Rețele de socializare

Moldova

O femeie din Anenii Noi a născut un copil mort. Mama acuză medicii că au lăsat-o să se chinuie singură toată noptea.

Timp de nouă luni de sarcină, medicii i-ar fi spus că pruncul ei este sănătos. Cu toate acestea, când a venit momentul să aducă pe lume copilul pe care şi l-a dorit foarte mult, i s-a spus că el este mort. Prin această dramă trece o tânără din satul Şerpeni, raionul Anenii Noi, şi familia ei. Toţi consideră că vina o poartă cei care au fost prezenţi în sala de naşteri.

Antonina Lazăr susține că a fost lăsată singură toată noaptea şi s-a chinuit ore în șir, pentru ca într-un final să i se spună că bebelușul ei este mort.

Pe de altă parte, doctorița din Anenii Noi, care a primit nașterea, ne-a spus că femeia a fost dusă în sala de operații îndată ce s-a constatat că există probleme. Ea a adăugat că pruncul s-a născut mort.

Tânăra consideră însă că nu i s-a acordat asistența medicală necesară la timpul cuvenit.


Şi soțul, fratele și soacra Antoninei Lazăr afirmă că, în cele nouă luni de sarcină, nu au existat probleme de sănătate.

Şeful Spitalului Raional Anenii Noi, Nicolae Usatâi, nu a fost de găsit la faţa locului şi nici la telefon, pentru o reacție în acest caz. Soţii Lazăr ne-au spus că așteaptă rezultatele expertizei medico-legale, pentru a vedea de ce s-a stins din viaţă bebelușul lor.

Între timp, ei afirmă că au depus plângeri la Inspectoratul de Poliţie Anenii Noi şi la Procuratura din localitate.


jurnal.md

Moldova

Reglări de conturi. Un bărbat și-a înjunghiat vecinul din cauza unui conflict

Un bărbat a decis să-și înjunghie vecinul după ce cei doi s-au certat.

Incidentul a avut loc ieri, 4 iulie, în localitatea Micăuți din raionul Strășeni. Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către oamenii legii.

Potrivit datelor, oamenii legii au fost alertați de către un alt vecin care ar i-ar fi văzut pe cei doi.

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 49 de ani ar fi pătruns cu un cuțit în gospodăria victimei după care i-a aplicat două lovituri cu cuțitul în picior.


Ca urmare, victima, un bărbat de 53 de ani, a fost preluat de medici și dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii incidentului.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Accident la Măgdăcești: Un autocamion s-a tamponat cu o mașină

Accident la Măgdăcești: Un autocamion s-a tamponat cu o mașină.

S-a întâmplat în data de patru iulie. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare de către un alt șofer care a trecut prin preajmă.

În secvența video se vede că remorca unui camion a lovit un automobil.

Cu detalii revenim ulterior…


Citește mai departe

Moldova

Un șofer care transporta moldoveni în Cehia a murit sub propriul autobuz

Un accident teribil s-a produs în oraşul Galaţi, joi dimineaţa, imediat după miezul nopţii.

Foto: mediafax.ro
Conform apelului la 112 făcut de către pasagerii din autocar, şoferul în vârstă de 31 de ani s-a băgat sub autocar încercând să repare instalaţia de aer condiţionat. Maşina a căzut peste el şi l-a strivit, transmite Știri.md.

Autocarul era înmatriculat în Cehia şi transporta cetăţeni moldoveni.


„La data de 02.07.2020, a.c ora 00:39, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că, pe strada Calea Prutului, în dreptul staţiei PecoRompetrol, pe sensul de intrare în oraş, a fost oprit un autocar înregistrat în Cehia ce transporta cetăţeni moldoveni, iar şoferul acestuia a decedat încercând să repare instalaţia de aer condiţionat.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din satul Pădureni, comuna Grajduri, judeţul Iaşi, a încercat să repare instalaţia de aer de sub autocar iar în timp ce efectua această activitate a umblat la un robinet care prezenta o defecţiune iar când a dat drumul la aerul din perna suspensiei pneumatice, a fost prins sub autocar, decedând”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii gălăţeni. Potrivit procedurii, cercetările vizează infracţiunea de „ucidere din culpă”, au transmis autorităţile.


Citește mai departe

topul săptămânii