Rețele de socializare

Ediție TV

A ARUNCAT BENZINĂ PE MAMA SA ŞI I-A DAT FOC (VIDEO)

MINUTE DE GROAZĂ PENTRU O FEMEIE DIN FĂLEȘTI. FIUL ACESTEA AR FI ÎNCERCAT SĂ-I DEA FOC EI, DAR ȘI APARTAMENTULUI ÎN CARE CEI DOI LOCUESC ÎMPREUNĂ

Minute de groază pentru o femeie din Fălești. Fiul acesteia ar fi încercat să-i dea foc ei, dar și apartamentului în care cei doi locuiesc împreună. Totul a avut loc în această dimineață, într-un bloc de locuit din oraș. Potrivit polițiștilor, tânărul, de 19 ani s-a întors acasă, aproximativ în jurul orei 3 dimineața, cu un recipient de plin cu benzină.

Din fericire, femeiea  de 39 de ani a reușit să se salveze și să stingă incendiul. Băiatul a fost reținut pentru 72 de ore. Iar dacăv fi găsit vinovat reiscă până la 3 ani de detenție. Tânărul nu este la prima abatere de la lege. Anterior, acesta a mai fost documentat de poliție pentru comportament agresiv față de mama sa.

ECHIPA.MD


Ediție TV

/VIDEO/ Crimă macabră, la Criuleni

Crimă macabră la Criuleni. Un tânăr de 25 de ani l-ar fi ucis pe concubinul mamei sale, după care, îmreună cu femeia ar fi îngropat cadavrul victimei în grădina din spatele casei.

Mama și fiul au fost reținuți în data de 27 februarie, crima însă a fost săvârșită încă în ianuarie, în satul Drăsliceni. Inspectorii de investigații au primit o informație operativă despre caz și s-au dus să verifice veridicitatea informațiilor. Oamenii legii au depistat cadavrul bărbatului de 43 de ani, îngropat în grădină. Ulterior i-au reținut și pe suspecți. Un tânăr de 25 de ani, dar și pe mama lui de 47 de ani. Poliția a pus la dispoziție secvențe cu audierile celor doi.

Mama tânărului a fost cea care l-a ajutat pe acesta să ascundă urmele crimei. Femeia le-a povestit polițiștilor cum a început conflictul care a generat apoi în bătaie.

După ce au dezgropat cadavrul victimei și au acumulat toate probele necesare, oamenii legii au transmis corpul neînsuflețit al victimei la expertize. Totodată, tânărul de 25 de ani, dar și mama lui au fost reținuți pentru 72 de ore. Ambii sunt cercetați penal pentru omor intenționat, iar dacă vina le va fi dovedită, ei riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Contrabandă cu țigări, în Anglia

Contrabandă cu țigări moldovenești în Regatul Unit. Un șofer de rută internațională și-a ticsit autobuzul cu țigări și s-a pornit spre Anglia.

Acesta însă nici măcar nu a reușit să iasă din Republica Moldova. Incidentul a avut loc în noaptea de 26 februarie, la punctul de trecere Leușeni. Autocarul s-a prezentat la pista de ieșire din țară. În timpul verificărilor, câinele antitabac a bătut alarma, și, prin urmare, vameșii, împreună cu polițiștii au dispus un control mai minuțios al autocarului. Oamenii legii au deșurubat pereții laterali ai portbagajului, iar acolo au depistat un ascunziș plin ochi cu pachete de țigări.

Mai exact 1.700, la număr. Luat la întrebări, șoferul autobuzului a recunoscut că el a fost cel care a ascuns cele 34.000 de țigarete în autocar și voia să ajungă cu ele în Marea Britanie și să le vândă pe piața neagră de acolo. Dacă își ducea planul la bun sfârșit ar fi obținut peste 8.000 de euro.

Însă, marfa de contrabandă cât și autocarul au fost ridicate și confiscate, iar șoferul s-ar putea alege cu o amendă de până la 4500 de lei.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Accident în lanț, în capitală

Dimineață cu ghinion pentru trei șoferi din capitală, după ce nu au încîput într-o intersecție și s-au tamponat violent. Totul a avut loc pe strada Armenească colț cu Serghei Șciusev, în prima jumătate a zilei de 27 februarie.

Din imaginile de la fața locului se văd două mașini și un microbuz avariate. Impactul a fost atât de violent, încât bara de protecție a uneia dintre vehicule a fost făcută țăndări, iar antigelul din sistemul de încălzire s-a scurs pe carosabil. Martorii de la fața locului au declarat că totul s-a întâmplat după ce șoferul, mașina căruia a fost cel mai grav avariată nu a acordat prioritate microbuzului.

Ofițerul de presă de la poliția capitalei, Natalia Stati a declarat că inițial s-au tamponat microbuzul și una dintre mașini, ulterior, microbuzul a fost proiectat în cel de-al doilea automobil, care era parcat pe marginea drumului. Din fericire, în urma impactului nimeni nu a avut de suferit. Șoferul care a provocat totul și-ar fi recunoscut vina. Prin urmare, cei trei conducători auto s-au dus benevol la Secția Accidente Rutiere pentru a înregistra cazul.

Conducătorul auto care ar fi provocat totul riscă o amendă de 1500 de lei și șase puncte de penalizare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii