Rețele de socializare

Rutiere

/FOTO/ Două persoane, rănite după ce un taxi s-a tamponat cu un microbuz de pe ruta 33

Grav accident rutier lângă Aeroportul Internațional Chișinău. Două persoane au ajuns la spital după ce un taxi s-a tamponat violent cu un autobuz pe ruta 33. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 10 iunie, în jurul orei 14.30, pe bulevardul Dacia.

Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Din imagini se vede că atât taxiul cât și autobuzul au fost deteriorate. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția capitalei, Svetlana Scripnic a declarat că în urma impactului, atât taximetristul, cât și unul dintre pasagerii din autobuz s-au ales cu mai multe răni și au fost preluați de o ambulanță.

Preliminar, aceștia nu au pățit nu a fost unul grav, însă au avut nevoie de asistența medicală.

Poliția capitalei urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul, iar șoferul care v-a fi găsit vinovat va fi pedepsit în funcție de leziunile pe care le-au suferit victimele.

echipa.md

Rutiere

Atenție, șoferi! Trafic suspendat pe o stradă din Chișinău

Traficul rutier pe o porțiune a străzii 31 August 1989 este suspendat. Restricțiile au intrat în vigoare începând cu 18 iunie și vor dura până pe 21 iulie. Astfel, în această perioadă va fi suspendat traficul rutier pe strada 31 August 1989, în perimetrul străzilor Ciuflea și Lev Tolstoi.

Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău îndeamnă șoferii care traversează cartierele unde este anunțată suspendarea de trafic rutier să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

Cât mai mulți, cu atât mai bine. Taxi cu 10 pasageri la bord, surprins de un internaut.

Unele mașini de taxi sunt elastice, iar în ele pot să încapă un număr infinit de pasageri. Cel mai probabil astfel s-a gândit șoferul de taxi care a înghesuit în automobilul său aproximativ 10 pasageri.

 Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Internauții fac haz de necaz în comentarii și scriu că, de fapt, situația arată exact ca în microbuzele de rută în orele de vârf.

Totuși, îmbarcarea mai multor pasageri decât prevăd caracteristicile tehnice ale mașinii este o încălcare gravă. Astfel, viața pasagerilor, darși a șoferului este în pericol. Deocamdată nu este clar dacă s-a autosesizat sau nu poliția. 

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

Un taximetrist a ajuns cu roata în asfalt după ce drumul a fost surpat

Drumurile stricate le-au provocat șoferilor astăzi bătăi de cap, printre care și un un taximetrist, care s-a trezit cu roata de la mașină blocată între plăcile de asfalt, transmite Știri.md.

Din imaginile surprinse de către un martor ocular, se observă cum asfaltul nu a rezistat precipitațiilor și a crăpat.

Reamintim că din cauza precipitațiilor, mai multe străzi au fost inundate în această după-amiază, iar pe mai multe străzi s-au format ambuteiaje.

Citește mai departe

topul săptămânii