Rețele de socializare

Rutiere

/FOTO/ Accident la TIraspol. Un copil de doi ani a ajuns la spital.

Un băiețel de numai doi ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla s-a tamponat cu un alt autoturism. Totul s-a întâmplat în dimineața de șapte iunie, în jurul orei 9.30, pe o stradă din Tiraspol.

Potrivit milițienilor din regiune, totul s-a întâmplat după ce tatăl băiețelului rănit, care se afla la volanul mașinii,  nu ar fi păstrat distanța dintre autoturisme și ar fi tamponat din spate un taxi.

La fața locului a venit o ambulanță, iar medicii l-au dus pe micuț, care în momentul impactului se afla la mama lui în brațe, pe bancheta din spate, la spital. Acolo, a fost internat în secția chirurgie cu o traumă la cap. De ajutorul medicilor a avut nevoie și taximetristul, care s-a ales cu o traumă la gât. După mai multe investigații medicale, acesta a fost lăsat să meargă acasă pentru tratament ambulator.

Milițienii din regiune investighează cazul.

echipa.md


Rutiere

Accident pe traseul Chişinău-Orhei. Un şofer a ajuns cu maşina în şanţ

Imaginea a fost postată de către un internaut pe Facebook. O posibilă cauză a accidentului ar fi condițiile meteo nefavorabile.

Deocamdată nu se cunoaște numărul persoanelor aflate în automobil dar şi dacă a avut cineva de suferit în urma accidentului.

publika.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A făcut accident cu o mașină închiriată

Accident în sectorul Botanica al capitalei. Șoferul unei mașini a ajuns la spital după ce s-a tamponat cu un alt autoturism. Totul s-a întâmplat în prima jumătate a zilei de 18 septembrie, în jurul orei 10.40, la intersecția străzilor Sarmizegetusa și Cuza-Vodă.

Primele imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către mai mulți martori oculari. Din imagini se văd ambele mașini grav avariate. Fratele unuia dintre șoferii implicați ne-a povestit, cum, după părerea lui, s-a întâmplat totul.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția capitalei, Natalia Stati, a declarat că ambii șoferi implicați în accident au câte 29 de ani. Deocamdată, nu este clar din ce cauză s-a produs impactul, cert este că, unul dintre șoferi, a fost rănit și dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Martorii de la fața locului susțin că totul s-ar fi întâmplat din cauza unui nou marcaj rutier, apărut recent pe acea porțiune de drum, versiune neconfirmată de poliție. Tot martorii ne-au povestit că mașina șoferului care a ajuns la spital ar fi fost luată în chirie. Din cauza accidentului, în zonă s-au format ambuteiaje, mai ales că, pe lângă mașinile avariate, la fața locului a venit și o echipă de pompieri, care au spălat carosabilul de combustibil.


Acum, polițiștii urmează să stabilească care dintre șoferi se face vinovat de accident, dar și pedeapsa pe care o riscă acesta.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Blocat între fiarele propriei mașini

Grav accident în raionul Anenii Noi. Un tânăr de 23 de ani a rămas blocat între fiarele propriei mașini după ce s-a tamponat cu autoturismul într-un copac de pe marginea drumului.

Totul s-a întâmplat în dimineața de 18 septembrie, în jurul orei 07.50, în apropiere de satul Țânțăreni. Ofițerul de presă de la IGP, Mariana Bețivu, a declarat că șoferul, originar din Ruseni, Anenii Noi, se deplasa spre Chișinău. La un moment dat, din motive deocamdată neclare, acesta ar fi pierdut controlul direcție și a ieșit pe contrasens. În cele din urmă, autoturismul a derapat de pe carosabil și a intrat direct într-un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul a rămas încarcerat între fiarele mașinii. La fața locului a venit o ambulanță, dar și o echipă de pompieri, care au deblocat victima. Ulterior, tânărul a fost preluat de medicii de pe o ambulanță și dus la Spitalul din Anenii Noi cu diverse traume.

Acum, polițiștii urmează să stabilească din ce cauză șoferul nu s-ar fi isprăvit cu ghidajul și a ajuns cu mașina în copac. Cercetările continuă.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

topul săptămânii