Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Femeie găsită moartă în propria mașină

Crimă odioasă la Chișinău. Cadavrul unei tinere, mamă a doi copii minori, a fost găsit pe bancheta din spate a mașinii care îi aparține. Nenorocirea s-a întâmplat în seara zilei de 9 iulie pe strada Nicolae Titulescu din sectorul Botanica al capitalei. 

Cei care au bătut alarma privind dispariția femeii au fost rudele acesteia. Disperați, oamenii au solicitat ajutorul poliției, după ce tânăra a plecat în dimineața de 9 iulie de acasă și nu s-a mai întors.

NATALIA STATI, OFIȚERUL DE PRESĂ AL POLIȚIEI CAPITALEI:


În seara zilei de ieri, în jurul orei 21, inspectoratul  de poliție Botanica a fost sesizat că automobilul a fost depistat pe o stradă din sector. Ulterior, la fața locului în urma cercetării automobilului de către polițiști, în automobil pe bancheta din spate a fost depistat cadavrul femeiei de 32 de ani. La fața locului fiind solicitat și medicul legist. În urma examinării cadavrului de către medicul legist pe suprafața corpului au fost  depistate urme de moarte violentă.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la centrul de medicină legală, unde urmează să fie expus unei expertize mai detaliate. Potrivit dechide.md, femeia ar fi fost strangulată.


Pe această cauză, oamenii legii au pornit o cauză penală. În prezent, se întreprind măsuri în vederea identificării făptașului. Potrivit legislației, persoana care se face vinovată de această crimă riscă pușcărie până 25 de ani sau chiar detenție pe viață.

Victima a lăsat în urmă o familie îndoliată, printre care 2 copii minori, cel mai mic având doar 2 anișori, iar cel mai mare abia împlinise vârsta de 8 ani.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Minor rănit în accident, la Tohatin

Un minor de șase ani a fost rănit și a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla s-a tamponat cu un alt autoturism. Coliziunea între vehicule s-a produs în comuna Tohatin din Chișinău, în jurul orei 12.20.

Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că la fața locului, oamenii legii au stabilit că un autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, având la bord un copil de șase ani, ar fi ieșit la depășire pe contrasens și a tamponat un alt autoturism, care se deplasa regulamentar.

La volan se afla un bărbat de 44 de ani. Impactul a fost atât de puternic, încât, atât șoferul de 28 de ani, cât și pasagerul său minor au fost răniți și transportați la spital. Băiatul de șase ani a suferit o contuzie cerebrală și este internat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.


Celălalt conducător auto n-a pățit nimic. Șoferul care va fi găsit vinovat, riscă 1500 de lei amendă și șase puncte de penalizare. 

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Căutat pentru o crimă deosebit de gravă

Tânărul care apare în imagini este căutat de poliția sectorului Botanica pentru comiterea unei infracțiuni deosebit de grave. Pentru a da de urmele lui, forțele de ordine cer ajutorul cetățenilor.

Deocamdată, nu este clar pentru ce infracțiune este căutat, poliția nu a oferit niciun detaliu. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe tânărul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 060 033 397.

Dacă va fi identificat și recunoscut vinovat, acesta va fi pedepsit, conform legii, pentru infracțiunea de care este suspectat. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


 


Citește mai departe

Diaspora

/VIDEO/ Moldovean ucis în accident, în Rusia

Grav accident rutier în orașul Sankt Petersburg din Rusia. Un tânăr moldovean, de 28 de ani, care lucra taximetrist, a murit după ce un șofer băut a accidentat autoturismul acestuia.

Presa din Rusia scrie că totul s-a întâmplat în seara de 13 iulie, într-o suburbie a orașului. Imaginile cu momentul impactului au fost surprinse de camerele de supraveghere din preajmă. Atenție, imagini cu impact emoțional. Din secvențele video se vede cum moldoveanul ar fi oprit la culoarea roșie a semaforului.

În acel timp, un alt șofer venea cu viteză din spate și a spulberat, la propriu, mașina din fața lui. În urma accidentului teribil, șoferul mașinii de taxi a murit pe loc. la fața locului au intervenit și pompierii.


Tânărul avea în mașină și o pasageră în mașină, care, din fericire, a scăpat cu viață. Oamenii legii din Rusia investighează cazul.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii