Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Încăierare între trei fete și un băiat

Locuitorii sectorului Ciocana au fost treziți, azi dimineață, nu de deșteptătoare, ci de țipetele și înjurăturile din curtea unui bloc. Și totul din cauza unei bătăi, care s-a iscat între trei fete și un băiat.

Totul a avut loc în această dimineață, pe strada Nicolae Milescu Spătaru, în jurul orei 8.40. Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un locatar din preajmă, care a filmat totul de la balconul propriului apartament.

Potrivit sursei, conflictul a început între tânăr și una dintre fete, iar celelalte două, prietene cu fata implicată, i-au sărit în ajutor. Din imagini nu este clar de la ce a pornit conflictul, cert este că acesta a generat, în câteva clipe, într-o bătaie crâncenă. Martorul ocular ne-a mai povestit că în acea curte deseori se adună tineri care beau alcool și consumă droguri, iar distracția tinerilor, de cele mai multe ori, se finalizează cu urlete și bătăi crâncene. Acesta susține că anume tinerele au fost cele care au sărit la bătaie la băiat. Indignați, vecinii au ieșit la balcoane și i-ar fi amenințat că vor chema poliția.


Auzind de poliție, tinerii au fugit rapid de la fața locului. Chiar și așa, poliția s-a dus la fața locului, iar tânărul implicat în încăierare a fost preluat de o ambulanță. Acesta părea nedumerit și era într-o stare incertă.  Poliția sectorului Ciocana investighează cazul.

Conform legii, huliganismul nu prea grav se sancționează cu amendă de până la 1500 de lei sau cu 60 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității.

echipa.mdEdiție TV

/VIDEO/ Minor rănit în accident, la Tohatin

Un minor de șase ani a fost rănit și a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla s-a tamponat cu un alt autoturism. Coliziunea între vehicule s-a produs în comuna Tohatin din Chișinău, în jurul orei 12.20.

Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că la fața locului, oamenii legii au stabilit că un autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, având la bord un copil de șase ani, ar fi ieșit la depășire pe contrasens și a tamponat un alt autoturism, care se deplasa regulamentar.

La volan se afla un bărbat de 44 de ani. Impactul a fost atât de puternic, încât, atât șoferul de 28 de ani, cât și pasagerul său minor au fost răniți și transportați la spital. Băiatul de șase ani a suferit o contuzie cerebrală și este internat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.


Celălalt conducător auto n-a pățit nimic. Șoferul care va fi găsit vinovat, riscă 1500 de lei amendă și șase puncte de penalizare. 

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Căutat pentru o crimă deosebit de gravă

Tânărul care apare în imagini este căutat de poliția sectorului Botanica pentru comiterea unei infracțiuni deosebit de grave. Pentru a da de urmele lui, forțele de ordine cer ajutorul cetățenilor.

Deocamdată, nu este clar pentru ce infracțiune este căutat, poliția nu a oferit niciun detaliu. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe tânărul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 060 033 397.

Dacă va fi identificat și recunoscut vinovat, acesta va fi pedepsit, conform legii, pentru infracțiunea de care este suspectat. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


 


Citește mai departe

Diaspora

/VIDEO/ Moldovean ucis în accident, în Rusia

Grav accident rutier în orașul Sankt Petersburg din Rusia. Un tânăr moldovean, de 28 de ani, care lucra taximetrist, a murit după ce un șofer băut a accidentat autoturismul acestuia.

Presa din Rusia scrie că totul s-a întâmplat în seara de 13 iulie, într-o suburbie a orașului. Imaginile cu momentul impactului au fost surprinse de camerele de supraveghere din preajmă. Atenție, imagini cu impact emoțional. Din secvențele video se vede cum moldoveanul ar fi oprit la culoarea roșie a semaforului.

În acel timp, un alt șofer venea cu viteză din spate și a spulberat, la propriu, mașina din fața lui. În urma accidentului teribil, șoferul mașinii de taxi a murit pe loc. la fața locului au intervenit și pompierii.


Tânărul avea în mașină și o pasageră în mașină, care, din fericire, a scăpat cu viață. Oamenii legii din Rusia investighează cazul.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii