Rețele de socializare

Moldova

Încă 30 de zile de arest pentru tânăra din Comrat care și-a spintecat mama. Aceasta rămâne internată la Spitalul de Psihiatrie din Chișinău

Judecătoria Comrat a decis prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv pentru tânăra de 21 de ani care şi-ar fi ucis mama cu sânge rece. Informaţia ne-a fost confirmată de către Victor Cîlcic, șeful Procuraturii din Autonomia Găgăuzia. Şedinţa de judecată a avut loc mai devreme de 14 ianuarie, data la care era iniţial programată.

Publicat

În prezent, învinuita este internată la Spitalul de Psihiatrie din Chişinău, unde se va afla până la anunţarea rezultatelor expertizei psihiatrice, transmite publika.md

Crima terifiantă a avut loc în 11 decembrie, anul trecut, în oraşul Comrat. Femeia de 40 de ani ar fi fost omorâtă chiar de fiica ei. Tânăra de 21 de ani şi-ar fi spintecat mama şi i-ar fi scos inima din piept.

 


Moldova

/VIDEO/ Cursele ilegale din parcul Valea Trandafirilor: Reacția poliției

Inspectoratul Național de Securitate Publică s-a autosesizat în baza secvențelor video apărute în unele surse media, în care se observă doi șoferi, care se deplasează cu mașinile prin parcul Valea Trandafirilor din capitală.

Publicat

Cazul a fost înregistrat și urmează să identificăm proprietarii automobililor care apar în imaginile video și stabilirea persoanelor care se aflau la volan în timpul comiterii încălcării.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a intrat cu BMW-ul într-un copac: Tânărul a decedat

Un grav accident rutier s-a produs astăzi, în localitatea Caragaș din stânga Nistrului.

Publicat

În urma impactului un tânăr în vârstă de 34 de ani și-a pierdut viața, transmite Știri.md.

Postul ТСВ Приднестровье pe canalul său de Telegram scrie că șoferul a pierdut controlul volanului și s-a lovit într-un copac.

Sursa citată menționează că șoferul a decedat la spital.


Alte circumstanțe se stabilesc.


 


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Femeie accidentată pe o trecere de pietoni, în capitală

O femeie a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din capitală.

Publicat

Totul a avut loc în seara de 22 ianuarie, pe strada Valea Crucii din sectorul Botanica al capitalei. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare de către un martor ocular.

Autorul postării a scris: „Noaptea trecută un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni în sectorul Botanica str.Valea Crucii de un automobil Renault Kango.”

Deocamdată nu se cunosc detalii despre starea femeii accidentate.


Revenim cu detalii…

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii