Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Două accidente în centrul țării

Două accidente groaznice s-au produs în data de 7 iunie, în centrul țării. Patru persoane, dintre care un bebeluș de numai 4 luni au ajuns la spital.

Publicat

Primul caz a avut loc pe strada Cuza Vodă din orașul Hîncești, în jurul orei 10.00. Acolo, un autocamion a lovit un microbuz marfar, iar în rezultat vehiculul tamponat a doborât un gard și a ajuns pe jumătate în curtea unei gospodării.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de la IP Hîncești, Cristina Vicol, autocamionul era condus de un bărbat de 62 de ani, iar microbuzul, de un șofer în vârstă de 32 de ani. În urma impactului, pasagera din automobil, o tânără în vârstă de 31 ani a fost transportată la Spitalul Raional Hîncești pentru îngrijiri medicale.

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 14.00, în apropierea satului Condrița din raionul Strășeni. De această dată, un microbuz s-a tamponat cu un autocamion, iar în rezultat vehiculul de mare tonaj a fost proiectat într-un șanț.


Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Strășeni, Mariana Didenco, totul s-ar fi întâmplat după ce șoferul microbuzului de 35 de ani ar fi ieșit pe contrasens fără a se asigura, pomenindu-se față în față cu tirul. În încercarea de a evita impactul, conducătorul autocamionului de 66 de ani a tras brusc volanul, ajungând în șanț.

În urma impactului, șoferul de tir a fost dus la spital în stare inconștientă. Totodată, o femeie și un bebeluș de 4 luni aflați în microbus au fost transportați la spital în stare de șoc. Cercetările ambelor cazuri continuă.

echipa.mdEdiție TV

/VIDEO/ Tânăra din imagini, căutată cu disperare de rude: Și-ar fi luat pașaportul și a plecat de acasă

A dispărut fără veste. Tânăra din imagini este căutată cu disperare de rudele ei după ce ea și-ar fi luat actele și a plecat într-o direcție necunoscută.

Publicat

La poliție s-a adresat tatăl fetei care a declarat că, în data de 3 iulie, fiica sa pe nume Nadejda a plecat de acasă din satul Călugăr Raionul Fălești și este de negăsit. Mai mult, ea ar fi luat cu ea și pașaportul internațional. Rudele spun că cineva ar fi văzut-o coborând dintr-un microbuz în zona circului din capitală.

Nadejda are înălțimea de 1.55m, corpolența medie, părul șaten ți ochii albaștri. În ziua dispariției ea purta o geacă roșie și pantaloni de culoare neagră.

Rudele au mai spus poliției că tânăra se află la evidența medicului psihiatru. În acest context, persoanele care au recunoscut tânăra din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 066 594.


Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Femeie snopită în bătăi de concubin, în capitală. Vecinii: Ei mereu consumă alcool, apoi se bat

Alcool și bătăi crâncene. Este atmosfera în care sunt nevoiți să trăiască locuitorii unui bloc din sectorul Botanica al capitalei și totul din cauza unui cuplu care ar duce un mod de viață antisocial.

Publicat

La adresa redacției noastre s-a adresat unul din vecini în data de 2 iulie, după ce bărbatul, fiind în stare de ebrietate și-a snopit soția în bătăi. Potrivit bărbatului, care este peste hotare, soția și fiica lui au fost cele care au găsit femeia plină de vânătăi și hemotoame.

Copila lui s-a speriat atât de tare încât a leșinat și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Vecinii spun că atât bărbatul cât și femeia lui sunt consumatori activi de alcool și duc un mod de viață antisocial. Mai mult, el își snopește concubina în bătăi cu regularitate. Drept dovadă, vecinul a expediat un alt filmuleț surprins anterior în același apartament.


Am încercat să obținem detalii de la poliție, însă, până la moment, nu am primit niciun răspuns. Cu detalii despre cele petrecute în acel apartament vom reveni ulterior.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Incendiu pe traseul Bălți-Edineț. O remorcă cu 22 de tone de tutun a luat foc din mers

Imagini devastatoare surprinse pe traseul Bălți-Edineț. Un autocamion care transporta 22 de tone de tutun a luat foc din mers. Totul a avut loc în amiaza de 4 iulie, în apropiere de localitatea Brătușenii Noi din raionul Edineț.

Publicat

Primele imagini de la fața locului au fost postate pe un site local de știri. În imagini se poate observa autocamionul cuprins de flăcări în totalitate, un fum negru care se ridică spre cer, dar și pompierii care încearcă să lichideze focul.

Potrivit datelor oferite de către pompieri, șoferul autocamionul care transporta 21.5 tone de tutun se îndrepta spre Kiev, Ucraina. La un moment dat, conducătorul a observat flăcările izbucnite parcă din senin și a oprit la marginea drumului.

În clipa următoare, vehiculul a început să ardă cu putere. În mai puțin de 20 de minute, salvatorii au localizat incendiul fără ca cineva să aibă de suferit.


Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii