Rețele de socializare

Rutiere

/VIDEO/ Accident pe un șantier de construcții. Un excavator s-a răstunat peste o mașină.

Un excavator s-a prăbușit și a ajuns cu roțile în sus, în timpul unor lucrări, pe o stradă din Capitală. Potrivit poliției, șoferului vehiculul de mare capacitate, un bărbat de 56 de ani nu a ținut cont de situația accidentară și s-a răsturnat peste un autoturism condus de o femeie în vârstă de 38 de ani.

Incidentul s-a întâmplat în dimineața de 12 iunie pe strada Socoleni din cartierul Poșta Veche, în jurul orei 11.40. În urma coliziunii, mașina de lucru s-a răsturnat într-o groapă al șanțului pe care l-a săpat și a rămas blocată acolo.

Și autoturismul a fost avariat în urma impactului. La fața locului a venit o macara care a scos vehiculul de mare capacitate din groapă. Din fericire, victime nu s-au înregistrat.

Din cauza incidentului, lucrările în zonă au fost sistate pe o câteva ore, iar în zonă s-a circulat dificil. Șoferul vinovat va plăti o amendă de 1500 de lei și șase puncte de penalizare.

echipa.md

Rutiere

Accident pe traseul Chișinău-Hâncești: doi soți și-au pierdut bebelușul nou-născut

Ieri, pe 24 iunie, a avut loc un accident pe traseul Chișinău-Hâncești, lângă satul Fundul-Galbenei, raionul Hâncești, în urma căruia a murit un nou-născut.

Potrivit poliției, șoferul, locuitor al capitalei, în vârstă de 31 de ani, care conducea un Mercedes, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit un camion condus de un șofer de 40 de ani, din satul Caplan, raionul Ștefan-Vodă.

Pe lângă șofer, în mașină se mai aflau soția și copilul cuplului, născut în 2019. După accident, micuțul a fost spitalizat, dar a murit ca rezultat al traumatismelor.

unica.md

Citește mai departe

Rutiere

/VIDEO/ INP: ”Peste 140.000 de încălcări, surprinse de camerele de supraveghere. ”

Șoferii continuă să încalce regulile de circulație, chiar dacă camerele de supraveghere și ofițerii INP monitorizează permanent situația pe trasee.

Potrivit INP, doar de la începutul acestui an, 141. 373 de încălcări au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În acest context, șoferii sunt rugați să respecte RCR și să se conformeze situației de pe șosele pentru a evita accidentele rutiere.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/ Nouă accidente rutiere în 24 de ore, în stânga Nistrului

9 accidente rutiere în doar 24 de ore – asta spune bilanțul făcut de către milițienii din stânga Nistrului. Cele mai multe coleziuni au avut loc la Tiraspol. Aici, în amiaza de 25 iunie, o șoferiță a ajuns cu mașina într-o casă de locuit.

Potrivit anchetei, impactul a avut loc când femeia în vârstă de 30 de ani intenționa să vireze la stânga. Aceasta a intrat cu autoturismul în partea laterală a unei alte mașini, condusă de către un locuitor al orașului Grigoriopol, în vârstă de 34 de ani.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina șoferiței a ajuns pe trotuar, iar ulterior s-a proiectat într-o casă. Din fericire, niciunul dintre șoferi nu a avut de suferit. În prezent, milițienii stabilesc cine din cei doi se face vinovat de cele întâmplate.

Alte două  accidente de circulație au avut loc la Bender. În ambele situații, cauza ciocnirii a fost nerespectarea distanței de către șoferii mașinilor.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii