Rețele de socializare

Rutiere

/VIDEO/ Accident la Cahul: Un șofer a adormit la volan și a intrat în remorca unui camion

A adormit la volan și a intrat cu mașina într-un camion, parcat pe marginea drumului. Un șofer de 34 de ani din Cahul s-a ales cu mai multe traume la cap și la genunchi în urma unui grav accident rutier.

S-a întâmplat în noaptea de întâi iunie, în  jurul orei 04.00, la ieșirea din orașul Cahul. Imaginile de la fața locului au fost expediate redacției noastre de către un martor ocular.

Potrivit sursei, el a văzut cum s-a întâmplat totul și a chemat la fața locului poliția și ambulanța. Potrivit poliției din Cahul, șoferul automobilului ar fi adormit la volan, iar mașina ar fi derapat de pe traseu și s-a izbit în remorca unui camion, care aparține unui bărbat de 58 de ani. Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a răsturnat.

Șoferul mașinii a fost dus de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii investighează circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

echipa.md

Rutiere

Accident pe traseul Chișinău-Hâncești: doi soți și-au pierdut bebelușul nou-născut

Ieri, pe 24 iunie, a avut loc un accident pe traseul Chișinău-Hâncești, lângă satul Fundul-Galbenei, raionul Hâncești, în urma căruia a murit un nou-născut.

Potrivit poliției, șoferul, locuitor al capitalei, în vârstă de 31 de ani, care conducea un Mercedes, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit un camion condus de un șofer de 40 de ani, din satul Caplan, raionul Ștefan-Vodă.

Pe lângă șofer, în mașină se mai aflau soția și copilul cuplului, născut în 2019. După accident, micuțul a fost spitalizat, dar a murit ca rezultat al traumatismelor.

unica.md

Citește mai departe

Rutiere

/VIDEO/ INP: ”Peste 140.000 de încălcări, surprinse de camerele de supraveghere. ”

Șoferii continuă să încalce regulile de circulație, chiar dacă camerele de supraveghere și ofițerii INP monitorizează permanent situația pe trasee.

Potrivit INP, doar de la începutul acestui an, 141. 373 de încălcări au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În acest context, șoferii sunt rugați să respecte RCR și să se conformeze situației de pe șosele pentru a evita accidentele rutiere.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/ Nouă accidente rutiere în 24 de ore, în stânga Nistrului

9 accidente rutiere în doar 24 de ore – asta spune bilanțul făcut de către milițienii din stânga Nistrului. Cele mai multe coleziuni au avut loc la Tiraspol. Aici, în amiaza de 25 iunie, o șoferiță a ajuns cu mașina într-o casă de locuit.

Potrivit anchetei, impactul a avut loc când femeia în vârstă de 30 de ani intenționa să vireze la stânga. Aceasta a intrat cu autoturismul în partea laterală a unei alte mașini, condusă de către un locuitor al orașului Grigoriopol, în vârstă de 34 de ani.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina șoferiței a ajuns pe trotuar, iar ulterior s-a proiectat într-o casă. Din fericire, niciunul dintre șoferi nu a avut de suferit. În prezent, milițienii stabilesc cine din cei doi se face vinovat de cele întâmplate.

Alte două  accidente de circulație au avut loc la Bender. În ambele situații, cauza ciocnirii a fost nerespectarea distanței de către șoferii mașinilor.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii