Rețele de socializare

Sociale

/VIDEO/ Bunicul copiilor care ucid animalele fără adăpost, la Telecentru, i-a amenințat pe jurnaliști și pe reprezentanții Serviciului de Protecție a Animalelor

Animalele fără adăpost, omorâte de copii, în sectorul Telecentru. Bunicul copiilor i-a amenințat pe jurnaliști și pe reprezentanții Serviciului de Protecție a Animalelor.

Mai mulți agenți de la Protecția Animalelor, împreună cu jurnaliștii și cu polițistul de sector s-au dus să filmeze un reportaj despre animalele omorâte de mai mulți copii, în sectorul Telecentru.

Una din membrii comisiei pentru protecția animalelor, prezentă și ea la fața locului, a povestit pentru bloknot-moldova, cum s-a întâmplat totul. Potrivit sursei, în timp ce toată lumea se pregătea de reportaj, la locul unde s-a întâmplat totul, bunicul copiilor ar fi ieșit afară și ar fi început să-i amenințe pe jurnaliști, cu așa-zisele sale cunoștințe și legături. Totuși, vecinii și oamenii din preajmă, ar fi fost destul de receptivi, iar jurnaliștii au reușit să filmeze reportajul.


Totuși, acesta nu a ieșit în emisie, deoarece bărbatul s-a dus în redacție și a făcut un adevărat scandal. Mai multe aflați din imaginile video.

Amintim că locuitorii unui bloc de locuit din cartierul Telecentru al capitalei își învață copiii să ucidă animalele fără adăpost. Asta sub pretextul de a lupta cu bolile și microbii de care ar putea să se molipsească copiii.


Martorii de la fața locului scriu că copiii sunt învățați de părinți să bată până îi omoară pe cățelușii și pisicii fără adăpost. Internauții scriu că astfel de educație trezește ura și agresivitatea în caracterele copiilor, nemaivorbind despre animalele care mor în urma agresiunii fizice a copiilor.


Sociale

/FOTO/ O mașină a luat foc în centrul orașului Taraclia. Automobilul a ars în totalitate.

O mașină a luat foc în centrul orașului Taraclia. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Totul s-a întâmplat în data de 12 iulie, în a doua parte a zilei. Potrivit tuk.md, șoferul ar fi încercat, mai întâi, să stingă singur flăcările. Când a văzut că nu-i reușește, acesta a chemat pompierii.

La fața locului a venit o echipă de salvatori, care, la scurt timp, a reușit să stingă focul. Totuși, incendiul a distrus automobilul în totalitate. Acesta nu mai poate fi restabilit.


Preliminar, focul ar fi pornit de la secțiunea motorului din cauza unui scurt circuit.

Din fericire, victime nu s-au înregistrat.

echipa.md


 


Citește mai departe

Sociale

/VIDEO/ Momentul în care HOȚII sparg o mașină și fură din ea un portmoneu plin cu bani

La Comrat, un grup de necunoscuți sparg automobilele și fură tot ce găsesc.

O cameră de supraveghere, montată în curtea unui bloc de locuit a surprins unul dintre furturi, iar imaginile au fost expediate la adresa redacției unui portal local de știri. 

Din imagini se vede cum suspecții încearcă să deschidă, pe rând, mașinile. Unul dintre autoturisme s-a dovedit a fi descuiat. Hoții au furat din el o geantă cu instrumente și un portmoneu cu o sumă mare de bani.


Proprietarul autoturismului a anunțat poliția. Oamenii legii investighează cazul, însă, până la moment nu există suspecți.

echipa.md


Citește mai departe

Sociale

Suspect reținut: Cum ar fi fost omorât ex-primarul Tiraspolului

Oamenii legii au reţinut la Odesa un bărbat suspectat de asasinarea fostului primar al administraţiei oraşului Tiraspol, Andrei Bezbabcenko.

Suspectul împreună cu doi complici (originari din Transnistria) ştiau că fostul funcţionar a cumpărat o casă în satul Novaia Dofinpvka, transmite Știri.md.

Ei au închiriat o locuinţă în apropiere şi au început să studieze obiceiurile şi programul victimei.


Pe 21 mai 2019, cei trei au pătruns în casa lui Bezbabcenko, au început să-l bată şi să-i ceară bani.

Când victima a refuzat să le dea banii, ei i-au legat mâinile şi l-au pus în portbagajul maşinii sale.


Ajungând la o clădire abandonată din satul Vapnearka, ei au continuat să-l bată, cerându-i bani şi obiecte de valoare.

În urma rănilor suferite, victima a decedat pe loc.


Bezbabcenko a fost primarul oraşului Tiraspol în perioada 2012-2016, când preşedinte al Transnistriei era Evghenii Şevciuk.

El a părăsit regiunea imediat după schimbarea puterii.


Citește mai departe

topul săptămânii