Rețele de socializare

Ediție TV

JEFUIT ÎN PLINĂ STRADĂ DE UN TÂNĂR DIN ȘOLDĂNEȘTI (VIDEO)

UN TÂNĂR DIN CHIȘINĂU S-A PLÂNS POLIȚIEI CĂ I S-A FURAT TELEFONUL ȘI PORTMONEUL ÎN TIMP CE MERGEA PE STRADĂ. BĂNUIT DE JAF ESTE UN TÂNĂR DIN ȘOLDĂNEȘTI

Publicat

În capitală oamenii sunt jefuiți în plină stradă, ziua în amiaza mare. Un tânăr de 24 de ani a rămas fără telefon și portmoneu după ce bunurile i-au fost furate, în timp ce mergea pe strada Nicolae Zelinschi din sectorul Botanica. Acesta s-a adresat la poliție, iar la scurt timp oamenii legii l-au reținut pe suspect. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani, originr din raionul Șoldănești. În cadrul audierilor, bănuitul  și-ar fi recunoscut vina. De asemenea, bunurile sustrase vor fi returnate victimei. Pe numele suspectului a fost deschis un dosar penal pentru jaf, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să-și petreacă următorii șapte ani după gratii.

ECHIPA.MD


Ediție TV

/VIDEO/ Atenție la tânărul din imagini

Bărbatul ce apare în imagini este căutat de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui jaf stradal.

Publicat

Cazul a avut loc în dimineața zilei de 15 septembrie, în timp ce individul se afla pe str. Pietrarilor, aplicând violența nepericuloasă pentru viață și sănătate, în mod deschis a deposedat un bărbat în vârstă de 30 de ani de portmoneul în care se aflau mijloace bănești în sumă de 8 880 lei. După care a fugit într-o direcție necunoscută.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, iar conform legislației în vigoare suspectul riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numerele de contact: 068 923117; 060 275017


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Adus cu elicopterul SMURD din Iași

În după amiaza zilei de 21 septembrie un echipaj aero -medical SMURD Iași a efectuat o intervenție transfrontalieră de la Iași, România spre Chișinău, Republica Moldova.

Publicat

Zborul a fost efectuat pentru a transporta un bărbat în vârstă de 35 de ani, cetățean al Republicii Moldova, care a suportat mai multe fracturi în urma unui accident de circulație cu motocicleta.

Echipajul de medici și paramedici a monitorizat strict stare bărbatului. Pe parcursul zborului acesta nu a suportat complicații. La Chișinău elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo, de unde pacientul a fost preluat de Serviciul Republican Aviasan și transportat la Institutul de Medicină Urgentă pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Potrivit IGSU de la începutul anului 2020 aceasta este a nouăsprezecea operațiune aero -medicală realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Trei mașini, sfâșiate de foc

Un automobil a fost distrus complet, iar altele două mașini au ars parțial.

Publicat

Incendiul a avut loc în noaptea zilei de 20 septembrie într-o ogradă a unui bloc locativ amplasat pe strada Rumeanțev din Vulcănești, transmite gagauzinfo.md

Apelul către pompieri a fost înregistrat la ora 00.45. Salvatorii în conlucrare cu pompierii au reușit să salveze două vehicule însă unul a ars complet.

Actualmente se stabilesc consecințele dar și motivul declanșării incendiului.

echipa.md


 


Citește mai departe

topul săptămânii