Rețele de socializare

Grave

O femeie din Căușeni și-a înjunghiat în ficat soțul beat și violent

O femeie din Căușeni și-a înjunghiat soțul după ce acesta a numit-o cu cuvinte necenzurate și a lovit-o în regiunea pieptului. Bărbatul se află internat la spital, starea acestuia fiind stabilă.

Totul s-a întâmplat aseară, la domiciliul celor doi soți. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, aflat în stare de ebrietate, a început să își insulte soția, după care a lovit-o în piept.

Furioasă, femeia de 43 de ani a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat pe bărbatul violent în abdomen, lezându-i ficatul. Acesta se află internat la Spitalul Raional Căușeni, în stare satisfăcătoare.

Cei doi soți au trei copii minori. În familia lor, certurile și violențele erau frecvente.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal. În funcție de gravitatea leziunilor cu care s-a ales bărbatul, femeia urmează a fi trasă la răspundere.

realitatea.md

Grave

/VIDEO/ Detalii de la omorul din Nisporeni. Încă patru suspecți reținuți.

Noi detalii în cazul bărbatului de 39 de ani, împușcat mortal la Nisporeni. Poliția a reținut încă patru suspecți. După aproape o lună de investigații, procurorii de la PCCOCS împreună cu inspectorii de partulare au constatat că tânărul de 24 de ani, reținut anterior în acest dosar, ar fi comis crima împreună cu încă patru complici.

Aceștia au fost reținuți în data de 18 iunie, pe o stradă din Chișinău.

Forțele de ordine au constatat că cei cinci suspecți, cu vârstele cuprinse între 21 și 38 de ani, sunt locuitori ai satului Vulcănești din Nisporeni. După ce unul dintre ei a fost reținut, ceilalți ar fi încercat să se ascundă de poliție pe teritoriul capitalei. Oamenii legii au descins și acasă la suspecți de unde au ridicat mai multe arme și muniții.

Acum, tânărul reținut anterior se află în arest pentru 30 de zile, iar ceilalți patru sunt reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață. Amintim că totul s-a întâmplat în seara de 25 mai, în satul Vulcănești din Nisporeni. Din imaginile filmate de o cameră de supraveghere se vede cum victima iese în drum, iar la un moment dat, de poartă se apropie două mașini, din care coboară mai multe persoane.

Potrivit poliției, suspecții au tras de trei ori în bărbat. Din nefericire, acesta a decedat la scurt timp. Victima a lăsat în urmă patru copii. Cercetările continuă.

echipa.md

Citește mai departe

Grave

Tragedie la Comrat. Un tânăr de 32 de ani s-a înecat într-un lac din oraș.

Un tânăr de 32 de ani s-a înecat într-un lac din orașul Comrat. Tragedia s-a produs în data de 16 iunie.

Potrivit gagauzinfo.md, bărbatul se scălda în iaz, iar, la un memoent dat a dispărut de la suprafața apei. La fața locului au fost chemași salvatorii care, la scurt timp au depistat tânărul, la fundul lacului. Din nefericire, acesta nu mai dădea niciun semn de viață.

Poliția din Comrat cercetează cazul pentru a stabili circumstanțele exacte în care a murit tânărul.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A sărit în gol de la etajul 13

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce a sărit în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuințe din capitală. Tragedia s-a întâmplat în seara de 17 iunie, în jurul orei 20. 50, în sectorul Ciocana.

Ofițerul de presă de la poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că, victima a intrat în scara unui bloc de pe strada Ginta Latină, a urcat cu ascensorul până la ultimul etaj și s-a aruncat în gol de la balconul comun. Bărbatul a fost găsit mort în fața blocui de locuințe,de către locatari, care au sunat imediat la 112.

La fața locului, polițiștii au stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 35 de ani și nu locuia în blocul cu pricina. Acesta nu a mai putut fi salvat, în urma impactului cu solul a decedat, iar echipajul medical, nu au putut decât să constate decesul. Potrivit poliției, victima se afla la evidența medicului psihiatru.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și ce l-a făcut pe bărbat să regurgă la acest gest extrem.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii