Rețele de socializare

În căutare

O familie din Tiraspol își caută fiica. Copila, în vârstă de 14 ani, a dispărut de o săptămână de zile.

O minoră din Tiraspol a plecat de acasă de o săptămână de zile și nu a mai revenit. Părinții disperați nu mai știu unde să o caute. Aceștia s-au adresat milițienilor din regiune și le-ar fi declarat că fiica lor, în vârstă de 14 ani, s-ar fi dus de acasă în data de 20 mai, iar din acea zi, rudele nu mai știu nimic de ea.

Alexandra Gerasimenco are înălțimea de 1.70m – 1.78m, corpolență medie, părul șaten și ochii albaștri. Fata are mai multe cicatrici pe ambele brațe. În ziua dispariției, purta pantoloni albaștri, un tricou și un hanorac deschise la culoare și era încălțată într-o pereche de adidași de blugi.

În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe minora de 14 ani din imagine și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112, 102 sau 053 378 317.

Orice detaliu contează.

echipa.md

Ediție TV

/VIDEO/ Bărbat dispărut de o lună de zile

Un bărbat de 37 de ani din orașul Râbnița a dispărut fără veste de mai bine de o lună de zile. Disperate, rudele bărbatului s-au adresat milițienilor din regiune.

Acestea ar fi declarat că bărbatul a fost văzut ultima dată în data de cinci mai, iar din acea zi, nimeni nu mai știe nimic de el. Alexei Gulinschii are înălțimea de 1.80m, corpolența medie, părul șaten deschis și ochii albaștri spre gri. Potrivit rudelor, bărbatul dispărut are o cicatrice de cinci centimetri la genunchiul stâng.

În ziua dispariției, purta o geacă gri și o pereche de blugi albaștri. În acest context, persoanele care au recunoscut persoana din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 102, 112 sau la numărul de telefon 055 543 520 .

Orice informație contează.

echipa.md

 

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Spărgea mașini și fura tot ce găsea

Și-au lăsat telefoanele mobile și notebookurile în mașini, iar dimineața s-au pomenit fără ele.

Doi proprietari de automobile, care locuiesc pe strada Cuza Vodă din sectorul Botanica, s-au adresat la poliție și au declarat că din autoturismele lor au dispărut un notebook, o tabletă, un telefon mobil și un magnitofon auto, în valoare totală de peste 15.000 de lei.

La fața locului, forțele de ordine au stabilit că suspectul ar fi distrus lacătele de la portierele mașinilor și a reușit să pătrundă în autoturisme și să fure bunurile lăsate nesupravegheate. Acțiunile bărbatului au fost surprinse și de camerele de supraveghere instalate în preajmă.

Poliția capitalei roagă cetățenii care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și deține informații despre locul unde s-ar putea afla, să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 069 369 358.

Dacă va fi identificat și găsit vinovat, suspectul riscă amendă de până la 67.500 de lei sau detenție de până la patru ani.

echipa.md

 

Citește mai departe

În căutare

/FOTO/ Bărbat din Chișinău, dispărut după ce a plecat la Odesa. Fiica acestuia îl caută cu disperare.

O internaută cere ajutor pentru a-și găsi tatăl. A plecat sâmbătă în Odesa și nu s-a mai întors.

O femeie care locuiește în Chișinău își caută disperată tatăl, transmite Știri.md.

În mesajul acesteia, postat pe o rețea de socializare, se spune că el a plecat sâmbătă în Odesa și nu s-a mai întors nici până acum, chiar dacă era stabilit să se întoarcă seara în aceeași zi.

Cei care îl recunoasc sau l-au văzut sunt rugați să apeleze la numărul 079 168 220.

Citește mai departe

topul săptămânii