Rețele de socializare

Rutiere

/FOTO/ Grav accident la Cimișlia. Un TIR s-a izbit într-un microbuz. O femeie a ajuns la spital.

Trafic îngreunat pe traseul M-3 din raionul Cimișlia, după ce un TIR care tracta o remorcă încărcată cu grâu a intrat pe contrasens și s-a izbit într-un microbuz de marca Ford Tranzit. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:45, în raionul Cimișlia.

Potrivit poliției, la volanul camionului de marca MAN se afla un bărbat în vârstă de 36 de ani, care se îndrepta spre municipiul Comrat. Acesta a efectuat o depășire neregulamentară în condiții de ceață și într-un loc interzis, când s-a produs impactul cu microbuzul la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 40 de ani.

În urma impactului, ambele vehicule au fost grav avariate și au fost proiectate pe acostament, iar o pasageră din microbuz a ajuns la spital cu mai multe traumatisme.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.


deschide.md


Rutiere

Roata unei ambulanţe s-a rupt, într-o groapă, în timp ce se deplasa spre un pacient. Martorii: „Dacă ambulanța întârzie, sunași alta, posibil să nu reușească”

Roata unei ambulanţe s-a rupt, în timp ce se deplasa spre un pacient. S-a întâmplat în Costiujeni, municipiul Chișinău.

Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Autorul postării a scris „Dacă ambulanța întârzie, sunași alta, posibil să nu reușească „. 

Imaginile au stârnit revolta în rândurile internauților.

echipa.md


Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/ Mai mulți cotileți au căzut dintr-un camion, pe o stradă din sectorul Ciocana.

Un șofer de camion s-a pomenit într-o situație neplăcută după ce o parte din cotileții pe care-i transporta au căzut din camion și au ajuns în mijlocul drumului.

S-a întâmplat cu puțin timp în urmă pe strada Uzinelor din capitală. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Din imagini se vede cum șoferul încearcă să încarce materialele de construcție înapoi în camion.

Deocamdată, nu este clar din ce cauză cotileții au căzut din camion.

echipa.md

 


Citește mai departe

Rutiere

Accident lângă Gara de Nord. Ambuteiaje pe ambele sensuri!

Un accident rutier a avut loc lângă Gara de Nord din Chișinău, în jurul orei 12.00. Un autocamion s-a tamponat lateral cu o mașină. Din cauza accidentului rutier, în zonă s-au format ambuteiaje pe ambele sensuri.

Imaginile de la locul accidentului au fost postate pe o rețea de socializare. Internauții scriu în comentarii că în acel loc au loc deseori accidente rutiere din cauza că nu există marcaje rutiere care ar delimita benzile de circulație.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii