Rețele de socializare

Grave

Telenești: Un tată a trei copii s-a spânzurat. Înainte să moară, a trimis soției mesaje pe Facebook.

Dorul de soție i-ar fi pus ștreangul la gât unui bărbat în vârstă de 46 de ani. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 5 februarie, în jurul orei 13:00, în gospodăria sa din localitatea Verejeni, raionul Telenești.

Igor Vrabie, anchetator din cadrul IP Telenești, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depistat de către un vecin, într-un coteț din gospodăria sa.

„Acesta era strangulat cu o funie. Bărbatul nu a lăsat niciun bilețel de adio prin care și-ar argumenta gestul disperat, însă a expediat mai multe mesaje soției sale pe aplicația „Messenger”, prin care o roagă să-i răspundă la apeluri. Urmează să stabilim toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și ce l-a făcut pe bărbat să-și pună capăt zilelor”, susține Vrabie.

Potrivit oamenilor din localitate, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, bărbatul s-ar fi strangulat cu o funie, după ce s-ar fi certat cu soția sa, care este plecată de mai mult vreme la muncă în Israel. Acesta ar fi aflat că soția sa l-ar fi înșelat.


Primarul din localitatea Verejeni, Ștefan Bârcă, ne-a zis că nu cunoaște mai multe detalii despre acest caz, dar are doar cuvinte  de laudă despre victimă și că ultima dată l-ar fi văzut la liceu, la întâlnirea cu absolvenții, unde venise împreună cu unul dintre cei trei copii ai săi.

„Nu era un om agresiv, nu consuma alcool și avea grijă de copii. Nu știu ce s-a întâmplat și ce l-a motivat să facă asta. Ultima dată l-am văzut recent, la întâlnirea cu absolvenții, unde a venit împreună cu fiul său”, susține Bârcă.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a sinucis bărbatul.


deschide.md

Grave

Cutremurător: Un bărbat din Nisporeni și-ar fi omorât concubina, apoi s-ar fi sinucis. Cadavrele victimelor, găsite de fiul lor de 18 ani.

Un bărbat din Nisporeni și-ar fi omorât concubina, apoi s-ar fi sinucis. Cadavrele victimelor au fost depistate de fiul lor de 18 ani.

Ofițerul de presă de la IGP, Mariana Bețivu a declarat că, ieri, 21 august, în jurul orei 16.50, la Serviciul de Gardă a IP Nisporeni a parvenit înștiințarea telefonică din partea fiului precum că la domiciliu din satul Valea-Trestieni, raionul Nisporeni au fost depistate cadavrele tatălui și concubinei sale cu semne de moarte violentă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și au constatat că, la 21 august, în jurul orei 16.20, după mai multe apeluri repetate fără răspuns la adresa tatălui, fiul în vârstă de 18 ani s-a deplasat la domiciliu din satul Valea-Trestieni, raionul Nisporeni și forțînd ușa de la intrare, a depistat pe pat cadavrul tatălui în vârstă de 41 ani și concubina acestuia în vârstă de 42 ani, cu semne de moarte violentă.

În acest caz a fost initiat un process penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Versiunea preliminară ale celor întâmplate ar fi: Bărbatul și-ar fi înjunghiat concubina, apoi și-ar fi pus capăt zilelor.

Circumstanțele se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

Grave

/VIDEO/ Doi frați au murit înecați, la Sângerei

Doliu și durere în satul Heciul Nou, raionul Sângerei. Aici într-o fracțiune de secundă o familie a rămas fără cei doi copii ai săi.

Nenorocirea s-a produs în după-amiaza de 17 august, pe teritoriul unei stații de epurare lăsate în paragină, în apropiere de localitatea Alexandreni. Potrivit poliției, totul s-ar fi întâmplat sub ochii neputincioși ai mamei. Femeia și-ar fi urmărit cei doi copii de la distanță. Pe neașteptate însă micuții, fetița de doar 7 ani și frățiorul acesteia de 13 ani, s-ar fi scufundat în bazinul cu o adâncime de 5 metri.

JANA MOLCEANOV, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE BĂLȚI:

Copiii cu acordul mamei au hotărât să-şi spele picioarele într-un mini bazin artificial şi intrând în apă până la brâu ultimii s-au scufundat, iar mama aflându-se la o distanţă aproximativ 15 metri lăsându-i fără supraveghere a observat că copii se îneacă din care motiv nu a dovedit să le acorde ajutor iar ultimii în acel moment s-au înecat.


BETA: Disperată, femeia nu a putut face nimic pentru a-i salva așa că a fugit să ceară ajutorul sătenilor. Aceștia au sunat la pompieri, iar o oră mai târziu trupurile celor doi frați erau scoase la suprafață. În urma celor întâmplate mama celor doi a ajuns în stare de șoc și a fost transportată la spitalul de psihiatrie din Bălţi pentru a i se oferi ajutorul necesar. Familia se pregătește pentru înmormântare. Fetița urma să plece la întâi septembrie în clasa I, iar băiețelul – în clasa a V- a.


Citește mai departe

Grave

CUTREMURĂTOR. Un bărbat de 70 de ani a fost GĂSIT MORT pe marginea unui iaz din Dănceni

Cadavrul unui bărbat de 70 de ani a fost găsit ieri pe marginea unui iaz din Dânceni. Potrivit informațiilor preliminare, acesta plecase de acasă la pescuit, dar nu s-a mai întors.

Informația a fost confirmată de o persoană, care a sunat la serviciul 112.

Potrivit informațiilor preliminare, cadavrul nu are semne de moarte violentă.

Organele de drept stabilesc toate circumstanţele cazului dat. Urmeqaza a fi efectuata expetiza medico legala pentru a cauzele decesului. A fost initiat proces penal…


Știrea se actualizează…

publika.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii