bărbat din localitatea Tețcani, din raionul Briceni, care ar fi fost omorât ieri, 14 iulie, de un oaspete.

Reprezentanții poliției locale au declarat pentru Deschide.MD că primarul din localitate a sunat la poliție și a comunicat despre faptul că trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit lângă groapa de gunoi din gospodăria acestuia.

„La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Briceni, care au depistat trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 50 de ani, iar pe suprafața acestuia erau prezente mai multe urme de moarte violentă. Preliminar s-a stabilit că bărbatul ar fi fost ucis în dormitor, acolo fiind găsite mai multe urme de sânge, iar ulterior a fost târât la groapa de gunoi din spatele casei. Totodată, într-un șopron din gospodăria bărbatului a fost găsit un topor murdar de sânge, cu care se presupune că ar fi fost comisă crima”, ne-a spus sursa.


Oamenii legii au stabilit mai târziu că bărbatul ar fi fost omorât de un alt individ în vârstă de 50 de ani, cu care victima a consumat băuturi alcoolice.

„După ce au consumat băuturi spirtoase, între ei s-a iscat un conflict care a culminat cu o crimă”, a mai adăugat interlocutorul nostru.


Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore, dar nu-și recunoaște vina. Polițiștii din Briceni, pe acest caz au pornită o cauză penală în baza art.145 al Codului Penal și urmează să stabilească toate circumstanțele în care a fost comis omorul.

 


 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Crima de la Botanica

Potrivit poliției, suspectul ar fi comis crima din interese financiare. Acesta a fost identificat în seara de 13 iulie și a fost anunțat deja în căutare. Bărbatul a fost anterior judecat în Rusia pentru omor și în Republica Moldova pentru săvârșirea jafurilor.

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase a făcut și unele precizări cu referire la crimă. Năstase a dezmințit informația precum că trupul neînsuflețit al femeii ar fi fost dezmembrat. Victima a murit, fiind strangulată. Descoperirea crimei a durat trei zile. Pentru a da de urmele suspectului, au fost verificate toate camerele video de pe drumul pe care suspectul l-a parcurs.

Cadavrul femeii de 32 de ani, mamă a doi copii minori, a fost găsit pe bancheta din spate a mașinii care îi aparține, în seara de 9 iulie pe strada Nicolae Titulescu din sectorul Botanica al capitalei. Cei care au bătut alarma privind dispariția femeii au fost rudele acesteia. Disperați, oamenii au solicitat ajutorul poliției, după ce tânăra a plecat în dimineața de 9 iulie de acasă și nu s-a mai întors. Pe acest caz a fost inițiată urmărirea penală pe omorul intenționat a unei persoane, săvârșit cu premeditare și din interes material.


Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la 25 de ani de pușcărie sau chiar detenție pe viață. Victima a lăsat în urmă o familie îndoliată, printre care 2 copii minori, cel mai mic având doar 2 anișori, iar cel mai mare abia împlinise vârsta de 8 ani.

echipa.md


Citește mai departe

Grave

NEWS ALERT: Zeci de copii din R.Moldova, intoxicați la Odesa

32 de copii au fost transportați la Spitalul din orașul Belgorod-Dnestrovskii. Alte 14 persoane – în secția boli infecțioase a spitalului raional Șabo.

46 de copii din Republica Moldova s-au intoxicat la o tabără de odihnă din regiunea Odesa. Informația a fost confirmată pentru mass-media ucraineană de către serviciul de presă al Administrației regiunii.

Intoxicarea în masă a avut loc în noaptea spre 12 iulie. Potrivit datelor prezentate de autoritățile ucrainene, în tabăra care aparține Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testimițianu” se află 226 de copii, cu vârsta între 7 și 14 ani, dintre care 46 au fost intoxicați.


La fața locului se află un echipaj al Ambulanței. Medicii au constatat la copii gastrocolienterit acut.

Pe acest fapt a fost inițiată o anchetă sanitaro-epidimiologică pentru a stabili cauzele care au dus la apariția bolii.


deschide.md


Citește mai departe

topul săptămânii