Rețele de socializare

Sociale

Tânără din Cantemir șantajată de doi indivizi. Au vrut să-i arate soțului cum ea l-ar fi înșelat

Doi indivizi au intrat în vizorul oamenilor legii, după ce ar fi șantajat o tânără în vârstă de 24 de ani. Aceștia au cerut de la victimă 20 de mii de lei pentru ca să nu-i arate soțului său o înregistrare video în care ultima ar fi întreținut relații sexuale cu un alt bărbat.

Potrivit lui Andrei Sârbu, șeful IP Cantemir, este vorba despre doi indivizi din localitatea Câetu, raionul Cantemir.

„Victima a scris o plângere la poliție prin care a comunicat că cei doi i-ar fi cerut 20 000 de lei, pentru a nu-i divulga și prezenta soțului său niște pretinse înregistrări video cu scene intime cu o altă persoană. În rezultatul masurilor speciale efectuate pe prezenta cauză penală de către Ofițerii de Investigație și Urmărire Penală a IP Cantemir, săptămâna aceasta a fost încătușat unul dintre cei doi vizați în plângere. La moment pe cazul dat se efectuează acțiuni de urmărire penală ce se impun în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor cazului și acumularea probatoriului necesar pentru înaintarea învinuirii conform art. 189 alin. (3) Cod penal”, ne-a spus Sârbu.


deschide.md


Sociale

/FOTO/ O mașină a luat foc în centrul orașului Taraclia. Automobilul a ars în totalitate.

O mașină a luat foc în centrul orașului Taraclia. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Totul s-a întâmplat în data de 12 iulie, în a doua parte a zilei. Potrivit tuk.md, șoferul ar fi încercat, mai întâi, să stingă singur flăcările. Când a văzut că nu-i reușește, acesta a chemat pompierii.

La fața locului a venit o echipă de salvatori, care, la scurt timp, a reușit să stingă focul. Totuși, incendiul a distrus automobilul în totalitate. Acesta nu mai poate fi restabilit.


Preliminar, focul ar fi pornit de la secțiunea motorului din cauza unui scurt circuit.

Din fericire, victime nu s-au înregistrat.

echipa.md


 


Citește mai departe

Sociale

/VIDEO/ Momentul în care HOȚII sparg o mașină și fură din ea un portmoneu plin cu bani

La Comrat, un grup de necunoscuți sparg automobilele și fură tot ce găsesc.

O cameră de supraveghere, montată în curtea unui bloc de locuit a surprins unul dintre furturi, iar imaginile au fost expediate la adresa redacției unui portal local de știri. 

Din imagini se vede cum suspecții încearcă să deschidă, pe rând, mașinile. Unul dintre autoturisme s-a dovedit a fi descuiat. Hoții au furat din el o geantă cu instrumente și un portmoneu cu o sumă mare de bani.


Proprietarul autoturismului a anunțat poliția. Oamenii legii investighează cazul, însă, până la moment nu există suspecți.

echipa.md


Citește mai departe

Sociale

Suspect reținut: Cum ar fi fost omorât ex-primarul Tiraspolului

Oamenii legii au reţinut la Odesa un bărbat suspectat de asasinarea fostului primar al administraţiei oraşului Tiraspol, Andrei Bezbabcenko.

Suspectul împreună cu doi complici (originari din Transnistria) ştiau că fostul funcţionar a cumpărat o casă în satul Novaia Dofinpvka, transmite Știri.md.

Ei au închiriat o locuinţă în apropiere şi au început să studieze obiceiurile şi programul victimei.


Pe 21 mai 2019, cei trei au pătruns în casa lui Bezbabcenko, au început să-l bată şi să-i ceară bani.

Când victima a refuzat să le dea banii, ei i-au legat mâinile şi l-au pus în portbagajul maşinii sale.


Ajungând la o clădire abandonată din satul Vapnearka, ei au continuat să-l bată, cerându-i bani şi obiecte de valoare.

În urma rănilor suferite, victima a decedat pe loc.


Bezbabcenko a fost primarul oraşului Tiraspol în perioada 2012-2016, când preşedinte al Transnistriei era Evghenii Şevciuk.

El a părăsit regiunea imediat după schimbarea puterii.


Citește mai departe

topul săptămânii