Rețele de socializare

În căutare

O familie din Tiraspol își caută fiica. Copila, în vârstă de 14 ani, a dispărut de o săptămână de zile.

O minoră din Tiraspol a plecat de acasă de o săptămână de zile și nu a mai revenit. Părinții disperați nu mai știu unde să o caute. Aceștia s-au adresat milițienilor din regiune și le-ar fi declarat că fiica lor, în vârstă de 14 ani, s-ar fi dus de acasă în data de 20 mai, iar din acea zi, rudele nu mai știu nimic de ea.

Alexandra Gerasimenco are înălțimea de 1.70m – 1.78m, corpolență medie, părul șaten și ochii albaștri. Fata are mai multe cicatrici pe ambele brațe. În ziua dispariției, purta pantoloni albaștri, un tricou și un hanorac deschise la culoare și era încălțată într-o pereche de adidași de blugi.

În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe minora de 14 ani din imagine și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112, 102 sau 053 378 317.

Orice detaliu contează.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Bărbat dispărut de o lună de zile

Un bărbat de 78 de ani din comuna Goian, raionul Dubăsari, a dispărut de aproape o lună de zile.

Milițienii din regiune încearcă să-i dea de urmă. Alexei Zbirnea ar fi ieșit din casă în dimineața de 26 august și s-a dus într-o direcție necunoscută, iar din acea zi, nimeni nu mai știe nimic de el. Bărbatul are înălțimea de 1.70m, corpolența medie, ochii verzi și părul cărunt. În ziua dispariției, purta un sacou de o nuanță deschisă, pantaloni negri, iar pe cap avea un chipiu, la fel de culoare neagră.

În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112, 102, sau 053 381 529.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Tânăr din capitală, jefuit în stradă

Străzile capitalei devin din ce în ce mai periculoase. În ultima perioada, poți deveni victima unui hoț, atunci când ieși la plimbare, în drumul spre casă sau într-un loc mai puțin iluminat.

I s-a întâmplat unui tânăr de 20 de ani, care ar fi fost jefuit, în data de 12 august, în timp ce mergea pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei. Imediat, victima s-a adresat la poliție, și a declarat că un bărbat s-a apropiat de el, l-a bătut și i-a furat portmoneul cu peste 7.000 de lei în el. Din acea zi, polițiștii fac tot posibilul pentru a da de urmele suspectului. Aceștia au ridicat imaginile video, surprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin din preajmă, iar acum încearcă să-l identifice pe suspect.

În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla, sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 069 288 922.

Dacă va fi identificat și recunoscut vinovat, suspectul riscă până la șapte ani de pușcărie. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Bărbat din Căușeni, dispărut de zece zile. Disperate, rudele bărbatului cer ajutorul oamenilor.

Un bărbat de 62 de ani din satul Copanca, Căușeni, a dispărut fără veste deja de 10 zile, iar rudele nu mai știu unde să îl caute.

Disperate, acestea s-au adresat la poliție, dar și redacției noastre, în speranța de a-i da de urmă. Bărbatul ar fi ieșit din casă în dimineața de șapte septembrie și a plecat într-o direcție necunoscută. Acesta are corpolența medie, ochii căprui și părul cărunt. În ziua dispariției, purta un pulover gri, blugi negri, era încălțat într-o pereche de papuci gri, iar pe cap avea un chipiu militar.

În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau  079 805 930.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii