Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ A furat BMW-ul prietenului său și a dispărut. Polițiștii l-au găsit inversat într-un șanț

Un bărbat de 26 de ani din raionul Hîncești a furat un BMW și a dispărut. Totul s-a întâmplat după ce proprietarul de 23 de ani a lăsat la poarta prietenului său automobilul descuiat, cu cheile incluse în mecanismul de pornire, iar după câteva minute a ieșit la poartă, unde a observat că mașina lipsește.

Publicat

Potrivit ofițerului superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol, la scurt timp oamenii legii au fost informați că la intrarea în satul Drăgușeni, un automobil de model BMW, a derapat de pe traseu și s-a inversat în șanț, transmite publika.md

Imediat la locul accidentului s-a deplasat echipajul de poliție cât și proprietarul mașinii, unde l-au și recunoscut pe tânărul care a dispărut cu mașina prietenului său.

În timpul documentării accidentului rutier, bărbatul a fost supus testării alcooloscopice, rezultatul fiind de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Polițiștii investighează toate circumstanțele producerii accidentului pentru a stabili sancțiunea persoanei vinovate.


Moldova

/VIDEO/ Cursele ilegale din parcul Valea Trandafirilor: Reacția poliției

Inspectoratul Național de Securitate Publică s-a autosesizat în baza secvențelor video apărute în unele surse media, în care se observă doi șoferi, care se deplasează cu mașinile prin parcul Valea Trandafirilor din capitală.

Publicat

Cazul a fost înregistrat și urmează să identificăm proprietarii automobililor care apar în imaginile video și stabilirea persoanelor care se aflau la volan în timpul comiterii încălcării.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a intrat cu BMW-ul într-un copac: Tânărul a decedat

Un grav accident rutier s-a produs astăzi, în localitatea Caragaș din stânga Nistrului.

Publicat

În urma impactului un tânăr în vârstă de 34 de ani și-a pierdut viața, transmite Știri.md.

Postul ТСВ Приднестровье pe canalul său de Telegram scrie că șoferul a pierdut controlul volanului și s-a lovit într-un copac.

Sursa citată menționează că șoferul a decedat la spital.


Alte circumstanțe se stabilesc.


 


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Femeie accidentată pe o trecere de pietoni, în capitală

O femeie a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din capitală.

Publicat

Totul a avut loc în seara de 22 ianuarie, pe strada Valea Crucii din sectorul Botanica al capitalei. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare de către un martor ocular.

Autorul postării a scris: „Noaptea trecută un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni în sectorul Botanica str.Valea Crucii de un automobil Renault Kango.”

Deocamdată nu se cunosc detalii despre starea femeii accidentate.


Revenim cu detalii…

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii