Rețele de socializare

Sociale

/VIDEO/ Salată cu VIERMI, la un local din Chișinău. Chelnerul: „ Aveți nevoie de o altă salată?”

O ieșire în oraș cu familia s-a încheiat cu neplăceri și „surprize” în mâncare.

Pe o rețea de socializare, o femeie a postat un filmuleț video în care printr-o salată se „plimbă” un vierme, transmite Știri.md.

„Degustător, cum deserviți copiii?”, a scris femeia.

Mai mult, aceasta susține că atunci când i-a arătat chelnerului ce se afla în farfurie, acesta calm a întrebat-o dacă are nevoie de o altă salată pentru copil.

Deocamdată nu este clar dacă va fi scrisă o plângere sau nu în acest caz.

Internauții s-au împărțit în două tabere: cei care îndemnau consumatorul să scrie o plângere, și cei care susțin că este ceva normal să fie vierme într-o salată, la fel cum sunt și în fructele de sezon când le cumperi.

Sociale

/VIDEO/ Cearta dintre doi vecini s-a terminat cu un incendiu. Unul dintre bărbați a dat foc mașinii pe care i-a vândut-o vecinului.

Și-a vândut mașina unui vecin, apoi i-a dat foc. S-a întâmplat în orașul Slobozia, acum o săptămână. 

Potrivit milițienilor din stânga Nistrului, conflictul dintre cei doi vecini a început după ce unul dintre ei i-a vândut automobilul său celuilalt. După o perioadă, noul proprietar al vehiculului ar fi observat că mașina este stricată. Acesta s-ar fi dus la vecinul care i-ar fi vândut-o și l-a rugat să o repare, deoarece vechiul proprietar este mecanic auto. Cei doi, însă, nu au putut să ajungă la un numitor comun și s-au certat. Enervat, noul proprietar al mașinii a lăsat automobilul la poarta vecinului și a plecat.

La scut timp, autoturismul a luat foc. Pompierii au stins incendiul, însă flăcărie au distrus salonul automobilului. Acum, mașina distrusă stă în același loc, la poarta vechiului ei proprietar, iar suspectul care ar fi dat foc autoturismului este căutat de milițienii din regiune.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Plouă afară, plouă și în blocuri. Unii încearcă să oprească apa, alții – pescuiesc în găurile din asfalt.

Ploaia din data de 18 ani le-a dat mari bătăi de cap chișinăuienilor. Apa le-a intrat în case, iar drumurile au fost distruse. Într-un bloc de pe strada Cuza Vodă apa a inundat mai multe locuințe. Imaginile au fost postate pe internet.

Nu toți s-au stresat din cauza calamităților naturale. Unii chiar au găsit plusuri în găurile din asfalt.

Totodată, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă în urma ploilor torenţiale înregistrate pe teritoriul ţării în perioada 17 -18 iunie mai multe localităţi au fost afectate. Conform informaţiilor colectate din subdiviziunile teritoriale, precipitaţiile au deteriorat 0,8 km de drum local din oraşul Teleneşti, iar în localitatea Mândrești, ploile au distrus 30 ha de floarea soarelui.

Precipitaţiile puternice au  distrus alte 7 km de drum local din localitatea Coşcodeni a raionului Sângerei iar în localitatea Prepeliţa, ploaia a deteriorat 60 de foi de ardezie şi 90 metri pătraţi de ţiglă de pe acoperişul unui depozit şi magazin. De prejudicii au avut parte şi locatarii unui bloc de locuit din oraşul Criuleni, unde în urma vântului şi averselor puternice au fost distruse 120 foi de ardezie şi 7 metri cubi de cherestea.

În urma precipitaţiilor de ieri două autovehicule au rămas blocate în apă pe strada Uzinelor din capitală, iar pe mai multe străzi au căzut arbori şi crengi. Comisiile pentru situaţii excepţionale lucrează în teritoriu pentru estimarea prejudiciilor înregistrate.

echipa.md

 

Citește mai departe

Sociale

Trei tineri riscă până la 7 ani de închisoare pentru jafuri stradale

O grupare criminală în componență a trei membri, din care doi minori, originari dintr-o localitate a raionului Șoldănești, cu vârstele cuprinse între 17 și 18 ani, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu polițiștii grupei combaterea jafurilor al Inspectoratului de Poliție Buiucani, în urma măsurilor speciale de investigații întreprinse pe parcursul lunilor mai-iunie. Aceștia sunt bănuiți de comiterea mai multor jafuri stradale în sectorul Buiucani a Capitalei.

Până în prezent polițiștii au stabilit complicitatea lor și acumulat probe concludente în cel puțin patru cazuri de jaf. Indivizii identificau potențialele victime care ieșeau din localurile de agrement și se deplasau singuri pe stadă. Acestea se apropiau și aplicând forța fizică îi deposedau de bunurile materiale, telefoane mobile, mijloace bănești. Prejudiciul cauzat victimelor constituie 19 200 lei.

În cadrul audierilor bănuiții și-au recunoscut vinovăția. Potrivit lor, bunurile sustrase de la victime, le vindeau la lombarduri .

Tânărul în vârstă de 18 ani, a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău iar minorii sunt cercetați în stare de libertate. Conform legislației în vigoare indivizii riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Totodată ofițerii de investigație întreprind măsuri special de investigații suplimentare în vederea complicității acestora și în alte cazuri similare comise pe teritoriul Capitalei.

Citește mai departe

topul săptămânii