Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a declarat pentru Deschide.MD că incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 09:00, în localitatea Mândrești, din raionul Telenești, iar victima este o femeie în vârstă de 54 de ani.

„Femeia a alertat poliția, după ce doi bărbați cu cagule pe cap au intrat în casă și au jefuit-o. Aceștia au furat bani și mai multe bijuterii din aur, apoi au fugit într-o direcție necunoscută,” a precizat Bețivu.

Oamenii din localitate susțin că femeia activează ca farmacistă în localitate, iar ieri, după ce și-a petrecut soțul la muncă, cei doi bărbați au intrat în casă, au imobilizat-o, i-au legat mâinele la spate, i-au pus o sacoșă în cap și au început să ceară de la ea bani, iar după ce au obținut ceea ce-și doreau, au fugit de la fața locului într-o direcție necunoscută.


Oamenii legii au pornit pe acest caz un proces penal pentru tâlhărie, iar în prezent se efectuează toate măsurile de rigoare pentru ai identifica și reține pe făptași.