Rețele de socializare

Grave

O femeie din Căușeni și-a înjunghiat în ficat soțul beat și violent

O femeie din Căușeni și-a înjunghiat soțul după ce acesta a numit-o cu cuvinte necenzurate și a lovit-o în regiunea pieptului. Bărbatul se află internat la spital, starea acestuia fiind stabilă.

Totul s-a întâmplat aseară, la domiciliul celor doi soți. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, aflat în stare de ebrietate, a început să își insulte soția, după care a lovit-o în piept.

Furioasă, femeia de 43 de ani a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat pe bărbatul violent în abdomen, lezându-i ficatul. Acesta se află internat la Spitalul Raional Căușeni, în stare satisfăcătoare.

Cei doi soți au trei copii minori. În familia lor, certurile și violențele erau frecvente.


Pe acest caz a fost pornit un proces penal. În funcție de gravitatea leziunilor cu care s-a ales bărbatul, femeia urmează a fi trasă la răspundere.

realitatea.md


Grave

Bărbat ucis de trenul de pe ruta Cahul-Giurgiulești

Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de trenul de pe ruta Cahul-Giurgiulești.

Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:00, pe calea ferată din satul Vadul lui Isac, din raionul Cahul.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Cahul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Știrea se actualizează…


deschide.md


Citește mai departe

Grave

Suicid la Buiucani. O femeie a sărit de la etajul 7. Nepotul victimei declară că nu este prima tentativă a bunicii lui de a-și lua viața.

O femeie de 85 de ani și-a pus capăt zilelor. Aceasta a sărit în gol de la balconul propriului apartament, aflat la etajul șapte al unui bloc de locuit din sectorul Buiucani al capitalei.

imagine simbol

Totul s-a întâmplat în seara de 18 septembrie, în jurul orei 19.00. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că la fața locului s-a deplasat grupa operativă, dar și medicul legist, care a constatat că decesul victimei a survenit în urma traumelor primite în urma căderii de la înălțime.

Polițiștii au vorbit cu nepotul victimei, care ar fi declarat că anterior, bunica lui ar mai fi încercat să-și pună capăt zilelor.

Oamenii legii investighează versiunea unui suicid și urmează să stabilească ce a făcut-o pe femeia de 85 de ani să recurgă la acest gest extrem.

echipa.md


Citește mai departe

Grave

Doi minori în comă alcoolică, transportați de urgență la spital

Doi minori au fost transportați de urgență la spital după ce au ajuns în comă alcoolică.

În primul caz, echipa de asistență medicală a intervenit în Chișinău, transmite Știri.md.

Un adolescent de 17 ani a ajuns în comă alcoolică, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri corespunzătoare.

Un alt caz șocant a avut loc în orașul Orhei. Prietenul unui băiat de 15 ani a chemat ambulanța.


Echipa SAMU Orhei a acordat primul ajutor medical calificat minorului care s-a intoxicat cu alcool.

Tânărul a fost transportat și internat în cadrul instituției medicale spitalicești pentru tratament.

Potrivit Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, pe parcursul zilei de 17 septembrie a deservit 2.179 de solicitări.


Citește mai departe

topul săptămânii