Rețele de socializare

Grave

/FOTO/ Copilă de 12 ani, dispărută în apele râului Răut. Salvatorii au dat start lucrărilor de căutare subacvatică.

A plecat la să pască vitele și nu s-a mai întors acasă. O fetiță de doar 12 ani a fost dată dispărută după ce ultima dată a fost văzută în preajma râului Răut din apropierea localităţii Ciocâlteni.

Pe 9 iunie, fata, din satul Clișova, împreuna cu sora sa de 8 anișori, ar fi mers cu cireada pe imașul din regiunea bazinului acvatic. Cum cele două ar fi  ajuns în apă nu se știe, cert este că la un moment dat un pescar a zărit cum copila de 8 ani se zbate  în apele râului.

Bărbatul a reacționat prompt. Acesta a sărit în apă și a scos fetița în stare inconștientă. Ajuns la mal, bărbatul a chemat în ajutor medicii. Cei din echipajul ambulanței i-au oferit un prim-ajutor fetei, iar ca urmare a manevrelor de resuscitare, minora a fost salvată și transportată la spital.

Cea de-a doua copilă a fost însă de negăsit. În lumina celor întâmplate salvatorii, care vor continua și pe parcursul zilei de 10 iunie.

Organele abilitate  investighează circumstanţele cazului.

echipa.md

Grave

Crimă la Şoldăneşti! Un bărbat şi-a bătut soţia şi tatăl până la moarte

O femeie din satul Cobîlnea, raionul Şoldăneşti a fost bătută cu bestialitate de şot. Acesta însă nu s-a calmat şi la luat la pumni şi pe tatăl său.

În urma bătăii, bărbatul de 69 de ani de a fost internat la spitalul raional, în secţia reanimare. La scurt timp, tatăl acestuia a murit pe patul spital.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală.

publika.md

Citește mai departe

Grave

Un bărbat din Drochia s-a înecat la scăldat. Cadavrul victimei este, și acum, căutat de scafandrieri.

UN bărbat de 58 de ani s-a dus la scăldat și s-a înecat. Cadavrul victimei este, și acum, căutat de scafandrieri.

Ofițerul de rpesă de la IP Drochia, Ina Moscaliuc, a declarat că în seara de 24 iunie, la ora 17.00 poliția a fost informată de către un bărbat din satul Zgurița, Drochia precum că la iazul din sat s-ar fi innecat o persoană.

Deplasați la fața locului, polițiștii au depistat pe malul iazului haine și un telefon mobil, care s-a stabilit că sunt ai unui bărbat din Zgurița, cu vîrsta de 58 de ani. Conform informației deținute de către șeful de post ultimul se afla la evidența medicului psihiatru.

În urma măsurilor întreprinse de către poliție, s-a constatat că în acea zi, bărbatul a fost văzut în stare de ebrietate. Acesta le-ar fi comunicat altor persoane că se duce la scăldat.

La moment se întreprind măsuri împreună cu salvatorii la depistarea persoanei.

echipa.md

Citește mai departe

Grave

Încă o alertă cu bombă la Curtea de Apel. Geniștii, din nou la fața locului.

Încă o alertă cu bombă la curtea de apel. La ora 14.23, cineva a sunat la 112 și a anunțat că sediul este, din nou, minat.

imagine simbol

La fața locului, iarăși s-au dus polițiștii și geniștii, au încercuit zona și au evacuat oamenii.

Informația a fost confirmată pentru echipa 902 de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati.

Amintim că, în această dimineață a mai fost o alertă cu bombă, tot la Curtea de Apel, care s-a dovedit a fi falsă.

Pentru apelurile false, legea prevede 42.500 lei amendă sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de pînă la 2 ani.

Citește mai departe

topul săptămânii