Rețele de socializare

Rutiere

/FOTO/ Accident la TIraspol. Un copil de doi ani a ajuns la spital.

Un băiețel de numai doi ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla s-a tamponat cu un alt autoturism. Totul s-a întâmplat în dimineața de șapte iunie, în jurul orei 9.30, pe o stradă din Tiraspol.

Potrivit milițienilor din regiune, totul s-a întâmplat după ce tatăl băiețelului rănit, care se afla la volanul mașinii,  nu ar fi păstrat distanța dintre autoturisme și ar fi tamponat din spate un taxi.

La fața locului a venit o ambulanță, iar medicii l-au dus pe micuț, care în momentul impactului se afla la mama lui în brațe, pe bancheta din spate, la spital. Acolo, a fost internat în secția chirurgie cu o traumă la cap. De ajutorul medicilor a avut nevoie și taximetristul, care s-a ales cu o traumă la gât. După mai multe investigații medicale, acesta a fost lăsat să meargă acasă pentru tratament ambulator.

Milițienii din regiune investighează cazul.

echipa.md

Rutiere

Atenție, șoferi! Trafic suspendat pe o stradă din Chișinău

Traficul rutier pe o porțiune a străzii 31 August 1989 este suspendat. Restricțiile au intrat în vigoare începând cu 18 iunie și vor dura până pe 21 iulie. Astfel, în această perioadă va fi suspendat traficul rutier pe strada 31 August 1989, în perimetrul străzilor Ciuflea și Lev Tolstoi.

Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău îndeamnă șoferii care traversează cartierele unde este anunțată suspendarea de trafic rutier să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

Cât mai mulți, cu atât mai bine. Taxi cu 10 pasageri la bord, surprins de un internaut.

Unele mașini de taxi sunt elastice, iar în ele pot să încapă un număr infinit de pasageri. Cel mai probabil astfel s-a gândit șoferul de taxi care a înghesuit în automobilul său aproximativ 10 pasageri.

 Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Internauții fac haz de necaz în comentarii și scriu că, de fapt, situația arată exact ca în microbuzele de rută în orele de vârf.

Totuși, îmbarcarea mai multor pasageri decât prevăd caracteristicile tehnice ale mașinii este o încălcare gravă. Astfel, viața pasagerilor, darși a șoferului este în pericol. Deocamdată nu este clar dacă s-a autosesizat sau nu poliția. 

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

Un taximetrist a ajuns cu roata în asfalt după ce drumul a fost surpat

Drumurile stricate le-au provocat șoferilor astăzi bătăi de cap, printre care și un un taximetrist, care s-a trezit cu roata de la mașină blocată între plăcile de asfalt, transmite Știri.md.

Din imaginile surprinse de către un martor ocular, se observă cum asfaltul nu a rezistat precipitațiilor și a crăpat.

Reamintim că din cauza precipitațiilor, mai multe străzi au fost inundate în această după-amiază, iar pe mai multe străzi s-au format ambuteiaje.

Citește mai departe

topul săptămânii