Rețele de socializare

Sociale

Un bărbat din Strășeni a vrut să-și împuște vecina pentru 3.000 de lei uitați

O femeie din satul Gălești, raionul Strășeni, a fost amenințată de vecinul ei cu o armă de vânătoare.

Imagine simbol

Potrivit poliției, bărbatul supărat și-a învinuit vecina că i-ar fi furat din casă 3.000 de lei și dacă nu îi întoarce o împușcă.

Cazul s-a întâmplat în casa bărbatului, care a revenit recent de peste hotarele țării. Femeia a venit la vecin și l-a rugat să-i împrumute niște bani. Bărbatul a umblat prin casă și s-a întors agitat cu o armă de vânătoare pe care a îndreptat-o spre pieptul femeii și a acuzat-o că, anterior, când a fost în vizită, i-a furat 3.000 de lei.

Fiind speriată de gestul bărbatului, a propus să caute împreună banii. După multe căutări, banii au fost găsiți.


Totuși, după cele întâmplate, victima a depus o cerere la poliție.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul deținea arma legal.

Pe cazul dat a fost pornită o anchetă. Bărbatul riscă până la doi ani de închisoare.


Sociale

/FOTO/ Surprize-Surprize pentru un șofer din Chișinău. Și-a găsit mașina fără roți.

Și-a parcat mașina în curtea casei, iar dimineața s-a pomenit cu toate cele patru roți scoase. Este pățania unui șofer din capitală.

Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Autorul postării scrie că s-a întâmplat Pe strada Pajurii din sectorul Râșcani al capitalei.

Deocamdată nu se știe cine a demontat roțile și nici din ce motiv a făcut-o.

echipa.md


Citește mai departe

Sociale

/VIDEO/ A furat utilaje electrice de 12.000 de lei dintr-o debara. Suspectul a ajuns pe mâna poliției.

În seara zilei de 19 iulie, Dispeceratul Inspectoratului de poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, a fost alertat de către un locuitor a s. Bâc, comunicând că i-au fost sustrase instrumente electrice predestinate construcției.

Imediat la locul faptei s-a deplasat grupa operativă, pentru stabilirea circumstanțelor. Polițiștii au fost întâmpinați de către proprietarul locuinței tânăr în vârstă de 28 de ani, comunicând că din debaraua casei, i-au fost sustrase bunuri materiale. În urma cercetării la fața locului forțele de ordine au stabilit că persoane necunoscute la acel moment au pătruns în debara prin deteriorarea lacătului de la ușă de unde au sustras bunurile materiale. Prejudiciul cauzat fiind estimat de proprietar la 11 700 lei.

Polițiștii imediat au dispus efectuarea unui șir de măsuri speciale de investigație în stabilirea și identificarea făptașului. Ulterior în urma măsurilor întreprinse individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 28 de ani, domiciliat în s. Bâc, anterior judecat pentru infracțiuni analogice.  În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția iar bunurile sustrase au fost depistate la domiciliul acestuia și urmează a fi returnate proprietarului.

Actualmente tânărul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.


Citește mai departe

Sociale

/FOTO/ Iresponsabilitate maximă. O fetiță a ieșit pe jumătate, din mers, dintr-o mașină.

Iresponsabilitate maximă, surprinsă pe o stradă din capitală. O fetiță a ieșit pe jumătate, din mers, dintr-o mașină.

Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular. Din fotografii se poate observa cum copila a ieșit pe jumătate din mașină, pe geamul deschis și se uită în urmă, cel mai probabil la baloanele agățate de un alt autoturism ce se deplasa din spate.

Conform regulamentului, orice copil, până la 12 ani, trebuie să se afle în autoturism numai în scaunul special pentru copii și cu centura de siguranță cuplată.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii