Rețele de socializare

Grave

Un bărbat din capitală, omorât în bătaie de un tânăr la Criuleni

Un bărbat din capitală a murit, după ce cu o zi înainte a fost bătut cu bestialitate de către un tânăr în vârstă de 20 de ani. Bărbatul a fost bătut duminică, în localitatea Hârtopul Mare, însă medici nu i-au putut salva viața, iar acesta a murit ieri pe patul de spital.

Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a declarat pentru Deschide.MD că victima este un bărbat din Chișinău, în vârstă de 46 de ani, care a fost bătut de către un tânăr de 20 de ani, din localitatea unde s-a produs tragedia.

„Bărbatul din capitală era venit în ospeție la rudele din satul Hârtopul Mare, iar duminică, în jurul orei 23:00, a intrat într-un conflict cu tânărul de 20 de ani, conflict care a culminat cu o bătaie. Tânărul i-a aplicat mai multe lovituri cu picioarele și pumnii pe suprafața corpului. Ambii erau în stare de ebrietate. Un alt tânăr care se afla cu ei a solicitat intervenția unei ambulanțe, dar și a poliției. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, iar ieri, în jurul orei 11:20, din nefericire, acesta a decedat”,a declarat Bețivu.

Poliția din Criuleni a inițiat un dosar penal pe acest caz, iar agresorul de 20 de ani a fost reținut pentru 72 de ore și urmează a fi cercetat penal.


Dacă vinovăția sa va fi dovedită, acesta riscă să se aleagă cu o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

deschide.md


Grave

/VIDEO/ Doi frați au murit înecați, la Sângerei

Doliu și durere în satul Heciul Nou, raionul Sângerei. Aici într-o fracțiune de secundă o familie a rămas fără cei doi copii ai săi.

Nenorocirea s-a produs în după-amiaza de 17 august, pe teritoriul unei stații de epurare lăsate în paragină, în apropiere de localitatea Alexandreni. Potrivit poliției, totul s-ar fi întâmplat sub ochii neputincioși ai mamei. Femeia și-ar fi urmărit cei doi copii de la distanță. Pe neașteptate însă micuții, fetița de doar 7 ani și frățiorul acesteia de 13 ani, s-ar fi scufundat în bazinul cu o adâncime de 5 metri.

JANA MOLCEANOV, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE BĂLȚI:

Copiii cu acordul mamei au hotărât să-şi spele picioarele într-un mini bazin artificial şi intrând în apă până la brâu ultimii s-au scufundat, iar mama aflându-se la o distanţă aproximativ 15 metri lăsându-i fără supraveghere a observat că copii se îneacă din care motiv nu a dovedit să le acorde ajutor iar ultimii în acel moment s-au înecat.


BETA: Disperată, femeia nu a putut face nimic pentru a-i salva așa că a fugit să ceară ajutorul sătenilor. Aceștia au sunat la pompieri, iar o oră mai târziu trupurile celor doi frați erau scoase la suprafață. În urma celor întâmplate mama celor doi a ajuns în stare de șoc și a fost transportată la spitalul de psihiatrie din Bălţi pentru a i se oferi ajutorul necesar. Familia se pregătește pentru înmormântare. Fetița urma să plece la întâi septembrie în clasa I, iar băiețelul – în clasa a V- a.


Citește mai departe

Grave

CUTREMURĂTOR. Un bărbat de 70 de ani a fost GĂSIT MORT pe marginea unui iaz din Dănceni

Cadavrul unui bărbat de 70 de ani a fost găsit ieri pe marginea unui iaz din Dânceni. Potrivit informațiilor preliminare, acesta plecase de acasă la pescuit, dar nu s-a mai întors.

Informația a fost confirmată de o persoană, care a sunat la serviciul 112.

Potrivit informațiilor preliminare, cadavrul nu are semne de moarte violentă.

Organele de drept stabilesc toate circumstanţele cazului dat. Urmeqaza a fi efectuata expetiza medico legala pentru a cauzele decesului. A fost initiat proces penal…


Știrea se actualizează…

publika.md

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Biciclist spulberat pe șosea, la Ungheni

Grav accident în raionul Ungheni. Un biciclist de 41 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce o mașină a dat peste el. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 18 august, în satul Buzduganii de Jos.

Ofițerul de presă de la IGP, Mariana Bețivu, a declarat că victima se deplasa cu bicicleta pe mijlocul carosabilului, iar șoferul nu ar fi putut evita impactul și l-a accidentat în plin. Imediat, conducătorul auto a chemat poliția și ambulanța, iar bărbatul de 41 de ani a fost dus la spitalul din Ungheni.

Poliția a pornit o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii