Connect with us

Ediție TV

/VIDEO/ Accident la Orhei. Un TIR a ajuns într-un șanț, după ce s-a ciocnit cu un microbuz

Un accident rezultat cu patru victime s-a produs în apropiere de satul Peresecina, raionul Orhei. Două mașini s-au tamponat violent.

Published

on

Totul a avut loc în amiaza de 27 mai, în jurul orei 12.40, pe traseul Chișinău-Bălți. În imagini se vede că o mașină s-a tamponat violent cu un autocamion. Prin urmare, vehiculul de mare tonaj a ajuns într-un șanț, iar automobilul a fost grav avariat. Martorii de la fața locului declară că impactul a fost unul extrem de violent.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IO Orhei, Elena Băetrău a declarat că totul s-a produs după ce șoferul autocamionului cu remorcă, în vârstă de 48 de ani nu s-a isprăvit cu ghidajul într-o curbă periculoasă, din cauza șoselei umede. Prin urmare, acesta a derapat de pe traseu, iar semiremorca a fost proiectată pe contrasens, lovind frontal un alt automobil la volanul căruia se afla un bărbat cu vîrsta de 27 ani. În urma accidentului patru pasageri din mașină au avut nevoie de îngrijiri medicale. Conform procedurii, ambii șoferi au trecut test de alcoolscopie, care a arătat că nici unul din ei nu a consumat alcool.

De menționat că un alt accident rutier s-a produs la scurt timp, pe același traseu, în apropiere de satul Măgdăcești. Două mașini s-au tamponat violent, una din ele a intrat în parapetul de pe marginea drumului. Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Strigăt de ajutor de la Criuleni: Tânăra din imagini, căutată încă din februarie

Strigăt de disperare, de la Criuleni. O tânără de 27 de ani a dispărut încă la sfârșitul lunii februarie și este de negăsit.

Published

on

Fata ar fi ieșit din casă, din satul Hârtopul Mic, în data de 20 februarie, spunând că pleacă la poștă să-și ridice pensia de invaliditate. Din acea zi nimeni nu mai știe nimic de ea. Lidia Braganciuc are înălțimea de 1.55m-1.65m, corpolența medie, ochii căprui și părul șaten. În ziua dispariției purta o geacă verde, pulover roz, pantaloni negri, și adidași de culoare neagră combinat cu galben. Pe cap avea o căciulă de culoare roz.

Se cunoaște că tânăra are unele probleme mintale. Aceasta nu este căsătorită, dar are doi copii minori, care la moment se află la întreținerea mamei sase.

În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe tânără și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 708 168.


În același timp, rudele vin cu o rugăminte către tânăra dispărută, dacă vede acest reportaj, să dea un semn de viață și să știe că este așteptată acasă.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Continue Reading

Ediție TV

/VIDEO/ Cannabis depistat la Cahul

DOI BĂRBAȚI RISCĂ ÎNCHISOARE PENTRU CREȘTEREA PLANTELOR CU CONȚINUT NARCOTIC

Published

on

By

Mai multe plante de marijuana găsită în două gospodării în satul Pașcani din raionul Cahul, au fost smulse și ridicate în cadrul operațiunii MAC-2020. Pe data de 7 iulie, în urma perchezițiilor efectuate în gospodăria unui localnic cu vârsta de 35 de ani, au fost depistate plante de cânepă bine îngrijite, precum și o sticlă destinată pentru consumul narcoticelor. O altă plantație a fost găsită în sera altei locuințe, care s-a dovedit a fi î posesia unui tânăr de 26 de ani. Plantele de cannabis au fost smulse și ridicate, iar ulterior vor fi distruse prin ardere. În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă vina celor doi va fi demonstrată, ei riscă pedeapsă cu amendă în mărime de la 20 000 la 35 000 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore sau cu închisoare de pînă la un an.

echipa.md


Continue Reading

Ediție TV

/VIDEO/ Jefuită în plină stradă

O FEMEIE A RĂMAS FĂRĂ UN CERCEL ÎN TIMP CE SE DEPLASA SPRE DOMICILIU

Published

on

By

O femeie de 64 de ani a fost jefuită în plină stradă. Poliția a fost apelată chiar de victimă, precum că un necunoscut i-a sustras în mod deschis un cercel de aur, în timp ce aceasta se deplasa pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica din capitală. Incidentul a avut loc pe data de 24 iunie.

Din imaginile video înregistrate pe o cameră de supraveghere, se observă cum făptașul își urmărește victima. Ulterior acesta s-a apropiat de ea și i-a furat bunul estimat la 3000 de lei. În urma investigațiilor, poliția a identificat și reținut suspectul. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani, locuitor al capitalei. La audiere, bărbatul și-a recunoscut vina, iar bijuteria a fost înapoiată stăpânei. Ca urmare, individul riscă o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen până la 7 ani.

echipa.md


Continue Reading

topul săptămânii