Rețele de socializare

Rutiere

/FOTO/ Cinci persoane, rănite în patru accidente de circulație, pe traseele din țară. Poliția roagă șoferii să dea dovadă de prudență maximă.

Unii șoferi continuă să ignore regulile de circulație și să pună zeci de vieți în pericol. Numai în data de șase mai, în primele ore ale dimineții, în țară s-au produs patru accidente rutiere, soldate cu cinci persoane rănite.

Potrivit unui comunicat, plasat de IGP, coliziulile s-au produs pe traseele din raioanele Fălești, Hâncești și Ștefan Vodă. Din fericire, accidentele nu s-au soldat cu persoane decedate, însă victimele s-au ales cu mai multe traume de gravitate medie.

În acest contest, poliția recomandă șoferilor să sporească atenția la volan, să nu folosească telefoanele mobile în timpul șofatului, să  respecte regulile de circulație și să fie vigilenți, atunci când se deplasează în preajma pietonilor.

De asemenea, să nu urce băuți la volan, să respecte regimul de viteză și să nu se angajeze în depășiri riscante.

echipa.md


Rutiere

Roata unei ambulanţe s-a rupt, într-o groapă, în timp ce se deplasa spre un pacient. Martorii: „Dacă ambulanța întârzie, sunași alta, posibil să nu reușească”

Roata unei ambulanţe s-a rupt, în timp ce se deplasa spre un pacient. S-a întâmplat în Costiujeni, municipiul Chișinău.

Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Autorul postării a scris „Dacă ambulanța întârzie, sunași alta, posibil să nu reușească „. 

Imaginile au stârnit revolta în rândurile internauților.

echipa.md


Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/ Mai mulți cotileți au căzut dintr-un camion, pe o stradă din sectorul Ciocana.

Un șofer de camion s-a pomenit într-o situație neplăcută după ce o parte din cotileții pe care-i transporta au căzut din camion și au ajuns în mijlocul drumului.

S-a întâmplat cu puțin timp în urmă pe strada Uzinelor din capitală. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Din imagini se vede cum șoferul încearcă să încarce materialele de construcție înapoi în camion.

Deocamdată, nu este clar din ce cauză cotileții au căzut din camion.

echipa.md

 


Citește mai departe

Rutiere

Accident lângă Gara de Nord. Ambuteiaje pe ambele sensuri!

Un accident rutier a avut loc lângă Gara de Nord din Chișinău, în jurul orei 12.00. Un autocamion s-a tamponat lateral cu o mașină. Din cauza accidentului rutier, în zonă s-au format ambuteiaje pe ambele sensuri.

Imaginile de la locul accidentului au fost postate pe o rețea de socializare. Internauții scriu în comentarii că în acel loc au loc deseori accidente rutiere din cauza că nu există marcaje rutiere care ar delimita benzile de circulație.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii